birkaç gün önce aldığım toshiba a665 z11 notebook tan hiç memnun değilim. ne 3 boyutlu gözlüğü çalışıyor.hadi bu neyse yapılır da monitör üç boyutlu desteğinden 120 hz.ama 120'ye ayarlıyken sorunlar veriyor ekranda çizgiler çıkıp duruyor.ayrıca şarrj süresi 1.5 saat zor gidiyor.resmen soğudum 2 günlük aletten.hiç güven vermiyor.
notebook un servisiyle ile uğraşmak isetmiyorum.vatan bilgisayardan aldım.bu sigortayı yaptım trust-toshiba dan nasıl iade edebilirm kaç günde hallolur bilenler bi söylerse sevinirim.
bu trust toshiba denilen kampanya Almanya'nın sunmuş olduğu bir promosyon olduğu için sizin isteğinizin onlardan onay alması gerekir. bu süreç çok uzun değil normalde. ama sizin takip edip baskı yapmanız gerekir. ben öyle yapmıştım. 1 haftada onay çıkmıştı. ama klasik TNB oyalama yoluna gidiyor. o yüzden call centerla değil de direkt firmanın kendi telefonundan arayıp takip etmeniz bu süreci kısaltır. aksi takdirde call centerdan papağan gibi aynı şeyleri tkr edip dururlar.
dostum bende bu ürüne bugün baktım gözüme çok güzel göründü ışıklı klavye falan. Sorun sadece sendemi yoksa herkesdemi böyle acaba napsam şimdi alsammı almasam mı?? ya da yerine ne alsam?