Bildirim
APPLE ÜRÜNLERİNDE 20 OCAK'A KADAR İADE VE DEĞİŞİM..
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yani?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
20 ocak 2017 den sonra kalkıyor muymuş koşulsuz şartsız iade işlemi ? -
Nasıl yani şimdi alsak 19 Ocak 2017'ye kadar iade edebiliyor muyuz? -
hocam konuşma metninin görüntüsünü de aldım. Ama fiziki olarak doğru mudur bilemiyorum. 20 Ocak'tan sonra standart 14 gün mevcut -
Aldığınız görüntüyü atabilir misiniz hocam ? Ne oluyormuş 20 ocağa kadar daha açıklayıcı anlatır mısınız ? -
Ben de şu an telefonda konuştum. Eğer şu an cihaz alırsanız 20 ocağa kadar kullanıp iade etme hakkınız varmış.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar iphone 7 cihazımı arka tarafında ve üstünde renk atma/soyulma şikayetinden dolayı 12. günde media markt'a para iadesi isteyip verdim, iki hafta sonra cihaz aynen geri geldi. Şu anda hakem heyetine başvurdum. Konuda geçen iade muhabbetinden yararlanabiliyormuyum acaba?
Sadece Apple mağazasından veya apple online mağazasından aldığınız telefonlar için geçerli....
quote:
Orijinalden alıntı: gfbtt
Arkadaşlar iphone 7 cihazımı arka tarafında ve üstünde renk atma/soyulma şikayetinden dolayı 12. günde media markt'a para iadesi isteyip verdim, iki hafta sonra cihaz aynen geri geldi. Şu anda hakem heyetine başvurdum. Konuda geçen iade muhabbetinden yararlanabiliyormuyum acaba?
bu para iadesi sadece online apple store , akasya,ve zorluda geçerli. -
Hocam bu günden sonra aldığınız apple ürünlerini 20.01.2017'ye kadar koşulsuz değiştirebiliyormuşuz ve iade edebiliyormuşuz. 14 gün yasal süreçten sonra 45 gün daha yani..
Mesela bugün bir apple ürünü aldınız, 2 ay kullanıp para iadesi alabilirsiniz.. -
Çok iyiymiş hocam valla iphone 7 alacaktım , online apple storedan alayım bari beğenmezsem yada sorun çıkarsa iade ederim 2 ay içerisinde . Teşekkürler haber verdiğiniz için . -
Hocam dediğim gibi bana verdikleri bilgi bu yönde.. Ama Siz yine de almadan önce mutlaka teyit ettirin. Kimsenin günahına girmek istemem =) gerçi bir arkadaş daha arayıp teyit ettiğini yazmış sanırım -
Yok hocam almadan ararım böyle bir durum var mı diye :D İyi forumlar dilerim. -
Online apple storedaki destek sistemiyle konuştum ordaki arkadaş , 10- 25 kasım arasındaki alışverişlerinizi 8 ocağa kadar iade edebilirsiniz dedi , yarın telefonla arayacağım bir de bakalım onlar ne diyecek. -
-
ben telefonu 17 ekimde sipariş ettim bugün elime ulaştı benim içinde geçerli mi, iphone 7 -
canlı destek hattı ile görüştüm banada 8 ocak a kadar dediler
ayrıca satın aldığınız tarih geçerli dedi,
17 ekimde sipariş verdim ama bugün elime ulaştı bana olmuyor sanırım -
aynı tarih bana da 20 ocak dendi.. =) yine de telefon alacaklar net bilgi alsınlar -
Benzer içerikler
- apple kimliğindeki parayı karta aktarma
- iphone otomatik ses kısıyor
- iphone 14 pro max imei atma
- iphone 15 ısınma sorunu
- ikos k7 nedir
- iphone 16 ekran
- apple müzik öğrenci
- tuş sesi kapatma
- iphone se 4
- hat takılı ama şebeke yok
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X