Şimdi Ara

Toshiba SKVR 13000 Tasarruf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sorum su skvr 13000 klima aldım esımde bende calısıyoruz ve aksam 6 7 gıbı evde oluyoruz gunduz ıkımızde yokuz klıma bu sure ıcınde kapalımı durmalı yoksa bellı bır derecede 18 19 20 gıbı dusurulup eve gelındıgınde yukseltılmelımı hangısı daha mantıklı elektırık gıderı ıcın ?

• 2-3 gün denemelisin, yalıtımın ne durumda bilmediğimiz için kesin birşey söylemek doğru değil. hiç kapatmadan 2-3 gün kullan ne kadar elektirik harçadığını yaz bir kenera sonra kapatmalı olarak dene aradaki farkı değerlendir. en doğru yöntem bence bu olur. he günler arasındaki ısı farkı deneyini etkiler onu da göz önüne almalısın.
  • odam 4x3.70 m2 tek kanatlı 1 pencerem var pımapmen cıft cam daırem arakat doguya bakıyor sabah gunesını alıyor alt katımdakıler ve ust katımdakıler elektırıklı soba kullanıyor zemın rabıta yasadıgım sehır aydın bına 20 yıllık bır bına genelde herkes ınventerın mantıgı sureklı calısması dıyor ama dusununce yanı gunun yarısında evde degılım o acıdan kullananlar tecrube edenler ne dusunuyor ne onerıyor?
  • En güzeli tekin1923'ün dediği gibi deneyerek bulmak, yoksa herkes ancak kendi binasının durumu için yada teorik olarak yorumda bulunur ama her binanın durumu bir değildir, mesela biri ben kapatıyorum tasarruf ediyor der, ama binası sürekli güneş alıp ısınıyordur, yada aman kapatma diyebilir ama hiç izolasyon vb yoktur vs. çok değişir yani
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.