Bugun TOSHIBA Satellite L655-14D modelini aldim.Daha cok oyun oynamak icin dusunuyorum ozellikleride iyi gorunuyor kullanan arkadaslar genel degerlendirme acisindan birseyler soylerseniz sevinirim , ozellikleri asagida...
İŞLEMCİ: Intel Core i5-450M 2.4 GHz. (Turbo Boost Teknoloji 2.66 GHz.) 3 MB Cache Bellek İşlemci RAM: 3 GB DDR3 1066 Mhz. (Max.8 GB) Ram SABİT DİSK: 500 GB SATA (5400 Rpm) HDD EKRAN KARTI: ATI Mobility Radeon HD 5650 Max. 2267 MB Ekran Kartı İŞLETİM SİSTEMİ: Microsoft Windows 7 Home Premium Tr-İng (64 Bit)
hadi ama arkadaslar kimse yok mu ? ucuz buldum aldm icinizden bilenler vardir elbet durmayin paylasin :)
hocam satellite seirisi kalitesiz derler ama ben 11 aydır kullanıyorum l650-11f modelini bütün oyunları full oynuyorum crysis 2 hariç bence çok iyi altınada 20 tl lik soğutucu aldım 55 dk crysis 2 den sonra işlemci 65 ekran kartı ise 68 dereceydi yani gayet iyi ama o fiyata asusunda modellerine bakabilrisin tabi
bende oyun icin dusundum bunu umarim senin gibi memnun kalirim :)
konu geçeli 3 yıl oldu ama olsun :DD
Ben 4 yıldır stallite L655-194 kullanıyorum.Başlarda Her türlü oyunu kaldırdı(20-30gb'lik online mmo oyunlarını bile) Fakat son yıllarda kasmalar yaşıyorum oyunlarda Aldığım günden beri format yemedi iç dış bakımını yapmadım belkide ondan kaynaklanıyordur ama çok güzel bir pc
bendede 2 - 3 yıldır kullandıgım Satellite L750 L755 Makineden memnunum sıkıntısı yok hiç format yemedi sadece açılışlar yavas oda 2 yıldır yüklemediğim program oyun virüs programı kalmadı İçinide Hiç Açmadım Termal Macun - Fan Temizliği Hiç Yapmadım Amaa bu günlerde Bi içini Açmayı Düşünüyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme