Şimdi Ara

TOSHİBA TECRA LAPTOP İNCELEME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ALMIŞIM ETMİŞİM BURADAKİ AMACIM ALACAKLARA YARDIMCI OLMAK.2 AY GİBİ BİR İNCELEMEDEN FORUMLARI TAKİPTEN SONRA EN SONUNDA BİR LAPTOP ALMIŞ OLDUM.

DATRON ALMIŞTIM FAKAT ARIZALI ÇIKTI.DAHA HAFİFTİ EKRAN KARTI DAHA KALİTELİYDİ AMA ŞÖYLE DİYORDU 'AMAN ABİ DİKKAT ET DVD-CDROM'U TARRRR DİYE SES ÇIKARIYOR KLAVYENİN SAĞ ÜST KISMINDAKİ INS,DEL,HOME,PAUSE TUŞLARI BOŞLUĞA BASILIYORMUŞ HİSSİ VERİYORDU...NEYSE DEĞİŞTİRDİK SONUNDA.VE EKRAN KARTI INTEL 128MB,2GHZ YERİNE 1,73, 15,4'' YERİNE 15'' (tercihimdi daha iyi 15'4 inci gördüm.film seyretmeyecekler için çok geniş gelebilir.)

Şimdi elimde tecra var.Masum sanmayın..iyi ve kötü özellikleri şimdiye kadar sıralayacağım.

1.verdiğim paraya denk olmadığını düşünüyorum.ekran kartıda iyi olmalıydı..

2.klavye iyi basarken içine göçebilir korkum yok...

3.çıtkırıldım bir dvd-cdrom düzeneği yok..(abi merak etme ben sağlamım diyor.) datrondaki pek narindi...

4.evet gerçekten sağlam taşırken 1km gitsem omuzlarım düşer kesin...

5.İnternette veya birşey okyacağınız zaman mouse ile aşağıya hızlı kaydırıp aradığınız başlığı veya kelimeyi bulmaya çalıştığınız anlarda hızlı mouse de yazılar karışıyor...

6.ses ayarları en yüksek seviyeye getirdiğim halde anca duyulabilir seviyeye geliyor.hani<şöyle ses biraz yüksek olsun diyemiyorsunuz.yani istesenizde kimseyi rahatsız edemezsiniz..duymak için kulak kabartabilirsiniz. :=)))

7.monitorü iyi okuyabilmek,görebilmek için ileri geri hareket ettireceksiniz.masaüstü bilgisayarları gibi tok bir görüntüye sahip değil.herhalde bütün dizüstü bilgisayarlarda böyle..?

8.oyun..eğlence için oyun derseniz.ekran kartından herhalde berbat bir oyun grafiği var..oyun oynayacaksanız hiç tavsiye etmem..bukadar para verip birde hani arada oyun oynayayım bari dediğinizde medal of honor gibi oyunları kaliteli bir görüntü ve hız ile oynayamayacaksınız..grafik berbat ötesi yani anlayacağınız...

umarım yararlı olur.herkese selam...

• 6.özellikte şöyle bir düzeltme yapacağım..ses ayarları hani şu sağda görünen hoporler kısmı+tüm ses özelikleri maksimum+ses dümenini sonuna kadar getirdiğinizde gürültü çıkarmayacak şekilde duyabiliyorsunuz..yeterli diyebiliriz.bangır bangır bağırtamayız herhalde..(olayı doğru aktarmaya çalışıyorum..) ses yok anlaşılmasın...
  • bahsettiğin model TOSHIBA TECRA A3-184 galiba. ben de bu modeli bilg alacak bir yakınıma göstermiştim. ama ekranı kötü diyorsun, o da ekranı ve ekran kartı iyi bir şey arıyordu. gerçekten bahsettiğin gibiyse tercih listesinden çıkartmasını söyliyim bunu
  • Ekran kartındanmı yoksa monitördenmi bilemiyorum ama pek hoşuma girmedi benim.Masaüstü monitörünün o tok görüntüsü yok..Ekran kartıda iyi bir ekran kartı takıldığında tahmin ediyorum bu sefer pil süresinden gidecek ve pil süresi iyice azalacak..Fiat performans açısından çok pahalı..
  • sen ilk defa lcd kullanıyorsan o yüzden de değişik gelmiş olabilir sana ya. ben toshibanın senin söylediğin kadar kötü bir ekran vereceğine inanmıyorum. yani 2500 ytl lik bir alette en azından minimum bir kalite standartı vardır. aslında laptopa ilk geçtiğimde bana da öyle gelmişti ama şimdi alıştım. ekranım çok süper olmamasına rağmen bana fazlasıyla yetiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahahakan -- 9 Aralık 2005, 23:39:55 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.