Şimdi Ara

Toshiba U 400 17 Y

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Toshiba U 400 17 Y marka bilgisayarım yavaş açılıyor.süre tuttum 2:50 dk sürüyo..neden olabilir sizce..ne yapabilirim. yardımcı olursanız sevinirim.

• Başlangıç programların yavaşlatıyordur.Sanırım Toshiba'larda yüz tanıma programı var onu başlangıçtan kaldırınca bayağı hızlanıyordu.Başlat'tan çalıştır'a gelip msconfig komutunu çalıştırın ve başlangıçtaki gereksiz bulduğunuz programları kaldırın
  • teşekkür ederim dediğiniz işlemi zaten yapmıştım ama yüz tanıma programını kaldırmadım sanırım.zaten bi çok program ne iş yapıyo bilmediğim için gerekli bişeyi kaldırırım diye korkmuştum ama kaldırdım bazılarınıda..bi kaçını daha kaldırıyım bakıyım..başka bi sebebi olabilir mi??
  • quote:

Orjinalden alıntı: hayallll

teşekkür ederim dediğiniz işlemi zaten yapmıştım ama yüz tanıma programını kaldırmadım sanırım.zaten bi çok program ne iş yapıyo bilmediğim için gerekli bişeyi kaldırırım diye korkmuştum ama kaldırdım bazılarınıda..bi kaçını daha kaldırıyım bakıyım..başka bi sebebi olabilir mi??

Bilgisayarın güç ayarlarından da fark ediyor.Örneğin güç tasarrufu modunda çalışınca daha yavaş açılıyor ama yüksek performansta daha da hızlanıyor(İşletim sistemi Vista ise)
  • anladım..daha önce asus kullanıyordum o da vistaydı ve daha hızlı açılıyodu..şimdi bi çok insan vistadan diyo ama bence ondan değil..dediğin doğrudur muhakkak sağolasın..
  • Toshiba U400-17Y serisine muadil yine Toshiba U405 serileri mevcutmuş onlarada bakılabilir aslında fiyatları uygun.

Satellite U405-S2856 (3 GB) TOSHIBA DÜNYASI
    İŞLEMCİ: Yeni Nesil Intel Montevina 1066 MHz. 2.26 GHz. 3 MB Cache Bellek P8400 İşlemci
    RAM: 3 GB DDR2 800 MHZ Ram (Max 4 GB)
    HDD: 320 GB SATA (5400rpm) HDD
    OPTİK SÜRÜCÜ: DVD-RW Double Layer
    EKRAN KARTI: Yeni Nesil Intel 4500MHD Max. 1292 MB Ekran Kartı

320 GB SATA (5400 Rpm) HDD
    Parlak Piano Black Kasa
    Windows Vista Home Premium Tr./Ing.

Satellite U405-S2918 (4 GB) TOSHIBA DÜNYASI
    İŞLEMCİ: Yeni Nesil Intel Montevina 1066 MHZ 2.13 GHz. 3 MB Cache Bellek P7450 İşlemci
    RAM: 4 GB DDR2 800 MHz Ram (Max 8 GB)
    EKRAN KARTI: Yeni Nesil Intel 4500MHD Max 1759 MB Ekran Kartı

13.3 inch TruBrite®TFT LCD
    Özel Toshiba Fusion ile Kaplanmış Yeni Göz Alıcı ve Yüksek Dayanıklı Bir Tasarım!!
    Microsoft Windows® Vista Home Premium TR/Ing. 64 Bit

Satellite Pro U400-S1301 (2 GB) TOSHIBA DÜNYASI
    İŞLEMCİ: Yeni Nesil Intel Montevina 1066 MHz. 2.26 GHz. 3 MB Cache Bellek P8400 İşlemci
    RAM: 2 GB DDR2 800 Mhz. (Max. 4 GB) Ram
    HDD: 160 GB SATA (5400 Rpm) HDD

2 GB DDR2 800 Mhz. (Max.4 GB) Ram
    Windows® Vista™ Business Ing/Tr and Downgrade XP Professional Ing/Tr

• quote:

Orjinalden alıntı: BL@CKBeRRY

Toshiba U400-17Y serisine muadil yine Toshiba U405 serileri mevcutmuş onlarada bakılabilir aslında fiyatları uygun.

Satellite U405-S2856 (3 GB) TOSHIBA DÜNYASI
    RAM: 3 GB DDR2 800 MHZ Ram (Max 4 GB)
    EKRAN KARTI: Yeni Nesil Intel 4500MHD Max. 1292 MB Ekran Kartı

320 GB SATA (5400 Rpm) HDD
    Parlak Piano Black Kasa
    Windows Vista Home Premium Tr./Ing.

Satellite U405-S2918 (4 GB) TOSHIBA DÜNYASI
    İŞLEMCİ: Yeni Nesil Intel Montevina 1066 MHZ 2.13 GHz. 3 MB Cache Bellek P7450 İşlemci
    RAM: 4 GB DDR2 800 MHz Ram (Max 8 GB)

Özel Toshiba Fusion ile Kaplanmış Yeni Göz Alıcı ve Yüksek Dayanıklı Bir Tasarım!!
    Microsoft Windows® Vista Home Premium TR/Ing. 64 Bit

Satellite Pro U400-S1301 (2 GB) TOSHIBA DÜNYASI
    RAM: 2 GB DDR2 800 Mhz. (Max. 4 GB) Ram
    HDD: 160 GB SATA (5400 Rpm) HDD

2 GB DDR2 800 Mhz. (Max.4 GB) Ram
    Windows® Vista™ Business Ing/Tr and Downgrade XP Professional Ing/Tr

Arkadaşımız bilgisayar almak için konu açmamış ki.Niye reklam yapıyorsun şimdi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Technics SA-DX 940 ve 5+1
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • toshibanın bu modelini kullananlar var mı?daha yeni aldım ve yapmam gereken bişeyler varmı diye sormak istiyorum kullananlardan..
  • İB nin reklamları aynen devam ediyor..Ne yapsın adam şimdi Geç açılıyor diye makinayı satıp İB den U405 mi alsın...ne güzel bir tavsiye!!!!???

Arkadaşım Toshiba tempro programını kaldır.Windowsun başlaması hissedilir artar.McAfee veya Norton da açılışı geciktirebilir.
    Birde hemen belirtiyim makinanın ilk enerji verdiğinde Toshiba logosunun çıkıp windowsun sürülme barının işlevinin bitiş anına kadar geçen süre tamamen anakart biosu ile ilgili bir durum.

Bu süre bende Toshiba da 30 saniye iken Sony de 16 sn. Ancak windows logo patlaması ile masaüstü arası güvenlik yazılımı ve Tempro nun geciktirme etkisi var..

Birde bios update mevcutsa yapmak gerek.. Visat SP1 eklentisi yüklü değilse bunuda yükle..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.