Şimdi Ara

TOSHIBA U300/U305 ALDIM, İNCELEDİM, FOTOĞRAFLADIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
14.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben de aldim bu bilgisayari, cok memnunum ama vistadan hic hoslanmadim ve XP`yi kurdum.
    Ancak bunun XP driverlarini bulamiyorum, yardimci olursaniz sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kovaschee

ben de aldim bu bilgisayari, cok memnunum ama vistadan hic hoslanmadim ve XP`yi kurdum.
    Ancak bunun XP driverlarini bulamiyorum, yardimci olursaniz sevinirim.

TOSHIBA U305-S5077 için gerekli tüm xp driverlarını indirdim.XP ile sorunsuz kullanıyorum.

Benim de bir sorum olacak.Bu laptop ile 2 + 2 GB = 4 GB ram kullanabiliyor muyuz?
  • Hocam aynı laptopdan ben de kullanıyorum.Yabancı sitelere baktığım kadarı ile bu ürün 4 gb ram desteğine sahip.RECOVERY DVD'si içinde de 4 GB ram kullanımı için bir windows güncellemesi olduğunu gördüm.Siz 4 GB ram desteği için ne diyebilirsiniz?

Bir sorum da işlemci ile ilgili.Bu laptop üzerinde T2080 işlemci var.Sizce elimdeki T2080 işlemciyi değişmemde fayda var mı?Yoksa T2080 ile T2400 arasında bariz bir fark olur mu?Bir de Bizdeki TOSHIBA'lar T5XXX serisi mesela T5450, T5500 veya T5600 işlemcilere destek veriyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OTTO VON BISMARCK -- 18 Aralık 2007; 16:02:09 >
  • Bendeki klavuzunda 4 gb ram desteginin bulundugu ifade ediliyor. Ancak ben denemedigim icin yorum yapamiyorum.

Kayda deger performans artislari daha yuksek fsb degerleri olan Santa Rosa platformu ile gerceklesebilir. Bunun icinde sadece islemci degil board unda degismesi lazim. Ciddi bir maliyete mal olabilir. (Ayrica board un nereden temin edilecegi de ayri bir muamma.)

Bu arada konu ile alakasi yok ama LED ekranli Dell Xps 1330 deneme firsatim oldu. Acikcasi hayran oldum. Led screen e hayran kaldim resmen agzim sulandi.
    Syg&Svg
  • buna veeceğin paraya 4 tane vr 330 alırsın 2. gb da ream taktın mı 60 ytlden olur biter ama karizman olmaz sadece tek ertın ekranın daha kaliteli olur diye düşünüyorum cabasıda işletim sistemine para vermessin
  • u300 Serilerisinin hangi modelinde s-video veya Hdmi çıkışı olan varmı acaba?
  • bende almak üzereyim müzik kalitesi çok mu kötü ya
  • Bahse konu ürün satılıktır.

http://forum.donanimhaber.com/m_20492533/tm.htm
  • ama notebook asiri isiniyor. acaba bir urun hatasi olabilir mi? diger core duo kullanan arkadaslarda bu kadar isinmiyor da
  • Cihazın artılarında ince olduğunu yazmışsınız, kalınlığı ne kadar acaba cihaz bana kalın gibi geldi sanki.
  • bende ikinci elde olsa bir tane almayi basrdim bu toshiba dan. suan hem evde hemde ofiste rahatlikla kullaniyorum. ayrica model olarak her ne kadar son model olmasada hemen hemen tum ihtiyaclarimi gideriyor. bu boyutta laptop dusnuenler icin tavsiye edebilirim. ayrica Akelei arkadasimizin incelemeleri icinde tesekkurler.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.