Bildirim
\\\?Toshiba Ürün Kurtarma Dvd?Yardım?///
Stanley Adventure Taşınabilir Soğutucu Çanta, 15.1 lt : Amazon.com.tr
https://www.amazon.com.tr/dp/B08BCSLJBC
2 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaşlar yardım edicek yokmu lütfen? -
O dvd işletim sistemini ilk geldiği andakihaline geriçevirmek için
Ama masaüstü bilgisayarıma da bu dvd ile vista kurarım diye hayal kuruyorsan hiç kasma :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesuthaksoy -- 3 Ağustos 2008; 11:54:31 > -
senin laptopunda gizli bir partition var bu partition üzerinde senin bilgisayarının yedeği var. bu DVD önce sistemine temiz bir vista kurar ardından o yedek partitiondaki driver ve programları geri yükler böylece sistemin onarılmış olur.
başka bir sistemde kullanamazsın o DVD yi. -
o dvd ile masaüstüne vista kurman belki mümkün olur.Norton Ghost ile çalışıyordu daha eski toshiba dvd leri bu yenileri tam bilmiyorum ama.kurarsın ancak ilk açılışta driverlar yüzünden sistem çöker.Gerçi vista yanlış driverlara karşı biraz daha toleranslı gibi me geliyor ama.En iyisi pazardan bir vista ultimate alıp kurmak -
Arkadaşlar belki inanmıyacaksınız ama dün kurdum vistayı masaüstü pc me ve sorunsuz kullanıyorum
Yinede Sağolun
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X