Merhaba arkadaşlar. Belki hatırlarsınız zamanında öğretmenlere devlet desteğiyle verilen toshibabilgisayar var arkadaşın elinde. Dvd romu bozuldu hiçbir dvd yi okumuyor. Korsan windows da kullanmak istemediği için bu ürün kurtarma adı altındaki windowsu bilgisayara flash bellekten yada harici hard diskten kurma imkanımız var mı acaba ? Normal windows dosyaları içermediğini söylememe gerek var mı bilmiyorum. Bunları flash belleğe boot edilebilecek şekilde aktarmamız mümkün mü ? Yada şöyle sorsam bu ürün kurtarma dvd sindeki dosyalar boot edilebilir mi yada edilmeli mi ? Bu konuda hemen hemen hiç bilgi sahibi değilim eğer bizzat tecrübesi olan bir arkadaş varsa lütfen bilgilerini benimle paylaşsın sonsuz teşekkürlerimi sunarım.
Dvd bozulduysa yenisini niye almıyorsun,diz üstü bilgisayarların dvdleri 70 liraya satılıyor
bu kadar ucuz olduğunu bilmiyordum gerçekten. ben illa toshiba'nın kendi teknik servisine götürülmesi gerektiğini sanıyordum. eğer dediğin gibi 70 ytlye düzelecekse bunu öğrenmem çok iyi oldu teşekkür ederim bu bilgi için.
yine de soruma cevap verebilecek birisi warsa öğrenmek isterim arkadaşlar.
bahsettiğim bilgisayar için cd/dvd rom modeli çok çok az sayıdaymış hatta yine toshiba nın kendisi üretiyormuş ve 200ytl gibi fiyatlar söyleniyor.
sorunum halen devam ediyor sözün özü.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme