Arkadaşlar 2 gün önce tosbibanın aşağıdaki usbsinden aldım.
Bunun yazım hızı 7 mb 17mb gibi birşey söyleniyor ama 2-5mb arası yazıyor. windows8 kullanıyorum 5400rpm hdd var. usbye dosya atarken 17mb ile başlıyo ilk 10 saniye falan sonra düşüyo hemen 2 lere ve 5 in üstüne çıkmıyo 5 i bulduğu bile olmuyor bazen.
Bunu tam verimli kullanmak için yapılabilecek birşey varmı ? yoksa hız bu deyip kabullenilmeli mi ? Kingston un 4gb lık dandik usbsi bile aynı hızla yazıyor ?
Flash disklerden fazla yazım hızı beklememek lazım sen en iyi si git bi hdd al ikiside cepte taşınıyo :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: noskurt
Flash disklerden fazla yazım hızı beklememek lazım sen en iyi si git bi hdd al ikiside cepte taşınıyo :)
usb 3.0 da 170mb yazma 200küsür okuma hayal değil artıkOkuma ve yazma kısmında flash bellekler ciddi hızlandı.
Usb2.0 belleklerin ciddi bir şekilde ucuzlaması birazda buna bağlı.Artık devir usb usb 3.0 devri.16 ve üzeri kapasitelr için hem usb 2.0 hemde usb 3.0 performasnı bakımından söylüyorum.
Soruna gelirsek güç seçeneklerinden yüksek performansa alın belki bi miktra katkı sağlar...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme