Şimdi Ara

Toshiba ve WD NAND üretim tesislerinde elektrik kesintisi, verimlilik düştü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Umarım o tesisleri toz edecek kadar büyük depremler olur da bu yalancıların başına yıkılır. WD'miş. Bunlardan aldığım harici harddiskim 2.5 sene dolmadan bozulmuştu dandik kalitesiz sürüngen firma.

• 10 yıl kadar önceydi. Mekanik disklerin fiyatı aşırı düşmüş, peynir ekmek gibi hdd alıyoruz. 1 Tb black, 1 Tb blue biri sisteme diğeri depolamaya.

Sonra yağmur yağdı, cemre düştü, top patladı, öğretmenim sular kesildi diyerekten haşırt diye geçirdiler.

Şimdi ssd piyasası doların 6 lira olduğu günlerde bile dip. Yine saçma sapan bir bahane.

Biz bu filmi izledik. Şu vakit bir an evvel ssd alma zamanıdır.

• Satın almazlar olur biter.

• 750gb ssd yi 40 dolara gördükten sonra kesin birşeyler olacak diyordm haberi geldi var bee!

• Seagate'de sular kesildi.%20 zam kapıda

• Sen git milyar dolarlık tesis kur ama elektrik kesintisi için Kesintisiz Güç Kaynağı + Jeneratör & Dinamik güç kaynağı falanda bulundurma.
    Fiyatlar düşüşe geçtiğinden beri ne zaman şerefsizce bir durum ortaya çıkacak diye bekliyordum.

• Crucial: Usta başı cırcır oldu, işe gelemedi. SSD'lere %20 , Ram'lere %30 ZAM !!!!
  • Buna 13 dakikalık elektrik kesintisi mi neden olmuş yani? E 13 dakika fazla mesai yapsınlar, olsun bitsin...
  • koskaca şirket elektrik kesintisine önlem almadıysa ben napayım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.