Şimdi Ara

TOSHIBA X505-Q894 Qosmio Latop Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkaşdalar, donanım haber'e danışmadan almak istedim , 1 hafta içerisinde bir aksilik olmazsa Toshiba x505 Q894 modelli laptop'u almayı düşünüyorum. Fiyatı 3600-3700 TL civarında.Aslında bu özelliklerde daha uygun fiyatta laptoplar mevcut fakat en cazip gelen özelliği 18.4 inc olması diyebilirim,bu konuda çok ısrarcıyım

Acil olarak yorumlarınıza ihtiyacım var ,
    Bu model için yorumlarınızı yazarsanız cok sevinirim ,

Genel özellikleri ,
    İŞLEMCİ: Intel Core i7-740QM 1.73 GHz. (Turbo Boost Teknoloji 2.93 GHz. ) 6 MB Cache Bellek İşlemci
    RAM: 4 GB DDR3 1066 Mhz. (Max.8 GB) Ram
    SABİT DİSK: 500 GB SATA (7200 Rpm) HDD
    EKRAN KARTI: NVIDIA GeForce GTX 460M Max.3322 MB Ekran Kartı

Daha detaylı bilgi için link alttadır ,reklam olmaması açısından linkin içerisinde birkaç karakteri * karakteriyle maskeledim , zaten herkes o yıldızların yerine ne gelceğini tahmin etmiştir

http://www.ist****lbilisim.com.tr/qosmio-x505-q894-toshiba-dunyasi-fiyatlari-kampanyali-laptoplar-en-ucuz-dizustu-bilgisayar-modelleri-firsatlari-notebook-taksit-avantajlari,20958.html

Sabırsızlıkla üstadlardan dönüşleri bekliyorum , tekrar teşekkürler arkadaşlar

• Istanbul bilisimden degil laptop bir mause bile almam.Ayrica bahsettiginiz urun stoklarinda yoktur kesin.Bunun haricinda x505 qosmio iyidir tam bir oyun canavari
  • İstanbulbilisim'den bişey alınmaz çok şikayet var orayla ilgili aman sende üzülme. Yüksek özelliklere sakip bir dizüstü bilgisayar istiyorsan; Dell Alienware, Asus Game(G) serisi ve Monster'a bakabilirsin.
  • @ ULTIMANCE =Dostum önerin için çok teşekkür ederim ,ama malesef bu laptop'u Türkiyede başka yerde bulamadım .Dediğin gibi daha önce arkadaşıma buna benzer bir model almıstık yine burdan , ondan dolayı biliyorum az çok nasıl olduklarını.Kesinlikle haklısın , fakat aradım birebir görüştüm şuanda mağzamızda dediler, ben gelip kendim almak istiyorum 1 saat içerisinde dedim (" deneme amaçlı söyledim") tabi buyrun gelin , isterseniz hazırlatalım hemen dediler. Yani şuanda stoklarında mevcutmuş.Eğer gittikten sonra aaa elimizde yok diyecek kadar fos değllirse

@ 35Turka= Dostum söylediğin markalar daha çok oyun için geliştirilmiş makineler , hoş buda öyle ama benim asıl niyetim oyun oynamak değil , büyük ekran ve hızlı bir makine.Yazılımla uğraştığım için , minimum 18. inc istiyorum , çok rahat ve keyifli oluyor.

Yazılanlara istinaden , fiyat olarak değicek bir makinamı sizce.

Yani
    Paran varsa al kardeşim çok güzel bir makina ,

Yada

Bu paraya bu makina kesinlikle alınmaz, parana yazık

Hangisini dersiniz
    Bunları merak ediyorum , desteğiniz için şimdiden çoook teşekkürler

• Bu paraya bu bilgisayar alınmaz derim ben. Bu paraya monster'dan bi bilgisayar yaparsın uçak gibi :) Monster'da parçaları kendinde seçebiliyosun.
  • Önerin için cok sağol dostum fakat monsterda ekran boyutunuda ayarlayabiliyormuyuz? Eğer öyle birşey varsa hemen araştırıcam.Çok teşekkürler.
  • http://www.monsternotebook.com.tr/MS-16F1-ATI5870-MONSTER-Q72MS-16F11.html

bu modele bakabilirsin, birde site içersinde ürünler bölümünden 18'' lere bakarsın amam çok pahalı hatta bi araba fiyatı görebilirsin :D
    Şöle birşey söleyebilirim açıkcası hani benimle oyun mu oynuyorsun gibi algılama ama 18'' için senin sölediğin Toshiba iyi gibi geldi, ram 1066 ve 4gb gördüm ondan öle demiştim.
    Kusura bakma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 35turka -- 9 Şubat 2011; 17:32:40 >
  • Yok dostum estagfurullah , anladım ne demek istediğini , ilgin ve desteğin için tekrar teşekkürler.

Diğer arkadaşlardanda yorum bekliyorum , şimdiden teşekkürler.
  • Monster gereksiz pahalı fiyatlara sahip. Ayrıca illa 18.4 inç da kararlıysanız zaten Monster'ın güncel konfigürasyona sahip 18.4 inç ekrana sahip modeli mevcut değil bildiğim kadarıyla. 15.6 inç de 460M SLI ekran kartı olan model ideal bir model. yani hem fiyat hem de performans olarak bakıldığında tabi. ben qosmio x500-14h kullanıyorum. hemen hemen özellikleri aynı zaten. çok da memnunum performansından. Oyun ve film için ideal bir laptop. Bir de monster almayı düşünüyorsanız muhakkak yakından inceleyin. Çünkü kasa kalitesi mağlum pek de iyi durmuyor. Tabi sistem özellikleri için bir şey diyemem.
  • Eyvallah cok teşekkür ederim yorumun için , ama hiç kullanıcı yorumu alamadım bu modelle ilgili
  • qosmio x500 konusunda sorunuz varsa cevaplayabilirim. yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. İyisiyle kötüsüyle deneyim sahibi oldum.
  • çok teşekkür ederim fakat benim alacagım mcihaz x505 serisi , genel olarak zaten toshiba kullanıcılarının memnun oldugunu biliyorum , ısınma sorunu dısında.Yanılıyormuyum?
  • x505; x500'ün Amerika'daki satış yapılan model ismidir. Bilgisayarlar aynıdır fakat model isimlendirilmeleri Amerika ve Avrupa için farklılık gösterir. Benim kullandığım ve sizin baktığınız modelin işlemcileri ve ekran kartı aynı. Benimkinin rami 8 gb ve harddiski de 1.5 TB. Her modelde ısınma olmayacak diye bir şey yok ama Qosmio X serisi zaten oyun oynama için geliştirildiğinden soğutma işleminde bir sorun olmuyor. Dolayısıyla çok aşırı bir ısınma söz konusu değil normal kullanımda. Oyun oynama esnasında da genellikle çalışma masamda olduğu için bilgisyar rahatsızlık vermiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alican09turk -- 9 Şubat 2011; 22:36:38 >
  • Yorumun için teşekkür ederim Alican kardeş
  • Cevap veren yardımcı olmaya çalışan tüm arkadaşlar teşekkürler Ürünü bugün aldım ,Allah hayırlısıyla kullanmayı nasip eder inşallah
  • ben de İstanbul bilişimden Qosmio x505 Q875 aldım.. 1 seneye yakındır kullanıyorum ve hiçbir sıkıntım yok.. bence İstanbul bilişimden herşey alınır hele fiyatları piyasaya göre bu kadar uygunken..

yok 3500 tl lik laptopu Tnb Türkiyeden alıp 5000 tl vermek isterseniz ayrı konu...
  • Selamlar,urunu aldiktan 2 ay ay sonra amerikaya geldim urun burda ariza verdi muhtemelen ekran kartindan,toshiba servisine yolladim burda iki gun evvel garanti kapsaminda dediler umarim son dakika kitlemeLer.laptop tek kelime super ama arizA vermeai biraz toshibaya olan guvenimi sarsti sanki :(
  • @meteg
    Katılıyorum arkadaşım bende x505 Q875 modeli var ve istanbul bilişimden aldım. 7 ay oldu heralde. Hiçbir problem yok ve taş gibi makina... Yıkıp geçiyor ortalığı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.