cihazla ilgili yorumlarımı yukarıda dammak arkadaşımın belirttiği yerde yazacağım
arkadaşlar ürünü dün akşam alır almaz hemn incelemeye başladım şimdi ilk incelemelerimi aktarmak istiyorum. Bu incelemede bendeki oppo ile kıyaslamalarda da bulunacağım.
***kutusunu açtığınızda hayalkırıklığı. basitçe paketlenmiş sanki 50-60 tl lik player izlenimi veriyor. ince-küçük ve hafif bir cihaz. (oppo böyle değildi. kendine has siyah bir kılıfı vardı. ve cihaza bakınca insana "demir gibi maşallah" dedirtiyordu)
***içinden hdmi kablosu çıkıyor.
***cihaz sesli çalışıyor beni rahatsız etti (oppo çok sessiz bir cihaz)
***menüler çok ama çok basit (tabiki oppo ile kıyasladığımızda)
***menüler türkçe ayarlanabiliyor
***türkçe altyazı desteği var
***kumandayı pek kullanışlı bulmadım (oppo nun kumandası dehşet en önemlisi oppo nun kumandasında ses ayar tuşları var)
***ses kalitesinde pek bir artı hissedemedim. 3D tuşu var kumandada stereo film izleyenlerde biraz artı özellik olabilir.
***gelellim en önemli olan XDE olayına. bahsedilen 3 moduda denedim. hemde karanlık bir fil olan "dark city" filminde. Öyle aman aman waaooowww olmadım yani. Opponun zengin menüsünden görüntü ayarları ile oynayarak çok daha albenisi olan sonuçlar elde ediliyor.
***cihazın analog 5+1 çıkışı yok
***optic ve coaxial çıkış var
***benim için çok önemli bir özellik yok. USB girişi yok cihazın. (oppoya 320 gb harddisk bağlayıp film izliyorsunuz)
uupps!!! yinemi buraya yazmışım. bizde internet sorunluda zırt pırt kapanıyor bende yazdıklarımın boşa gitmesinsen korktuğum için word belgesine yazıp buraya kopyalayıp mesajı gönderiyorum sanırım o ara bu topic açık olduğundan buradan yollamışım moderatör arkadaşlar buradaki mesajları diğer topiğe taşıyabilirlermi ki?
Cihazınız hayırlı olsun.
Mesajınızın sağ üst köşesinde "sil" butonuna basarsanız mesajınız silinir. Daha sonra istediğiniz konuya yazabilirsiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme