öncelikle merhaba ben yurt dısından bir arkadasınız olarak aranıza yeni katıldım kendime yurt dısından toshiba satellite A135 S2386 modelli notbook aldım. benim tek problemim ram olayı bunun ram i 512 ve bayagı bi kasıyo %70 ile 80 arasında geziyor devamlı katran ancak trkiyeden 533 mhz hızda yeni 1gb lık ram siparişi verdim geldiginde kendim takabilirim sanırsam daha önceden takan varmı probem yasarmıyım.ayrıca bir sorunda herkesin sorunu olan driver sorunu mevcut türkiye piyasısına sürülmeyen bu makinanın üzerinde vista yüklü ama ben xp yapmak istiyorum toshibanın kendi driver sitesi dahil bütün sitelerde hatip indirdim sonuc sadece 1 driverini bulabildim. türkiyeye geldiğimde bu problemden kurtulabilirmiyim ayrıca vista türkce yüklesem üzerine driverleri kendi cd sinden ingilizce atsam cakısma yaparmı fikri olan varsa paylasırsa sevinirim şimdiden tesekkürler.
rami kendin takabilirsin ben taktım kolay bir iş.Neden xp kuracaksın ki?Vistanın nesi kötü sana göre?Bence vista ile devam et.Alışıyor insan kullandıkça.İleride herşey vista için yapılandırılacak zaten.Xp demode olacak.İlla xp diyorsan servisler internette bulunamayan bazı driverları satıyorlar.Servislere danış ama çok tuzluya maloluyor,gereksiz yani.
bilmiyorum ram atınca hızlanır zannedersem evet insan alısıyor ama genede xp diyorum evet servisler cok tuzlu vista türkce yükletecektim lisanslı 300 diyor adam sasırdım