Şimdi Ara

Tosla Trendyol / Haziran ayı/150 tlye 25 tl kod veriyor ( alışveriş şartı gerektirir) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
3
Favori
2.954
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Trendyolun koleksiyon kampanyasindan gelen kodlar kargo ücretini düşerken tosla kodu kargo ücretini düşmüyor. Böyle bir saçmalıkta yapmışlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Japonya

Trendyolun koleksiyon kampanyasindan gelen kodlar kargo ücretini düşerken tosla kodu kargo ücretini düşmüyor. Böyle bir saçmalıkta yapmışlar

Evet hocam ondan fiyat artıyor anlamadığım o zaman niye hem kendini hem bizi yoruyor bu firmalar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Coimbra kullanıcısına yanıt
    Alacağınız ürün 60 liraysa 35 lira yerine neredeyse 45 46 lira ödüyorsunuz. Boş yere gidiyor kod :)

• Ne sacma bir kod ürün 750 tl kodu yazıyorum 911 tl oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç bir şeye yaramayan kod. 75 üzeri almanız gerekiyor. 12 tl kargo verirsenizde 25 tl fayda sağlanmıyor. Sipariş iptal ederseniz kod tekrar kullanılmıyor. Zaman kaybı....

• Cüzdana 150 atıp , kodu kullanarak çay aldım. Cüzdandaki kalan bakiyeyi tekrar karta atsam sorun olur mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Un Kurabiyesi kullanıcısına yanıt

Olmasına olur da etik olur mu?

• Tosla kartımla trendyolda alışveriş yapamıyorum. Tosla ve trendyol ile görüştüm. Çözüm olmadı. başka sitelerde ve fiiziki pos da kartı kullanabiliyorum. çözümü bilen var mı?

• Sahap08 S kullanıcısına yanıt
    Sepet indirimleriyle birleşmiyor , etikten bahsediceksek hocam. Attığım bakiyenin hepsini kullancaktım ama sepet oyunları yapılıyor nedense!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kampanyayı aldım ek olarak bir de steam demeyin keyfine her ay bu kampanyaları kovalasak yeter valla

• Un Kurabiyesi kullanıcısına yanıt
    Bir üst mesajda indirimin bir işe yaramadığını belirttim. Geçen ay iade edilen siparisimde kod da yandı. Bir daha kullanma imkanı vermedi. Bunlar şartlarda yazıyor tabii. Karar sizin elbet

Etik kısmı bankalara işlemez bunu bilmeyen insanın burada ne işi var

• sepette indirim olmayan ve direkt olarak üreticinin kendisinin 136 TL ye sattığı bir motor yağını . cüzdana 150 tl yükleyerek gelen kodu da indirim olarak girerek 111 TL ye aldım 1TL de cüzdan kullanımından dolayı iade etmiş. 110TL ye mal oldu. yağ bakımının ana ürününü de yarı fiyata çıkarmış olduk.

konu için teşekkürler

• Bu kuponu alıp da kullanmayan var mı?

• Arkadaşlar yapı krediden mail adresime aynı anda "kart sözleşmesi" ve "harcama işleminiz ile ilgili belge talebi" başlıklı mail geldi, maile tıkladım sonrasında mail kayboldu. Banka f t p işlemleri ile ilgili neden işlem yaptığımız konusunda açıklama talebinde bulunabilir mi? sonrasında aleyhimizde dava vs. açabilir mi? Bir an aklıma bunlar geldi!!!

Cuzdana 150tl yükleyince 25tl de verip 175tl mi olacak

• davetsiz07 kullanıcısına yanıt
    Aynen...

• 14 Haziranda trendyol cüzdanıma yükledim.Kod gelmeyince müşteri hizmetlerine sordum.Kotanın dolduğunu söylemişlerdi.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.