Şimdi Ara

Tost Makinası Tavsiyeleriniz Lütfen! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
166
Cevap
4
Favori
114.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu konuda Philipsin HD 4440 tost yapma makinesi gerçekten de çok kullanışlı. 10 senedir kullanıyoruz. Bir kere plakaları da yeniledim, sizde beğeneceksiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: buraksaınsen

ocak ustunde yapılanlardan var bende.
    10 ytl ye almıstım. dokme demır.
    kırılmaz paslanmaz. a.b ekmegın merak etme sen.
    al fotoları.
    altı pişmedi üstü az pisti gibi bir derdide yok. baktın suphelendın ters cevır ıkı tarafınıda atesın ustune
    koyabılıyorsun cunku..

Tost Makinası Tavsiyeleriniz Lütfen!

İşte ben de bunu anlatmaya çalışıyorum, resim de koymuşsun eline sağlık..
    Hiçbir makina bunun yaptığı tostu yapamaz...

• quote:

Orjinalden alıntı: bobita

quote:

Orjinalden alıntı: buraksaınsen

al fotoları.
    altı pişmedi üstü az pisti gibi bir derdide yok. baktın suphelendın ters cevır ıkı tarafınıda atesın ustune
    koyabılıyorsun cunku..

İşte ben de bunu anlatmaya çalışıyorum, resim de koymuşsun eline sağlık..
    Hiçbir makina bunun yaptığı tostu yapamaz...

öğrenciyken çok kullanamıştık bu modeli

bütün zamanların en iyi modeli oscar ödüllük bir şey yani

• yahu bende sadece resmını cekıp buraya koyayım dıye yapmıstım bugunlugune şimdi ıkı gunden berı paso tost yapar oldum yıne.
    hastalık bu ya valla, çekirdek gibi bişey.
    ama ısrarla tekrar tavsıye edıyorum bu makıne gıbısı yok. kırılmaz, paslanmaz, bozulmaz, en hızlı ve en temiz şekilde tost bununla yapılır. altını
    üstünü istediğiniz gibialt üst yapın cevırın oyle yapın, super ya, bi su tut o kadar yıkamaya falan gerek yok
  • Dumansız Izgara ve Tost Makinesi özelliği bir arada olan model var mı?

• Merhaba Arkadaşlar,

KENWOOD SM-606 yoksa KENWOOD HG-400 mü? hangisi önerirsiniz ,neden?

Teşekkürler..
  • çok değişik tost makineleri kullandım. hiçbirisinden memnun kalmadım. temizliği, saklaması, ilk ısınma süresi gibi faktörler hepsinin zamanla hediye-çöpe gitme sürecini değiştirmedi. pahalı markalarda da pek bir fark yok.
    ta ki hanımın aldığı tost makinesine kadar böyleydi. şimdikini 2 yıldır hemen her gün kullanıyoruz. tezgahta yer kaplamıyor, temizliği çok kolay, ısı ayar düğmesi yok, sadece iki tost sığıyor, 2 dakikada ısınıyor, yine 2 dakikadan önce tostu pişiriyor, sadece tost yapıyor, başka pişirmelerde kullanılamaz. markası da bosch.
    büyük ebatlı, ısı ayarlı, her şeyi pişiren tost makinelerinden uzak durun, basit ve küçüğü tercih edin, keyfinize bakın.

saygılarımla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeusn

Merhaba Arkadaşlar,

Teşekkürler..

http://www.hepsiburada.com/kenwood-sm-487-tost-ve-waffle-makinesi/productDetails.aspx?categoryid=22014&productid=mtkensm487

bunu tek geçerim, başkasına bakma bile.

• Tavsiyen için çok teşekkür ederim elmaci, yalnız o bize gelmez çünkü birazcık küçük , SM-606 mı yoksa HG-400 mü desem ne dersin?

quote:

Orijinalden alıntı: elmaci

quote:

Merhaba Arkadaşlar,

Teşekkürler..

http://www.hepsiburada.com/kenwood-sm-487-tost-ve-waffle-makinesi/productDetails.aspx?categoryid=22014&productid=mtkensm487

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamalegend -- 16 Kasım 2009; 13:36:56 >

• quote:

Tavsiyen için çok teşekkür ederim elmaci, yalnız o bize gelmez çünkü birazcık küçük , SM-606 mı yoksa HG-400 mü desem ne dersin?

quote:

Orijinalden alıntı: elmaci

quote:

Merhaba Arkadaşlar,

Teşekkürler..

merak etme kesinlikle küçük değil. en azından 10 tostu 10 dk da hazırlayabilirsin. ilk ısınma devresini saymazsak 2 dakikada 2 tost hazır hale geliyor. ayar vs gerekmediği için bozman pek olası değil.

saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elmaci -- 16 Kasım 2009; 14:12:35 >

• tava tost makineleri var cok guzel oluyor tadi hemde ucuz:)
  • Ben 20 yıllık emektar, ocak üstü, dökme demir tost makinesine öyle bağlandım ki, yeni evime taşındığım zaman annemin evinden getirdim onu.
    Piyasada benzerleri teflon kaplama diye satılıyor ama kalite olarak benim emektara yaklaşamazlar.
  • evet aynen katılıyorum
  • valla ben mini tost makinelerinde tost yapıp yemenin keyfine vardıktan sonra evdeki büyük makineyi rafa attım

en önemli avantajı kilitlenebilmesi

bu sayede sürekli olarak sıcak tost yiyebiliyorum

diğer türlü hepsini pişirene kadar beklemek zorunda kalıyordumki işkence resmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: buraksaınsen

al fotoları.
    koyabılıyorsun cunku..
    ayrıca çok zahmetsiz ve çok hızlı bir şekilde tost yapıyorsun.
    Hemde en ucuz şekilde. Sağa solu batırman imkansız. Bi sudan geçir koy gene dolaba, çok basit , çok hızlı, çok ekonomik

konu cok once gecmis ama ben arama yapinca yeni buldum. boyle bir aleti nereden bulabiliriz?? satan var mi acaba bu aletlerden hala???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acsbid -- 3 Mayıs 2010; 16:40:09 >

• korkmaz a328 modeli hakkında ne düşünüyorsunuz? aliminyum döküm yıkanabilen ızgaralar, 180 derce yatıyor plakalar, ızgara olarak kullanılabiliyor.
  • +1
    Ankara Sobacılar çarşısını gezdim. Alüminyum dandik modeller var. Şöyle dökme bir tost makinası arıyorum. Netten bile olur.

quote:

Orijinalden alıntı: acsbid

quote:

Orijinalden alıntı: buraksaınsen

al fotoları.
    koyabılıyorsun cunku..
    ayrıca çok zahmetsiz ve çok hızlı bir şekilde tost yapıyorsun.
    Hemde en ucuz şekilde. Sağa solu batırman imkansız. Bi sudan geçir koy gene dolaba, çok basit , çok hızlı, çok ekonomik

konu cok once gecmis ama ben arama yapinca yeni buldum. boyle bir aleti nereden bulabiliriz?? satan var mi acaba bu aletlerden hala???

• Sahurda kullanılmak üzere ben de tost makinası arayışına girdim. Model çok olunca karar vermesi zor oluyor.
    Isı ayarı, kilit olsa iyi olur. En az iki dilim ekmek alabilmeli.
    Ne dersiniz?
  • http://www.makara.com.tr/pinfo.asp?pid=5028

nerdeyse 2 senedir kenwood'un bu ürününü kullanıyorum. çok kaliteli bir ürün. işinizi fazlasıyla görecektir bence. kısa sürede ısıtıyor incecik yapabiliyor tostları, ekmekleri. sadece ortadaki siyah plastik kısım fazla bastırmaya gelmiyor. onu söküp yerine çelik profil monte ettim kendim. mükemmele ulaştı diyebilrim alet :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.