Şimdi Ara

Tost Makinesi Önerilerine İhtiyacım Var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi tost makinesi önerileri lazım.
    Geniş bir aile değiliz aşırı büyük ürünler düşünmüyoruz. Kullanıp memnun kaldığınız elektrikli tost makinelerini benimle paylaşırsanız çok sevinirim.
    Not: Almanya'da yaşıyorum bilindik markalar olursa çok sevinirim. Fiyat sınırı koymuyorum.

• Arzum AR254 Tostçu Inox Izgara ve Tost Makinesi şu anda bu ürünü kullanıyorum alalı bir hafta oldu cok memnunum. Ürünü aldıgım site:http://www.buyakadan.com/arzum-ar254-tostcu-inox-izgara-ve-tost-makinesi
     Tost Makinesi Önerilerine İhtiyacım Var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shameles -- 1 Ekim 2014; 12:05:55 >

• Ben geçen gün buyakadan ekonomik bi tane aldım ilgini çekerse bakabilirsin. Malum öğrenciyiz ucuzundan aldık :) >>http://www.buyakadan.com/king-k490-apollo-tost-makinesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuttyumut -- 1 Ekim 2014; 12:04:39 >
  • Öneriniz için çok teşekkür ederim yalnız benim merak ettiğim bu ürünü Almanya'da ki elektronik mağazalarda bulma imkanımız var mı? Arzum Türk markası diye biliyorum oralarda satılır mı emin değilim yine de araştırmasını yapacağım.
  • nuttyumut kullanıcısına yanıt
    Öneriniz için teşekkür ederim. Yalnız bu markayı Almanya'da bulabilir miyiz emin değilim ama yine araştırmasını yapacağım.
  • Malesef buyakadan.com'un yurtdışı seçeneği yok :(
  • nuttyumut kullanıcısına yanıt
    Almanya'da bulunabilecek bir ürün tavsiye edebilir misiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nazarnet58

Almanya'da bulunabilecek bir ürün tavsiye edebilir misiniz?

breville ürünlerini tavsiye ederim...

800gr, bsg540ex, bgr200ex modelleri burada çok satılıyor...
  • Öneriniz için çok teşekkür ederim.
    Bu 3 model arasından bana hangisini önerirsiniz?
  • quote:

Öneriniz için çok teşekkür ederim.
    Bu 3 model arasından bana hangisini önerirsiniz?

kendim zaten 800gr almayı düşünüyorum diğerlerinden biraz büyük öncelikle onu tavsiye ederim...
    büyüklük sorun olacaksa diğer ikisi de güzel ürünler onları da öneririm, en sade ve kullanımı basit olanı 540ex modelidir...
  • İlk önerdiğiniz ürün birinci tercihim olacak, olur da bulamazsam ikinci belirttiğiniz ürünü düşünürüm. Zaman ayırıp ilgilendiğiniz için teşekkür ederim Almanya'da daha yeniyim ve bu yüzden yardıma ihtiyaç duyuyorum. Sırada bir çok eksik var onları tamamlayacağım umarım diğer konularda da bana yardımcı olursunuz.
  • quote:

İlk önerdiğiniz ürün birinci tercihim olacak, olur da bulamazsam ikinci belirttiğiniz ürünü düşünürüm. Zaman ayırıp ilgilendiğiniz için teşekkür ederim Almanya'da daha yeniyim ve bu yüzden yardıma ihtiyaç duyuyorum. Sırada bir çok eksik var onları tamamlayacağım umarım diğer konularda da bana yardımcı olursunuz.

bildiğim konularda yardımcı olmaya çalışırım...
  • Çok büyük bir iyilik yapmış olursunuz. Ben sizi arkadaşım olarak ekliyeyim bazı konularda size danışmak isterim. Umarım sizin için de bir sakıncası yoktur.
  • quote:

Çok büyük bir iyilik yapmış olursunuz. Ben sizi arkadaşım olarak ekliyeyim bazı konularda size danışmak isterim. Umarım sizin için de bir sakıncası yoktur.

bilgi paylaşmaktan mutlu olurum, inşallah yardımcı olabilirim...
  • Hocam bugün sabah Mediamarkt mağazasına gittim önerdiğiniz ürünleri araştırdık ellerinde yokmuş cumartesi günü K+B Expert ve Real'e gideceğiz umarım orada buluruz. Yoksa haftaya Nürnberg'e gidip orada ki mağazalara bakacağız.
  • quote:

Hocam bugün sabah Mediamarkt mağazasına gittim önerdiğiniz ürünleri araştırdık ellerinde yokmuş cumartesi günü K+B Expert ve Real'e gideceğiz umarım orada buluruz. Yoksa haftaya Nürnberg'e gidip orada ki mağazalara bakacağız.

buradaki tüm mediamarktlarda var, bazı mağazalarda da breville ürünleri satılıyor...
    ayrıca internetten de araştırıp alış-veriş yapabilirsiniz burada genelde internet üzerinden alınıyor zaten...
  • Doğrudur hocam bizim kaldığımız kasaba biraz küçük belki bu yüzden bulamamış olabiliriz ama araştırmaya devam ediyoruz.
    Haklısınız internet üzerinden alışveriş yapmak en mantıklısı ama Almanya'da yeni olunca bazı şeyleri çözmek zaman alıyor tabi kredi kartımız falan da yok ileride bir çözüm bulabiliriz umarım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.