Şimdi Ara

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.670
Cevap
224
Favori
1.574.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alperen_69

king p625 kullanan arkadaşlardan yorum alabilirmiyim ,önceki sayfalarda bir arkadaş seramik kaplaması iyi değil yazmıştı sanırım acaba neye göre yazmış bunu ,neden p625 i sorduğuma gelince medimarkt vs mağazalarda rastladığım en sağlam yapılı tost makinesi (breville 800 gr yi gördüm onu seçenek dışı bırakıyorum tabiki ) birde homendler ile karşılaşmadım resimlerdeniyi görünüyorlar ,ama dediğim gibi elimle kontrol ettiğimde gördüklerimden en iyisi p625 ama seramik kalitesi ne durumda bilemiyorum bilen varsa bilgilendirsin almayı düşünüyorum

ürünü yakından inceledim, gerçekten çok sağlam yapılı...
    herhangi bir esneme ve gevşeme emaresi yok...

ancak plakaların o gövdeye yakışmadığı kanaatindeyim, plakalar ince ve de seramik kaplaması vasat, buna rağmen alınabilir bir ürün bence...
    sanırım ürün beğenildiğinden dolayı bazı mağazalar fiyatı 199'a yükseltti, ancak 139'a da bulunabiliyor...

önce korkmaz mağazasına uğrayıp fiyatları karşılaştırmakta yarar var, korkmaz yılsonu indirimine girdi...

• quote:

Orijinalden alıntı: baberti

quote:

king p625 kullanan arkadaşlardan yorum alabilirmiyim ,önceki sayfalarda bir arkadaş seramik kaplaması iyi değil yazmıştı sanırım acaba neye göre yazmış bunu ,neden p625 i sorduğuma gelince medimarkt vs mağazalarda rastladığım en sağlam yapılı tost makinesi (breville 800 gr yi gördüm onu seçenek dışı bırakıyorum tabiki ) birde homendler ile karşılaşmadım resimlerdeniyi görünüyorlar ,ama dediğim gibi elimle kontrol ettiğimde gördüklerimden en iyisi p625 ama seramik kalitesi ne durumda bilemiyorum bilen varsa bilgilendirsin almayı düşünüyorum

ürünü yakından inceledim, gerçekten çok sağlam yapılı...
    herhangi bir esneme ve gevşeme emaresi yok...

ancak plakaların o gövdeye yakışmadığı kanaatindeyim, plakalar ince ve de seramik kaplaması vasat, buna rağmen alınabilir bir ürün bence...
    sanırım ürün beğenildiğinden dolayı bazı mağazalar fiyatı 199'a yükseltti, ancak 139'a da bulunabiliyor...

önce korkmaz mağazasına uğrayıp fiyatları karşılaştırmakta yarar var, korkmaz yılsonu indirimine girdi...

cevap için teşekkür ederim korkmazlarıda inceledim ama yapısal olarak p625 daha sağlam duruyor

• Dostum çiziklerinden ve de hanımın illa çıkarılabilir plaka istemesinden ötürü iade ediyorum hg400 ü.

Aklım döküm olmasından ötürü kokmaz a328 e kaydı. tahminim enpara ile 160 - 170 e alabilirim gibi.

Ne dersiniz a328 için. Döküm mü teflon mu dersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 7 Aralık 2013; 13:26:53 >
  • n11 de şimdi baktım a328 - a329

ikisi de 133 e gelecek.

hangisi dersiniz. yada başka tavsiye
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

Dostum çiziklerinden ve de hanımın illa çıkarılabilir plaka istemesinden ötürü iade ediyorum hg400 ü.

Aklım döküm olmasından ötürü kokmaz a328 e kaydı. tahminim enpara ile 160 - 170 e alabilirim gibi.

Ne dersiniz a328 için. Döküm mü teflon mu dersiniz.

her seferinde bunu belirtiyorum, kenwood hg400 ve arzum ar-225 modelleri çok iyi ancak plakaların sabit olması problem, bunu sorun yapmayacaklar için çok iyi ürünler...ben bile iade ettim bu yüzden hatta denemedim bile, düşünüp iade kararı aldım...sizinki zaten çizikmiş ve sanırım teşhir üründü, iade etmekle iyi etmişsiniz...

a328, a329-05 ve a329-06 her zaman favorilerim arasında...

seçimi eşinize bırakın, büyük ihtimalle a329-05'i tercih edecektir...şık ve hoş bir görüntüsü var bu modelin, plakaları yıkamak da keyifli olacaktır...
    sizse büyük ihtimalle benim gibi a328 seçersiniz, gövdesi çelik ve plakalar kaliteli, a329'ların plakaları ile aynı sadece teflon, bence ikisi de alınabilir modeller...

alt plakaların biraz oynak olması ve tıkırtı yapması dışında eleştirilecek tarafları yok, onun da çözümünü arkadaşlardan biri resimli olarak göstermişti burada...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 7 Aralık 2013; 19:15:04 >

• quote:

n11 de şimdi baktım a328 - a329

ikisi de 133 e gelecek.

hangisi dersiniz. yada başka tavsiye

yukarıda belirttiğim gibi a328 veya a329-05...

ek olarak king p-625 olabilir...

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ...***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 7 Aralık 2013; 19:23:25 >

• Eşim bu konularda bana güveniyor. He deseydim kenwood da kalacaktı ama çok içime sinmedi çiziklerden ötürü. yoksa plakaları gerçekten kaliteli idi.

Peki plaka konusunda özellikle a328 nasıl? Hiç yakından görme şansım olmadı.

King marka olarak çok güven vermiyor nedense. Belki gerçekten kalitelidir ama ısınamadım bu markaya.

Büyük ihtimal a328 alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 7 Aralık 2013; 19:25:10 >
  • quote:

Eşim bu konularda bana güveniyor. He deseydim kenwood da kalacaktı ama çok içime sinmedi çiziklerden ötürü. yoksa plakaları gerçekten kaliteli idi.

King marka olarak çok güven vermiyor nedense. Belki gerçekten kalitelidir ama ısınamadım bu markaya.

a328 plakaları gayet kaliteli ve kalın...
    uyduruk plakalardan değil yani...

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 7 Aralık 2013; 19:26:45 >

• a328 alıyorum o zaman inşaallah.

şu mediamarkt sorunsuz iadeyi tamamlasın da.

teşekkürler.
  • quote:

quote:

Eşim bu konularda bana güveniyor. He deseydim kenwood da kalacaktı ama çok içime sinmedi çiziklerden ötürü. yoksa plakaları gerçekten kaliteli idi.

sanırım siz yapmıştınız o yorumu king in seramik kaplaması korkmaza göre daha vasat demiştiniz bugün yine bakma şansım oldu bende tam tersi bir kanı oluştu şöyleki bilmiyorum ikisi aynı süredirmi reyonda ama korkmaz ın seramik modeli kaplamalarda bir çok soyulmavardı alt kısım görünüyordu ama king de yoktu böyle bişey ,birde king in kutusunda 2 kat seramik kaplama yazıyordu ve not olarak şu p ile başlayan pfteve pfoa mı ne onlar yok diye yazıyordu

• quote:

quote:

quote:

sanırım siz yapmıştınız o yorumu king in seramik kaplaması korkmaza göre daha vasat demiştiniz bugün yine bakma şansım oldu bende tam tersi bir kanı oluştu şöyleki bilmiyorum ikisi aynı süredirmi reyonda ama korkmaz ın seramik modeli kaplamalarda bir çok soyulmavardı alt kısım görünüyordu ama king de yoktu böyle bişey ,birde king in kutusunda 2 kat seramik kaplama yazıyordu ve not olarak şu p ile başlayan pfteve pfoa mı ne onlar yok diye yazıyordu

korkmaz plakaları kalın, king plakaları çok ince, bu çok bariz olarak görülüyor...
    seramik kalitesi olarak sadece izlenimim korkmaz daha iyi geldi bana, kıyaslamayı bilimsel yapacak bilgim yok...

ptfe=teflon demek...pfoa ise teflon çok ısıtıldığında ortaya çıkan zararlı madde...300" üzerinde uzun süre ısıtılan teflon tehlike oluşturuyor...seramik ise termolon adıyla biliniyor, şimdilik bir zararından bahseden yok ancak üretiminde başka neler kullanılıyor haberim yok...

aslında ikisinde de plakalar alüminyum, ısındığında ikisi de zararlı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 7 Aralık 2013; 21:52:23 >

• plakaları daha kalın doğru ama sürtünme olmayan yerlerde bile seramik kısmın yıprandığını gözlemledim korkmazda
  • quote:

plakaları daha kalın doğru ama sürtünme olmayan yerlerde bile seramik kısmın yıprandığını gözlemledim korkmazda

yıpranmalar var doğru ben de gördüm birçoğunda ve bazılarını teşhir olmasına bağlamıştım, ayrıca plaka kenarları da birbirine sürtüyor her harekette...
    king'in plakaları ince ama gövde içine gömülü olduğu için daha iyi korunuyor gibi...

seramikleri kullanırken başka sorunlar da çıkarabilir, zamanla kılcal çatlaklar oluşması yüksek ihtimal...seramiklerin geliştirilmesi lazım ancak şu an piyasada olanların durumu bu...

tostu seven katlanır mükemmel makina yok, tefal xl800 modeli var kaliteli bir model ama onun bile teflonu zamanla soluyormuş mesela...

tek alternatif gerçek demirdöküm sanayi/büfe tip almak, ama onlar da 12 kg.dan başlıyor...

• quote:

quote:

plakaları daha kalın doğru ama sürtünme olmayan yerlerde bile seramik kısmın yıprandığını gözlemledim korkmazda

yıpranmalar var doğru ben de gördüm birçoğunda ve bazılarını teşhir olmasına bağlamıştım, ayrıca plaka kenarları da birbirine sürtüyor her harekette...
    king'in plakaları ince ama gövde içine gömülü olduğu için daha iyi korunuyor gibi...

seramikleri kullanırken başka sorunlar da çıkarabilir, zamanla kılcal çatlaklar oluşması yüksek ihtimal...seramiklerin geliştirilmesi lazım ancak şu an piyasada olanların durumu bu...

tostu seven katlanır mükemmel makina yok, tefal xl800 modeli var kaliteli bir model ama onun bile teflonu zamanla soluyormuş mesela...

tek alternatif gerçek demirdöküm sanayi/büfe tip almak, ama onlar da 12 kg.dan başlıyor...

Herhalde bu kalınlık, incelik sorunu a328 de yoktur. Döküm olduğundan dolayı.

• quote:

quote:

quote:

plakalar kalın ama nihayetinde hepsi alüminyum döküm...a329-05'inki de aynı, sadece seramik kaplı...hg400 de öyleydi...gerçek döküm olsa her plaka yakl. 2 kg. olur...

"döküm" deyince yanlış anlamayalım, "demirdöküm"ler sadece sanayi tipte olanlar...

• quote:

quote:

quote:

quote:

plakalar kalın ama nihayetinde hepsi alüminyum döküm...a329-05'inki de aynı, sadece seramik kaplı...hg400 de öyleydi...gerçek döküm olsa her plaka yakl. 2 kg. olur...

"döküm" deyince yanlış anlamayalım, "demirdöküm"ler sadece sanayi tipte olanlar...

Brevilleler gerçek söküm sanırım bgr 200 nü ne öyle bir modeki var önürlük gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Delonghi Izgara Tost Makinesi CG4001 tost makinesi nasıl???

www.n11.com
    Tost Makinesi - Fiyatları & Modelleri - n11.com
    http://www.n11.com/delonghi-izgara-tost-makinesi-cg4001-P12705838

@baberti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurtbey02 -- 8 Aralık 2013; 12:05:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kurtbey02

Delonghi Izgara Tost Makinesi CG4001 tost makinesi nasıl???

http://www.n11.com/delonghi-izgara-tost-makinesi-cg4001-P12705838

@baberti

piyasadaki en dandik ürünlerden biri, bildiğin teneke...
  • anladığım kadarı ile a328 öneriliyor bu modeli bulamadım n11 de ve bu modelin yaklaşık fiyatı nedir ve büfedekiler gibi ekmeği inceltiyormu?? bir ekmek rahatlıkla alır mı son olarak tavsiyeniz ne olurdu

www.n11.com
    http://www.n11.com/korkmaz-a329-06-tostkolik-tost-makinesi-seramik-P16084527

@baberti

• quote:

Orijinalden alıntı: kurtbey02

anladığım kadarı ile a328 öneriliyor bu modeli bulamadım n11 de ve bu modelin yaklaşık fiyatı nedir ve büfedekiler gibi ekmeği inceltiyormu?? bir ekmek rahatlıkla alır mı son olarak tavsiyeniz ne olurdu

www.n11.com
    http://www.n11.com/korkmaz-a329-06-tostkolik-tost-makinesi-seramik-P16084527

@baberti

korkmaz a328 ve a329 serisi renk-plaka dışında aynı ürünlerdir, fiyatları da aynı sayılır...

=Marka%5B-%5DKorkmaz&resultViewType=list]http://www.n11.com/korkmaz-tost-makinesi-C1127/ara?attributes[]=Marka%5B-%5DKorkmaz&resultViewType=list

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.