Plakalarının çıkmaması eşimle ilk günlerde küçük bir gerginlik yarattı. Nasıl temizleyeceğiz?, nasıl yıkayacağız? gibi şikayetleri oldu. Ama ilk kullanım talimatına uyulduğunda temizliği çok kolay. Örneğin; Kaşar peynir, sucuk falan yapışmıyor kesinlikle. Ben temizliği için tel fırça almıştım. 1 defa bile sürmedik. İşimiz bitince havlu kağıt gibi bir şeyle plaka üzerindeki yağları siliyoruz sadece. O kadar vaktimiz yoksa havlu kağıdı 3-4 kat yapıp arasına koyuyoruz, tüm yağları çekiyor. Plaka çıkmıyor, makineye atamıyoruz diye bir endişeniz olmasın. Zaten orjinal pik döküm olduğu için su ile temizlemek sakıncalı. Kullanım talimatında her şeyi en ince ayrıntısına kadar yazmışlar. Ailecek tost seviyorsanız, her gün tost yapıyorsanız ve daha önce döküm bir makine kullanmadıysanız çok memnun olacağınıza eminim. Aynı ekmek ve aynı kaşarın damak tadı değişiyor bence. 1 yılın sonunda ben hala iyi ki bunu almışım diyorum. Hafta sonu çocuklar benim elimden bazlama tostu istiyor. Adı da "Baba Tostu" |
Bildirim