Sondan başa doğru gittiğim için gözden kaçırdıysam kusurabakmayın ama Grundig CG 6861 hakkında fikriniz var mı? Grundig 7981 çok pahalı geldi, 4046 ise hiçbir yerde yok şu an... Gerçi olsa da alabilir miydim bilmiyorum, Arçelik'le yarışır duruma gelmiş alternatifi olarak önerilen Grundig ürünleri... Dökümiks kullanıyorduk ama temizliğinden bezdik artık. Sade, işlevsel bir ürün arayışındayım. Arnica tostit'in ise tipini beğenmedim :( |
***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... (633. sayfa)
-
-
Arkadaşlar sonuç olarak alınabilecek tost makineleri listesi diye bir listemiz var mı :) Sage iyi diyorlar ama o paraları vermeye değer mi sizce ?
-
paranin karsiligi mi derseniz? Uzun vadede Sage muhtemelen bu karsiligi cikarir.
Ancak 1 sene icerisinde 10.000tl’lerden 30.000Tl’lere cikti Sage Bg840. Uzun suredir ayni kasa ayni model, ufak gelistirmelerle piyasada olduguna gore memnuniyet saglamis durumda ancak ve ancak muhtemelen su piyasada bircok hanede bu fiyata gelene kadar bircok eksik giderilir.
Fiyat sorun degil diyorsaniz; muadili delonghi haric baska markaya bakmaniza gerek yok. Ben bu paralari vermem derseniz de;
Cok dijitale kacmayan, tost makinesinde olmasi gerekmeyen ozellikler nedeni ile fiyati sisen makineler haricinde bir secim daha iyi olur gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilgilendirme için çok teşekkür ederim. 30 bin de sanki bir tost makinası için fazla gibi. Çoğu artık elektirikli ızgara gibi çalışıyor, biz o şekilde kullanırmıyız bilmiyorum.
Biraz tefal optigrille takıldım güzel bir cihaza benziyor ama önerende var önermeyende. Kararsız kaldım biraz. Olmadı alacağım orta halli sadece tost yapan bir cihaz :) tekrar teşekkürler
bizdede dökümix var. geç ısınıyor ve çok ağır. her seferde dolaptan alıp tekrar kaldırması zor geliyor.
kötümü pek değil, iyi mi: bilemedim ne desem.
en büyük sorun temizliği. tel fırça ile temizlemek bir süre sonra eziyete döndü. artık mecbur değişecez.
arzum tostçu delux, korkmaz tostkolik arasında kaldım. gerçi fiyatları uzak biraz. arzum daha pratik ve biraz uyduruk tipli, korkmaz daha sağlam, daha ağır ve fiyat olarak da pahalı bir ürün.
aradığım özellikler plakalar kaliteli olsun, çıkabilsinler. 6 tost ekmeği alabilsin birde mümkünse 2000w olsun ki daha kolay ısınsın.
tefal lere baktım ama alıp çok pişman olan var o yüzden soğudum tefal den.
kenwood marka bir makine var. 6000 tl civarı. bilmem o parayı hak eder mi.
önerisi olan varsa beklerim.
-
evde 3-4 senedir dökümix var. sağlam ve çalışır durumda. ama aşırı ağır ve temizliği çok çok zor. evcek değiştirmeye karar verdik.
arzum tostçu delux e çok baktım, tam alacak gibi olurken yorumları engel oluyor. korkmaz tostkolik bakıyorum 3700 civarı inox olanların. eder mi etmez mi bilemedim . ürün sağlam ama 1800 w dan dolayı ısınma sorunundan şikayet çok. az veya geç ısınıyor diyen çok.
arnica baktım ama içime sinmedi. tamamen çin üretimi. daha önce arnica bora kullanmıştım. ve ürünleri pek özensiz oluyor.
aslında bütçem çok sıkıntılı değil. değecek olda 5-6 hatta çok değecek olsa daha da artırabilirim.
plakalar çıksın ve çıkan plakalar dayanıklı olsun istiyorum. tefal da baktım şikayet çok. özellikle plaka kaplamaları soyuldu diyenler var.
tost makinesi kadar arada kaldığım başka ürün pek olmuyor.
Kenwood HGM80 tarzı yada saga veya delongi tarzı mı bakmalıyım yoksa 3-4 k lık işimi görecek ürün de varmıdır. makineyi sadece tost için kullanacağım.
şimdiden teşekkür ederim.
-
Feris döküm tost makinesi çok başarılı bir ürün. Geçen ay aldım inox olanı 4500 TL'ye. Şuan hb'da 4400e satılıyor. Renklileri 4270 lira. Kaçmaz.
Bizde alüminyum plakalı vardı. Yıllardır tost değilmiş bizim yaptıklarımız.
Homend 1340 tavsiye eder misiniz? Tutma yerinde zamanla soyulma, çizilme vb. olur mu? Plastik gibi geldi o kısım.
-
aldınız mı hocam
1340H ve 1341H indirimde gözüküyor ikisinden birini alsam diye düşünüyorum
-
1340H aldım, gayet memnunum hocam. 10 Ekim'de almışım yaklaşık 1 aydır aktif olarak kullanıyorum.
-
Merhabalar,
Yeni evlenecek arkadaşım tost makinesi arıyor. Çok fazla kullanacaklarını sanmıyorum fakat güzel bişey olsun da istiyor. 2500-3500 arası maksimum alınabilecek en iyi tost makinesi nedir acaba?
-
Arkadaşlar Homend 1340H ile Feris Döküm Tost Makinesi arasında kaldım.Hangisini tavsiye edersiniz ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
teşekkür ederim
-
1340h 1341h 1342h 1344h arasında kalite farkı var mı ki
-
hocam Feris demir döküm. Diğeri değil diye biliyorum, aluminyum dokum sanırım. Feris çok daha iyidir yani.
-
Bu dökümler çok ağır ve temizlemesi çok zor olduğu söyleniyor . Temizligi kolay dokum veya saglik acisindan uygun baska hangi tost makinesini onerirsinz?
tost makinesine ihtiyacım var indirim de olan ürün var mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X