Şimdi Ara

Tostçu Erol kargo ile tost gönderimine başlamış.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kargo şirketlerinin web sitelerine göz attığımda taşıma esnasında bozulabilecek ürünleri taşımayacaklarını yazıyorlar. İşin bu kısmını geçtim. Kargo şirketlerinin içler acısı hali ortada. Ev uzak diye yanlış adres notu düşüp gelemeyen veya o güne yetişmeyen kargoların diğer güne hatta bazen haftasonu nedeniyle pazartesiye kadar teslim edilmemesi olayı varken bu adam neyine güvenerek kargo ile tost gönderiyor? Yemeksepeti üzerinden verdiğimiz tost siparişinin bile yarım saat, bir saat gecikmeli gelmesine tahammül edemiyoruz.

İki üç gün sonra teslim edilen tostun İçindeki yumurtanın, sucuğun topladığı bakterileri de hesaba katmak gerekiyor. Bozuk tosttan sağlık bakanlığına şikayet giderse muhtemelen tostcu Erol'a ağır bir para cezası verilip dükkanı mühürlenir. Taşımayı yapan kargo şirketi de çabuk bozulacak ürünü taşımayı kabul ettiği için ceza yer.

Ekşi sözlükte bu durumu ti'ye alan bir entryi de ekleyeyim buraya.

quote:

(bkz: tostçu erol bozuk tost rezaleti)

4 gün önce sipariş verdiğim tost 16.00'dan önce siparişlerde aynı gün kargo özelliğine rağmen ertesi gün kargoya verildi. tostçu erolu arayıp çoluk çocuk aç beklediğimizi söyleyip gecikme nedenini sorduğumda gecikme için özür dileyip mutlaka telafi edeceklerini söylediler. sakinleşip beklemeye karar verdim. ancak 24 saat geçmiş olmasına rağmen kargom antepten istanbula alt tarafı 1148kmlik yolu hala gelememişti. geçen 2 günün ardından kargo hareketlerine bakmamla başka bir şok yaşadım. kargom evde bulunamadığımız gerekçesiyle şubeye geri gitmişti. oysa biz evden çıkmadan aç bir şekilde beklemeye devam ediyorduk. hemen şubeyi aradım o gün için dağıtımın sona erdiğini ancak ertesi sabah erkenden paketimizin teslim edileceği söylendi. sabah heyecanla çayı koyup tostlarımızı beklemeye koyulduk. nihayet kapı çalıp tostlar geldiğinde ise büyük bir hayalkırıklığı yaşadık. tostlar küf içindeydi, bozulmuştu. gözlerimize inanamadık. 4 günlük açlığın ardından artık isyan ettik. ancak tostçu erolu arayıp durumu anlattığımızda sorunun kendilerinden değil kargo firmasından kaynaklandığını söyleyip ilgilenmediler. buradan erola bizzat teessüflerimi iletiyor kimsenin aynı mağduriyeti yaşamamasını diliyorum.

edit: görseller eklenecektir.

https://eksisozluk.com/entry/72797629

Son olarak Tostçu Erol'a şu soruyu sormak istiyorum. Acaba kendisi iki üç gün bekletilmiş bir tostu yer miydi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ya arkadaş erolunada tostunada şimdi, konuşmayın şöyle mevzuları yemin ediyorum böyle sayko şeylere harcanan her saniye haram konuşmayın azala azala bitsinler açmayın konusunu bahsini söz etmeyin görmeyin ya yeter la.Siz aaa bak ne yapmış dedikçe böyle insanlara farkında olmadan rant sağlıyorsunuz.
    Bunu alan kaç tane düşünmeden yaşayan insan var acaba? Şimdi YouTube da yeni trend de başlar. Tostcu eroldan kargoyla tost sipariş ettik bilmem ne. Aklı başında insan zaten almaz da çocuklar sipariş edebilir. Gerçi ekside okuduğuma göre 35 TL gibi bir ücrete denk geliyormuş. Hiçbir çocuk da bir tosta 35 TL veremez. Vermemeli. Madem o kadar istiyorsun git ye kaldı ki bu tost. Kebap değil baklava değil yapımı yetenek gerektiren bir şey değil. Ben 10 yaşındayken yapabiliyordum çok zor olmasa gerek.
  • ya arkadaş erolunada tostunada şimdi, konuşmayın şöyle mevzuları yemin ediyorum böyle sayko şeylere harcanan her saniye haram konuşmayın azala azala bitsinler açmayın konusunu bahsini söz etmeyin görmeyin ya yeter la.Siz aaa bak ne yapmış dedikçe böyle insanlara farkında olmadan rant sağlıyorsunuz.
  • Antep gidip yemek bence daha mantıklı bide tostu neye koyuyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 tl veririm kargo senden erol

• 14 gün içinde iade hakkımız vardır heralde

• Bunu alan kaç tane düşünmeden yaşayan insan var acaba? Şimdi YouTube da yeni trend de başlar. Tostcu eroldan kargoyla tost sipariş ettik bilmem ne. Aklı başında insan zaten almaz da çocuklar sipariş edebilir. Gerçi ekside okuduğuma göre 35 TL gibi bir ücrete denk geliyormuş. Hiçbir çocuk da bir tosta 35 TL veremez. Vermemeli. Madem o kadar istiyorsun git ye kaldı ki bu tost. Kebap değil baklava değil yapımı yetenek gerektiren bir şey değil. Ben 10 yaşındayken yapabiliyordum çok zor olmasa gerek.

• ZOahahahaha kahkaha attım nasıl bu kafa yapısıdır, hadi göndereni geçtim, alan insanda da mı hiç akıl yok, şaka gibi ülke.

Ciddi diyorum bir restoranttan kargoyla birine yemek yollama dünyada tek bizdedir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheSilentGhost-T

Antep gidip yemek bence daha mantıklı bide tostu neye koyuyorlar

Videoda, altyapısını hazırladık dedi ve ardından tostu folyoya sarıp kutuya koyuyorlardı. Cidden muazzam bir altyapı. Üzerinde belliki çok çalışılmış.

Tamamen para kazanma hırsından başka bir şey değil bu yaptığı.

• Öyle demeyin adam alüminyum folyoya sarıyor.

• Ne günlere kaldık

• Zeka testi gibi bir olay

• 2 fıstıkellalı 1 atom sipariş geçtim hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryzen1200

ya arkadaş erolunada tostunada şimdi, konuşmayın şöyle mevzuları yemin ediyorum böyle sayko şeylere harcanan her saniye haram konuşmayın azala azala bitsinler açmayın konusunu bahsini söz etmeyin görmeyin ya yeter la.Siz aaa bak ne yapmış dedikçe böyle insanlara farkında olmadan rant sağlıyorsunuz.

Aynen ben de böyle düşünüyorum.Aleyna Tilki de aynı şekilde ünlü oldu.Reklamın iyisi kötüsü olmaz böyle saçma şeyleri konuştukça reklamını yapıyorsunuz sadece

• Istanbulda iseniz maslak.sanayide tosttunig var

• Kargoyla yemek mi yollanır la? Ne saçma bir şey

• merak etmeyin kargocular yolda affetmez onları zaten
  • Erol'un derdi bizi mi gerdi

• pamuk da siparişe dahil mi ? o sürede üreyecek bakteri + folyodan zehirlenirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kshmrmusic

quote:

Orijinalden alıntı: Ryzen1200

ya arkadaş erolunada tostunada şimdi, konuşmayın şöyle mevzuları yemin ediyorum böyle sayko şeylere harcanan her saniye haram konuşmayın azala azala bitsinler açmayın konusunu bahsini söz etmeyin görmeyin ya yeter la.Siz aaa bak ne yapmış dedikçe böyle insanlara farkında olmadan rant sağlıyorsunuz.

Çok biliyosan sen tost yapta yiyek.

Ulan herşeye de muhalefet olmayın arkadaş ya. Vallahi Kılıçdaroğlu görse ağzınıza belge sokar.

• Mng kargoyla gönderiyor kargo ücreti 10tl istanbula mng kargo uçağıyla gidiyormuş 1 günde teslim ediliyormuş yanmaz kağıt sarıyor artık tostlara ilerleyen zamanlarda özel buza koyup gönderecekmiş

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.