< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
ya arkadaş erolunada tostunada şimdi, konuşmayın şöyle mevzuları yemin ediyorum böyle sayko şeylere harcanan her saniye haram konuşmayın azala azala bitsinler açmayın konusunu bahsini söz etmeyin görmeyin ya yeter la.Siz aaa bak ne yapmış dedikçe böyle insanlara farkında olmadan rant sağlıyorsunuz.
|
Bunu alan kaç tane düşünmeden yaşayan insan var acaba? Şimdi YouTube da yeni trend de başlar. Tostcu eroldan kargoyla tost sipariş ettik bilmem ne. Aklı başında insan zaten almaz da çocuklar sipariş edebilir. Gerçi ekside okuduğuma göre 35 TL gibi bir ücrete denk geliyormuş. Hiçbir çocuk da bir tosta 35 TL veremez. Vermemeli. Madem o kadar istiyorsun git ye kaldı ki bu tost. Kebap değil baklava değil yapımı yetenek gerektiren bir şey değil. Ben 10 yaşındayken yapabiliyordum çok zor olmasa gerek.
|
14 gün içinde iade hakkımız vardır heralde
|
ZOahahahaha kahkaha attım nasıl bu kafa yapısıdır, hadi göndereni geçtim, alan insanda da mı hiç akıl yok, şaka gibi ülke.
Ciddi diyorum bir restoranttan kargoyla birine yemek yollama dünyada tek bizdedir. |
Videoda, altyapısını hazırladık dedi ve ardından tostu folyoya sarıp kutuya koyuyorlardı. Cidden muazzam bir altyapı. Üzerinde belliki çok çalışılmış.
Tamamen para kazanma hırsından başka bir şey değil bu yaptığı. |
Aynen ben de böyle düşünüyorum.Aleyna Tilki de aynı şekilde ünlü oldu.Reklamın iyisi kötüsü olmaz böyle saçma şeyleri konuştukça reklamını yapıyorsunuz sadece
|
pamuk da siparişe dahil mi ?
![]() |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|