< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 10 Ekim 2023; 10:9:19 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Köfteci Yusuf Kahve+ Pasta 24 TL
-
-
Tiramisu küçük ve çok cıvık ederi bence bu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çekirdek kahve yazıp geçmişler. Benim gibi merak eden varsa diye bulduklarımı yazıyorum nedir ne değildir diye.
Köfteci Yusuf Nescafe ile anlaşmış mağazalarına otomatik espresso makinelerini koymuş. Makineler Nescafe FTS/60E modeli. Kullanılan kahve çekirdekleri %100 arabica Nescafe Superiore. İçine koydukları süt ne sütü öğrenemedim. İkea gibi parayı ödeyip bardağı alıyorsun makineye gidip istediğin kahveyi seçiyorsun.
Köfteci Yusufta bir bardak kahvenin 2022'nin Mayıs ayında 4 ₺ Ağustos ayında 10 ₺ fiyatı varmış. Güncel fiyatını bilmiyorum. Tiramisu şu an internet sitesinde 16 ₺ olarak gözüküyor. Yani kahve yine 4 ₺ gibi bir fiyata gelmiş olsa bedava sayılır ki o fiyata tiramisu da bedava sayılır. Bu fiyata artık filtre kahve vermiyor diye biliyorum McDonald's ve Burger King. Gidip bir kahvecide oturup bir kahve bir tatlı alacak olsak en az 50 ₺ birine 50 ₺ diğerine istiyorlar. Gidip deneyip F/P olarak değerlendirmek lazım. Ben fırsat bulduğumda bir uğrayacağım. Haber veren arkadaşa teşekkürler. Ayrıca konu başlığında da Köfteci Yusuf diye belirtilirse iyi olur.
-
kahve dışındaki ürünlerin hepsi hazır toz ürünler süt yerinede Nestle Milano Yağsız Süt tozu kullanılıyor .
-
Bedava
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mc de orta boy filtre kahve 13 tl.
10 lira kahve
10 lira tatlı iyi fiyat .
Ama tatlılar küçük bayağı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
bazı yerlerde paketlı verıyorlar.. aldıgınıza pişman olursunuz
sorun oyle alın
-
Köfte menu ıle bırlıkte denemıstım tramisu yu
aşırı derecede kucuk ve tadı yoktu.
-
Tiramisu gerçekten kötüymüş ama americano gayet güzel. Tek başına americanonun 14 ₺ fiyatı vardı çok iyi. Yani tiramisu 6 ₺ gibi düşünülse bile o para etmez. Küçük olan restoranlarında kahve makinesi yokmuş büyüklerde varmış.
-
MCD uygulaması ile küçük boy filtre kahve (200ml) sütlü/sütsüz 5tl
Tiramisu bazen kötü geliyor bazen guzel. Kofte menusunde yemiştim. Porsiyon demeye bir şahit ister. Normal bir porsiyonun ucde biri kadar. Fiyatıda ona göre az zaten. Bence 20 tl ye bedava.
-
Köftecu yusuf, benim için deprem sonrası ortalıkta olmaması ile bitti. Bu kadar şubesi ve yaygın araç filosuna rağmen hiçbir deprem bölgesinde göremedik.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tiramusu da kahve de çok kötü, tiramusu böyle bimden aldığınız çakma profterol gibi düşünebilirsiniz tadını andırır ama gerçek malzemeler değildir
20 tlye zaten çiğ köfte dürüm bile alamıyorsunuz o yüzden fiyatı iyi bu arada
-
ölücüler toplanmış :) fiyat beğenmiyorlar
-
tiramisu bu zaten. onun yerine yarım kilo tulumba tercih ederim.
Gerçekse eger iyi fiyat valla
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
tiramisu küçük ve kalitesiz, kahve eh işte. yemekhane gibi ortama da kahve içmeye gidilmez, yemek sonrası belki
-
Ben de pasta üreticisiyim. Hatta Köfteci Yusuf'a veren firmaya babam danışmanlık yapıyor. Kalitesiz demeyelim de; orta kalite kremayla yapılıyor.Firma kalitesiz ürün yapacak bir firma asla değil. Zaten kahve+tiramisu 20 TL şaka gibi fiyat :) Ben asla o fiyatlara veremem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi graystorm -- 7 Nisan 2023; 14:44:37 >
Çekirdek kahve yazıp geçmişler. Benim gibi merak eden varsa diye bulduklarımı yazıyorum nedir ne değildir diye. Köfteci Yusuf Nescafe ile anlaşmış mağazalarına otomatik espresso makinelerini koymuş. Makineler Nescafe FTS/60E modeli. Kullanılan kahve çekirdekleri %100 arabica Nescafe Superiore. İçine koydukları süt ne sütü öğrenemedim. İkea gibi parayı ödeyip bardağı alıyorsun makineye gidip istediğin kahveyi seçiyorsun. Köfteci Yusufta bir bardak kahvenin 2022'nin Mayıs ayında 4 ₺ Ağustos ayında 10 ₺ fiyatı varmış. Güncel fiyatını bilmiyorum. Tiramisu şu an internet sitesinde 16 ₺ olarak gözüküyor. Yani kahve yine 4 ₺ gibi bir fiyata gelmiş olsa bedava sayılır ki o fiyata tiramisu da bedava sayılır. Bu fiyata artık filtre kahve vermiyor diye biliyorum McDonald's ve Burger King. Gidip bir kahvecide oturup bir kahve bir tatlı alacak olsak en az 50 ₺ birine 50 ₺ diğerine istiyorlar. Gidip deneyip F/P olarak değerlendirmek lazım. Ben fırsat bulduğumda bir uğrayacağım. Haber veren arkadaşa teşekkürler. Ayrıca konu başlığında da Köfteci Yusuf diye belirtilirse iyi olur. |
Tiramisu küçük ve çok cıvık ederi bence bu.
|
Köftecu yusuf, benim için deprem sonrası ortalıkta olmaması ile bitti. Bu kadar şubesi ve yaygın araç filosuna rağmen hiçbir deprem bölgesinde göremedik.
|
tiramisu küçük ve kalitesiz, kahve eh işte. yemekhane gibi ortama da kahve içmeye gidilmez, yemek sonrası belki |
Benzer içerikler
- bim kokoreç fiyat
- beşler nostalji sucuk
- madame coco battaniye 1 alana 1 bedava
- vakıf birlik zeytinyağı hile
- coffy bedava kahve
- kasım indirimleri ne zaman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X