quote:Orijinalden alıntı: Ultr@k@plan quote:Orijinalden alıntı: Ares 2-2 ? Şuan 2-2yi editleyip 2-1 yapsan çok ince espri olur
quote:Orijinalden alıntı: Duygusuz İfade quote:Orijinalden alıntı: Ultr@k@plan quote:Orijinalden alıntı: Ares 2-2 ? şampiyonuk
quote:Orijinalden alıntı: 4hm3t.# quote:Orijinalden alıntı: Duygusuz İfade quote:Orijinalden alıntı: Ultr@k@plan quote:Orijinalden alıntı: Ares 2-2 ? şampiyonuk Evet 17 tane.
quote:Orijinalden alıntı: Duygusuz İfade quote:Orijinalden alıntı: 4hm3t.# quote:Orijinalden alıntı: Duygusuz İfade quote:Orijinalden alıntı: Ultr@k@plan quote:Orijinalden alıntı: Ares 2-2 ? şampiyonuk Evet 17 tane. Türkiye ya da Avrupa kupası ??? Duyamadım ??
quote:Orijinalden alıntı: feaRneveR quote:Orijinalden alıntı: Duygusuz İfade quote:Orijinalden alıntı: 4hm3t.# quote:Orijinalden alıntı: Duygusuz İfade quote:Orijinalden alıntı: Ultr@k@plan quote:Orijinalden alıntı: Ares 2-2 ? şampiyonuk Evet 17 tane. Türkiye ya da Avrupa kupası ??? Duyamadım ?? 4 tane
quote:Orijinalden alıntı: feaRneveR quote:Orijinalden alıntı: Duygusuz İfade quote:Orijinalden alıntı: 4hm3t.# quote:Orijinalden alıntı: Duygusuz İfade quote:Orijinalden alıntı: Ultr@k@plan quote:Orijinalden alıntı: Ares 2-2 ? şampiyonuk Evet 17 tane. Türkiye ya da Avrupa kupası ??? Duyamadım ?? Türkiye ya da Avrupa kupası ??? Duyamadık ??
quote:Orijinalden alıntı: RocknRollBaby quote:Orijinalden alıntı: feaRneveR quote:Orijinalden alıntı: Duygusuz İfade quote:Orijinalden alıntı: 4hm3t.# quote:Orijinalden alıntı: Duygusuz İfade quote:Orijinalden alıntı: Ultr@k@plan quote:Orijinalden alıntı: Ares 2-2 ? şampiyonuk Evet 17 tane. Türkiye ya da Avrupa kupası ??? Duyamadım ?? Türkiye ya da Avrupa kupası ??? Duyamadık ?? 11 branş şampiyonluk alınan toplam kupa sayısı daha fazla ?
quote:Orijinalden alıntı: RocknRollBaby quote:Orijinalden alıntı: feaRneveR quote:Orijinalden alıntı: Duygusuz İfade quote:Orijinalden alıntı: 4hm3t.# quote:Orijinalden alıntı: Duygusuz İfade quote:Orijinalden alıntı: Ultr@k@plan quote:Orijinalden alıntı: Ares 2-2 ? şampiyonuk Evet 17 tane. Türkiye ya da Avrupa kupası ??? Duyamadım ?? Türkiye ya da Avrupa kupası ??? Duyamadık ?? Kafanız yorganın Altında kaldığı için duyamamış olabilirsiniz.