Şimdi Ara

Total Video Converter 3.50-ipod touch 3g-altyazı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar altyazı bolumune srt dosyasını gırmeme ragmen mpeg4 dosyasına gommuyor altyazıyı,forumda bu programla sorunsuz altyazı ekleyebileceğimizi yazmış arkadaşlar,ancak 5-6 kez denememe rağmen altyazılar gorunmuyor,yapabilen varsa bize açıklayabilirse sevinirim,yardımlarınızı bekliyorum belki göremediğim bir ayarı vardır bilemiyorum,şimdiden teşekkürler...

• Kardeş kullandığın versiyon full ise 3.14 versiyonu ile değiştir, yeniden aktivasyon istemez birçok versiyonunu denedim ama en istikrarlısı budur.
    Problem olursa p.m'den haber ver.
  • tamam hocam sız 3.14 ıle sorunsuz altyazı ekleyebılıyormusunuz?
    bakalım sorun olursa kesın sıze sorarım:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: pudinkk

tamam hocam sız 3.14 ıle sorunsuz altyazı ekleyebılıyormusunuz?
    bakalım sorun olursa kesın sıze sorarım:D

Tabii ki yardım ederim 3 saatlik filmlere yazıyı gömüp sorunusuz şekilde izliyorum ancak altyazının senkronunu kontrol etmenizde fayda var,kayma olursa tekrardan çevirmeniz gerekir.
  • evet hocam sagolun 3.14 u kurdum sımdık sorun cozuldu:)
    bende sımdı bır fılm convert edecegım 2 saatlık afro samurai altyazı da senkronlu.senkronlu olmayan altyazılar için bir çözümünüz varmı hocam convert etmeden once cunku senkronlu olmazsa altyazı koyma hıc mantıklı olmuyor koymamak daha mantıklı yanı hıc olmazsa altta ısımıze yaramayan bır altyazı yer kaplamaz
    Eğer senkronlama hakkında bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim teşekkürler cevaplarınız için
  • quote:

evet hocam sagolun 3.14 u kurdum sımdık sorun cozuldu:)
    bende sımdı bır fılm convert edecegım 2 saatlık afro samurai altyazı da senkronlu.senkronlu olmayan altyazılar için bir çözümünüz varmı hocam convert etmeden once cunku senkronlu olmazsa altyazı koyma hıc mantıklı olmuyor koymamak daha mantıklı yanı hıc olmazsa altta ısımıze yaramayan bır altyazı yer kaplamaz
    Eğer senkronlama hakkında bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim teşekkürler cevaplarınız için

onu otamatik yapmıyo mu?,bende senkron tam saniye ayarı falan yapmadım

• quote:

evet hocam sagolun 3.14 u kurdum sımdık sorun cozuldu:)

Kardeş filmleri bs player ile oynatıp resimde sarı ile işaretlediğim değere uygun altyazı kullanırsan sorun olmaz.
     Total Video Converter 3.50-ipod touch 3g-altyazı sorunu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hdmi 1.4 vs 2.1 earch atmos?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet hocam ya surume uygun altyazı bulucaz senkronlanmıs yada fps oranının uyusmasına dıkkat edıcez aksı taktırde ellerı sıvayıp senkron programlarıyla o fpsye donusturucez yada ugrastırıcı bıraz ıngılızce altyazısını genelde buluyorum işimi görüyor şimdilik
    birde farkettim dts sound olan fılmlerı total vıdeo converter çevirmiyor bilginize çeviriyor ama ses cızırtılı,önce başka bir programda ac3 e cevırıp sonra okuttum totale sorun çözüldü aklınızda olsun
  • dts için verdiğin bilgi iyi oldu dikkat edeceğim,teşekkür ederim
  • Hi,
    I share you a tool Torrent Video Converter, i usually use it. it's easy to use and powerful. as i know, it can convert any video files.
    http://www.torrentrockyou.com/videoconverter/index.html
  • İsgal altindayiz
  • arkadaşlar daha kolayı warhttp://www.winnydows.com/#Downloads 'a girin XviD4PSP 5.037 full official versiyon var onu indirin birde yine buradan tools bölümünden avisynth'i indirin (önce avisynth'i kurun sonra XviD4PSP'yi) daha sonra programı açın format kısmından MP4 iphone or touch'ı video encoding'den de x264 HQ Turbo'yu seçin yukarda subtitles bölümünden altyazı ekleyin encode diyin hem çok güzel bir formatta altyazılarıda problemsiz şekilde gömüyor, ben çok uğraştım total video converter'la bir türlü yapamadım altyazılarda türkçe karakterler sorun fln çıkardı en güzel yöntem bu bence kurulum biraz karışık gözüküyor ama gerçekten basit deneyin göreceksiniz yapamazsanız yardımcı olurum her türlü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nec85 -- 11 Mart 2010; 16:58:07 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.