Bildirim
Total War: ATTILA
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü, 2 Mobil
Giriş
-
Yetmez hocam benim ram 4 ben vazgeçtim almaktan ana konusunda bi çok çalıştırmayan kasan var bak istersen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 gb mi onla videoları bile izleyemezsin oyunu çalıştırmayı bırak---- şu an benim 8 gb ram var alayımmı karar veremedim grafikleri çok ağır -
benim 3 gb ramle kasarak oynadım 2yle açarmı bilemem -
ben de dün baktım alayım dedim 20 TL bi daha bulamam dedim. Harbiden güçlü bilgisayar gerektiriyormuş, yemedi alamadım...
Yapıştır Medieval II veya Rome Total War hocam.. idare etsin... -
4gb ram
i5 2430m
Gt 520mx
Sistemine sahip laptop kullanıyorum. 2 gün önce aldım, en düşük ayarlarda idare eder akıcılık ile oynanıyordu. İade ettim, kısaca oynayamazsın fikrimce.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Amd FX 8320 İşlemci Ve MSI GTX950 2GB NVIDIA Ekran kartım var.Ramim bozulduğu için sordum zaten.Diğer forumlara steam rehberlerine ve sistem gereksinimlerine baktığımda rahatça çalıştırılacağı kanısına vardı.Sadece bu forumda böyle olumsuz şeyler geldi.Bütün yorumlar için teşekkür ederim. -
yani dostum kimse herhalde sen oyunu almayasın diye çabalamıyor , bende de 4 gb ram var bende alıp almamayı en az 20 kere düşündüm , almamaya karar verdim , eğer ram takviyesi vs. yapmayacaksan boşa paranı harcama , zaten öyle oynamazsan çok şey kaybedeceğin bir oyun değil gibi oyunun incelemelerine bakılırsa
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X