Uzun süredir Medieval II Total War oynuyorum amerikatı keşfettim ancak şimdi bilgisayara format atmam gerek kayıtlı oyunlarımı kaybetmek istemiyorum acaba save dosyaları nerede tutuluyor..
yok orada saves klasörü hatta aradım kayıt isminı yinede bulamadım...
Hadi yaa saveler nerde yaw o zaman valla bilgisayar yarım yamalak çalışıyor ama oyun yüzünden format atamıyorum...
dostum bugun banada aynısı oldu onu için paylaşmak istedm, ben 64 bit vista kullanıyorum. total war 2 save dosyası ise C:\Users\(kullanıcı adin her ne ise)\AppData\Local\VirtualStore\Program Files (x86)\SEGA\Medieval II Total War\saves te...
quote:
Orijinalden alıntı: amorphis_666
dostum bugun banada aynısı oldu onu için paylaşmak istedm, ben 64 bit vista kullanıyorum. total war 2 save dosyası ise C:\Users\(kullanıcı adin her ne ise)\AppData\Local\VirtualStore\Program Files (x86)\SEGA\Medieval II Total War\saves te...
Saolasın dostum bende bunu arıyordum.
Kısoyaol sağ tıkla>>Özellikler>>>Hedef Bul>>>Saves kayıtlar burda nereye kaydettiğini bilmediğim için böyle yazdım.
TRQX
kullanıcısına yanıt
şu adreside ara bi :
C:\Program Files (x86)\SEGA\Medieval II Total War\saves
@TRQX
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme