Evet kendi save dosyamın içinden geçtim, ilk önce yanlışlıkla 60 level yaptım sonra çok yükseğe çıktığım için clearprogress komutunu yazdım ve swallow dahil herşey yok oldu Steam cloud ile eşleşince tamamen kaybettim diyebilirim, oyunu %20 veya %30 larda olan bir dosya gerek 1.32 için, en son Ciri'yi arıyordum |
Witcher 3 Kayıt Dosyası: Bulma ve Kullanma Kılavuzu
Witcher 3 kayıt dosyaları, oyunun ilerlemeni kaydeden ve oyununu farklı cihazlarda devam ettirmene olanak tanıyan önemli dosyalardır. Kayıt dosyanı bulmak ve kullanmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsin:
The Witcher 3 Kayıt Dosyası Nerede Bulunur?
Kayıt dosyanın konumu, kullandığın platforma bağlıdır:
- PC: C:\Users[Kullanıcı Adın]\Documents\Witcher 3\gamesaves
- PlayStation 4: Ayarlar > Uygulama Verileri Yönetimi > Kaydedilen Veriler > Witcher III: Wild Hunt
- Xbox One: Ayarlar > Sistem > Depolama > Kayıt dosyaları > Witcher III: Wild Hunt
The Witcher 3 Kayıt Dosyasını Kullanma
Kayıt dosyasını bulduktan sonra şunları yapabilirsin:
- Farklı bir cihaza aktar ve oradan devam et.
- Yedek al ve oyunun ilerlemesini koru.
- Oyun hatalarını gidermek için önceki bir kayıt noktasına geri dön.
Witcher 2 Kayıt Dosyası
Witcher 2'nin kayıt dosyası konumu, Witcher 3'ünkinden farklıdır. Witcher 2 kayıt dosyalarını şu konumda bulabilirsin:
- PC: C:\Users[Kullanıcı Adın]\Documents\Witcher 2\gamesaves
Witcher 2 kayıt dosyalarını Witcher 3'e aktaramazsın.
Sonuç
Kayıt dosyalarını bulmak ve kullanmak, Witcher 3 oyun deneyimini sorunsuz ve verimli hale getirmenin önemli bir parçasıdır. Yukarıdaki adımları izleyerek kayıt dosyalarını kolayca yönetebilir ve oyununu keyifle oynamaya devam edebilirsin.