Şimdi Ara

Total War Attila NÜFUZ NASIL KAZANILIR? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
7.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Mushi-Shi

Benim de 6 eyaletim var ama 3 bin gelirim var. Asayiş hepsinde 100 , gıdada ise hepsi +100 .

Nasıl bu kadar gelir yaptın ?

tamamen kentsel gelişimlere ağırlık verdim bütün araştırmalarım onla ilgili oldu. askeri geliştirmelerden 7 8 tane falan yaptım sadece. binaların çoğunun son seviyesi açık durumda. eyaletlerin çoğunda en az 2 tane kemikle ilgili olan adını unuttuğum şeyden kurdum. valilerin hepsini özelliklerine göre atadım. mesela birisi sanayiden %10 bonus veriyorsa sanayinin çok olduğu yere onu vali yaptım, ticaret bonusu çok olanı ticaretin çok olduğu yere atadım vs, asayiş için her eyalete ya cenk beyi yada bal şarabı kurdum gıda sorununu çözmek içinde bütün limanları balık limanı yaptım.

birde şu var, benim 6 eyaletin 5 tanesinde bütün yerleşim yerleri var sadece 1 eyaletim 1 köyden oluşuyor. başkentlerden ciddi gelir geliyor.

edit: 4000 ticaret gelirimin olduğu bir ülke durduk yere savaş açtı bu ve bikaç sebepten gelirim şuan 25 bine düştü. paraysa an itibariyle 465 bin. 435 yılındayız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heidinindedesi -- 21 Temmuz 2016; 15:42:11 >

• Baya iyiymiş. Araştırmalarda ben eşit gidiyorum, ikisinde de 3.seviyeye geçtim. Vergiyi orta seviyede mi alıyorsun ?

Ne kadar ordun var ?
  • durum şuan böyle. 38 bin gelirim var dediğim zaman sağ tarafta gösterdiğim 1 2 yıldızlı ordular yoktu. haliyle bakım masraflarıda yoktu. sonra yeni yerler ele geçirince asayişi sağlamak ve oraları korumak için yeni ordular açmak zorunda kaldım. geliştikçe daha güçlü askerleride açtığım için bakım masraflarıda arttı gelir 13 bine kadar düştü her ordunun bakım masrafı 3 bin ile 6 bin arasında değişiyor şuan. yukarda tur başı gelirin gösterildiği yerde gelir gideri gösterdim. gelirin 38 bin olduğu zamanıda ekledim.

edit: eklemeyi unutmuşum. evet vergi orta seviyede hep. asayişin çok düşük olduğu 1 eyalet vardı sadece ordan vergi almıyorum şuan.

[simage]
     Total War Attila NÜFUZ NASIL KAZANILIR?
    [/simage]
    [simage]
    [/simage]
    [simage]
    [/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heidinindedesi -- 21 Temmuz 2016; 20:35:56 >

•  Total War Attila NÜFUZ NASIL KAZANILIR?

16 birimlik Britanya ordusu kestim yakında Britanya tamamen bende.

Ordun iyiymiş, Hunları ezip geçersin.

• sana tavsiyem şu belki biliyorsundur. ordu perklerini verirken sağ tarafta bir yerde bir özellik kışın asker zayiatı vermeni önlüyor onu aç. ben geç farkettim ama şimdi sırayla hepsinde onu açıyorum özellikle bizim bölge 2 mevsim kış olduğu için baya iş görüyor.
  • Evet, görmüştüm o özelliği hatırlattığın için sağol.
  • az önce attila yı öldürdüm. hunlarla girdiğim ilk veya 2. çatışmaydı. baya şaşkınım şuan 2 orduyla gelip saldırdılar benimde 2 tane ordum savunuyordu. avantaj bizdeydi. otomatik sonuçlandırdım bizimkiler kazandı attila kaçtı. sıra bana gelince peşinden ordu yollayıp öldürdüm. bu kadar kolay olacağını tahmin etmezdim.
    [simage]
    [/simage]

üstteki mesajlarda atacaktım ama unutmuşum, bu da araştırma sayfası, bu şekilde askeri anlamda çok güçlü olmasamda en güçlü birimler genelde açık olduğu için bu şekilde arayı kapatıyorum, güçlü ekonomide cabası.

[simage]
    [/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heidinindedesi -- 22 Temmuz 2016; 5:10:59 >

• Bu kadar kolay olması ilginç. Bende Hun Ayrılıkçıları ortaya çıktı. Yavaş yavaş dağılacak gibiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yalnız işin garibi adam başka bir ordunun başında görünüyor şuan öldürdüğüm halde tekrar geldi. zaten attığım görselde de "bir sonraki yenilgisi" diyor. neden ölmedi acaba?
  • Bir kere daha yenmen gerekiyor o zaman :) Herhalde rakipsiz kalmanı istemedi oyun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk total war deneyimim olduğu için normal zorlukta açmıştım. böyle olacağını bilseydim daha zor bir modda açardım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.