Şimdi Ara

Total War: ROME II / Emperor Edition (2013) [ANA KONU] (392. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.228
Cevap
45
Favori
341.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 390391392393394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mr. Wayne

Oyun için hangi dlc ler alınmalı..Hepsini almayı düşünüyorum ama işe yaramaz dediiniz dlc varsa yalandan yere almayalım..

kan dlc si, yeni ülkelerin eklendiği dlc leri alabilirsin mesela.

aslında hepsi alınabilir ama, ben cesar paketini pek beğenmemiştim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sezar hariç hepsini alıyorum o zaman..Yalnız buda sarmaz dediginiz başka dlc var mı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Wayne -- 26 Eylül 2014; 11:05:26 >
  • Mr. Wayne kullanıcısına yanıt
    hocam o savas hayvanları ve marsın kızları filan diye bir dlc var bosuna onlara da para verme kan efektini alabilirsin tabiki
  • quote:

Orijinalden alıntı: gmyo31

hocam o savas hayvanları ve marsın kızları filan diye bir dlc var bosuna onlara da para verme kan efektini alabilirsin tabiki

Total War: Rome II - Nomadic Tribes Culture Pack

Total War: Rome II - Bloodpack

Total War: Rome II - Greek States Culture Pack

Total War: Rome II - Pirates and Raiders

Total War™: ROME II – Hannibal at the Gates

Bunları alıyorum o zaman.Paketler hakkında pek fazla bilgim yok..Pirates and Raiders ı almama gerek var mı.
  • quote:

quote:

Bunları alıyorum o zaman.Paketler hakkında pek fazla bilgim yok..Pirates and Raiders ı almama gerek var mı.

hannibal de lusitani ile oynamıştım en zorunda.

gerçekten çok zordu.askerler yetersiz, komşularla ilişkiler berbat, oyun ise çok zevkliydi.

gerçi beni yıkmışlardıdayanamamıştım.

zaten bir lusitani ile zevkin dorukları ulaşmıştım bir de mısır ile arap yarım adası ve doğuyu tamamen ele geçirdiğim campaign de(yine çok zordu ittifaklar yapıp diplomasinin dibine vurmuştum.)

rome 2 legendary de oynanır.

bak şimdi iki gündür gaza geliyorum.imparator agustosta emektar iceni ile legendary mi başlasam.muharabeler de iyice zorlaşmış hani.

• Geçen format atmıştım saveleri almayı unuttum gitti campaingler,could sistemi filan yokmu acaba?
    Bloodpack'i bende alsam mı abartılı kan sahneleri ketçap reklamı gibi olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 26 Eylül 2014; 12:48:30 >
  • hocam fena degil zaten 0,74 cent birsey olmaz seceneklerden kapatıp acabiliyorsun bnde aldım fena degil gibi saga sola kan sıcrıyor kol bacak kesiliyor
  • quote:

quote:

istersen al %75 indirim var iki tane balkan devleti acılıyor ekstradan
  • Edit: buldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlıtzKrıeg -- 27 Eylül 2014; 0:01:23 >
  • siraküza hangi dlc ile açılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdimdegeldim

siraküza hangi dlc ile açılıyor

Hannibal at the Gates ile açılıyor.
  • Arkadaşlar online oynarken chatten takıma nasıl yazıyoruz. Bir türlü bulamadım, bu yüzden hep öm atıyorum.
  • Sparta'da neden kraliyet spartalıları ve sparta kahramanlarında limit var? Başlarda sparta hoplitleri iyi idare ediyor ama geç oyunda sıkıntı. Zaten birim çeşitliliği az ve yakın piyade birimleri de yok. Mecburen hoplit ve kargıcı karışımı orduyla savunma yapıyorum hep spartayla. Mod falan varmıdır acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dalyarka

Sparta'da neden kraliyet spartalıları ve sparta kahramanlarında limit var? Başlarda sparta hoplitleri iyi idare ediyor ama geç oyunda sıkıntı. Zaten birim çeşitliliği az ve yakın piyade birimleri de yok. Mecburen hoplit ve kargıcı karışımı orduyla savunma yapıyorum hep spartayla. Mod falan varmıdır acaba?

gerçekçilik amacıyla diye düşünüyorum ben, sonuçta Sparta nereyi alırsa alsın her zaman kendi vatandaşlarına kırmızı pelerini giydiriyor, diğerleri daha çok mercenary muamelesi görüyor, ama sınırı kaldıran modlar var
  • quote:

Orijinalden alıntı: elessar26

quote:

Orijinalden alıntı: Dalyarka

Sparta'da neden kraliyet spartalıları ve sparta kahramanlarında limit var? Başlarda sparta hoplitleri iyi idare ediyor ama geç oyunda sıkıntı. Zaten birim çeşitliliği az ve yakın piyade birimleri de yok. Mecburen hoplit ve kargıcı karışımı orduyla savunma yapıyorum hep spartayla. Mod falan varmıdır acaba?

gerçekçilik amacıyla diye düşünüyorum ben, sonuçta Sparta nereyi alırsa alsın her zaman kendi vatandaşlarına kırmızı pelerini giydiriyor, diğerleri daha çok mercenary muamelesi görüyor, ama sınırı kaldıran modlar var

Gördüğüm en rezil ve az çeşitli ordulardan biri sparta. O kadar abartıyorlar hep spartayı. Tamam kahramanları ve kraliyet birimleri on numara ama sparta hoplitleri hiç işlevsel değil. Hücuma kalkılmıyor bir kere. Mecburen savunmaya alıp falanks düzeninde bekletmek zorundayız hep. Bin pişman oldum sparta açtığıma. Zaten tek şehirle başlıyorsun ve ticaret de yapamıyorsun. Bir de saf gibi çok zorda oynadım. Yerin dibine girsin hoplitleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AppleFans -- 28 Eylül 2014; 12:51:05 >
  • oyunun orijinalse aşağıdaki modu dene, birimleri mantık çerçevesinde güçlendiriyor, hücum etmek hoplitlerin düzenine uymuyor zaten, ikinci bir kılıçları olsaydı güzel olurdu

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=247390455
  • quote:

oyunun orijinalse aşağıdaki modu dene, birimleri mantık çerçevesinde güçlendiriyor, hücum etmek hoplitlerin düzenine uymuyor zaten, ikinci bir kılıçları olsaydı güzel olurdu

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=247390455

Yok hocam. Siliyorum spartayı. Bir daha sparta asla. Hatta tüm yunan devletlerine l*net olsun. Başlarım falankslarına da savunmalarına da. Full saldırı oynayacağım bir ulus önerebilirmisin hocam?

• ful saldırı için Suebi ideal özellikle berserkerleri, ama ben barbarlara pek ısınamadım, oyunda her açıdan Romanın lejyonerlerini tek geçerim, hem zırhlı hem de saldırıları iyi
  • quote:

ful saldırı için Suebi ideal özellikle berserkerleri, ama ben barbarlara pek ısınamadım, oyunda her açıdan Romanın lejyonerlerini tek geçerim, hem zırhlı hem de saldırıları iyi

Baya iyi berserkerler Bazen fazla çıldırtınca kontrolden çıkıyorlar. Tam bir anti piyade birimi.

Edit: Berserkerlerde limit var mı peki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AppleFans -- 28 Eylül 2014; 13:40:09 >
  • onu bilmiyorum, hiç campaign oynamadım suebiyle, ama birlikteki adam sayısı baya az berserkerlerde
  • 
Sayfa: önceki 390391392393394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.