Şimdi Ara

Total War: ROME II (Taktik Strateji Paylaşım Ana Başlık) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
3
Favori
46.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Parthia (Nisayla) hizli gelisebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mısır oynuyorum asayiş berbat durumda isyan bastırmaktan oyun oynayamıyorum oynayan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse sevinirim...
  • arkadaşlar bana şu oyuna başlarken ne yapacağımı anlatsanızda oyun u güzelce oynasam :D
  • Roma ile kolayda oynarsaniz rahattca italyayi alip gelisebilirsiniz aldiginiz sehirleseki kulturlere dikkat edin gerekirse ajan yollayip kulturunuzu yayin oyun zaten turkce okuyun ansiklopediyi anlarsiniz:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben türkçe yama indirdim oyun kendiliğinden nasıl türkçe yapılıo :D rehber ingilizce :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: 00BerKing00

ben türkçe yama indirdim oyun kendiliğinden nasıl türkçe yapılıo :D rehber ingilizce :D

orjinal alıyorsun türkçe oynuyorsun... yok torrent daha ucuz dersen ingilizce devam :P
  • arkadaşlar ben 43. turda filanım tur atlaya basıyom turu geçmiyo neden böyle oluyo ve çözümü varmı
    bide oyuna mount blade olduğu gibi eklenti yapılabiiyormu yapılıyorsa indirme linkini atarmısınız :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 00BerKing00 -- 27 Nisan 2014; 12:27:32 >
  • 00BerKing00 kullanıcısına yanıt
    "local_en.pack" ve "local_en_rome2.pack" dosyalarını oyunu yüklediğiniz yerin içindeki data klasöründen başka bir yere, örneğin masaüstünüze taşıyın. Oyunu nereye kurduğunuzu bilmiyorsanız oyunun simgesine sağ tıklayıp dosya konumunu aç diyin (menüde yoksa özelliklerde vardır). Encyclopedia klasörünün içindeki "en" klasörü de aynı şekilde masaüstünüze taşıyın. Oyunu açtığınızda ansiklopedi de Türkçe olmalı. Eğer oyunda da bir sorun yoksa masa üstüne taşıdığınız dosyaları silebilirsiniz.

bende başka bir sitede buldum.
  • Arkadaşlar bu oyun piyasaya çıktıgında alıp oynayanlardan biri olarak halen yapay zekanın çok geride kaldıgı bariz biçimde görünmektedir. Oynadığın devleti bir nebze güçlendirdiginde bilgisayar tamamen etkisiz hale geliyor. Sanki herkez sana boyun büküyor. Misal, Roma ile askeri ittifakım var. Götü boklu Venedikler doğuyor. Roma savaş açıyor.O venedikler dev gibi Roma yı batırabiliyor. Roma nın zibil gibi askeri olmasına ragmen adam saldırmıyor kardeşim, benden medet umuyor. Onuda bırakalım. Bir casus gelip, roma nın bir şehrine baskın yapıyor roma gıda kıtlıgı çekmeye başlıyor. Ancak ben roma ya ödeme de yaptıgım halde rome abartısız diyorum 40 tur boyunca o binayı onarmıyor ve gıda kıtlıgı çekmeye devam ediyor. Allah dan roma yı çevrelemişim. Ona erişebilen yok :).

İşin özü yine saçma sapan bir oyun olmuş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.r.r.

"local_en.pack" ve "local_en_rome2.pack" dosyalarını oyunu yüklediğiniz yerin içindeki data klasöründen başka bir yere, örneğin masaüstünüze taşıyın. Oyunu nereye kurduğunuzu bilmiyorsanız oyunun simgesine sağ tıklayıp dosya konumunu aç diyin (menüde yoksa özelliklerde vardır). Encyclopedia klasörünün içindeki "en" klasörü de aynı şekilde masaüstünüze taşıyın. Oyunu açtığınızda ansiklopedi de Türkçe olmalı. Eğer oyunda da bir sorun yoksa masa üstüne taşıdığınız dosyaları silebilirsiniz.

bende başka bir sitede buldum.

Masaüstüne atmaya gerek yok silin , türkçe ansiklopedi çalışır

• Mtw 1 den sonra çıkan oyunların hiç birinden bu kadar zevk almamıştım.Hannibal at the gates dlc si ile birlikte çok güzel olmuş oyun.Ancak kafama takılan bi nokta var

Oyun kolay seviye cidden basit.Normal seviye ise sadece ilk 10 - 15 tur zorlayacak düzeyde.Zor ise şuan oynadığım iceniler ile basit sayılabilecek kolaylıkda.Bu seviyeye gelmem de ciddi anlamda kolay.Eğer ki sparta gibi ticaret yapamayan bi ulusla oyuna başlamazsanız inanılmaz şekilde parasal üstünlüğünüz oluyor.Misal mısırda hemen spy cıkartıp anadoluya doğru yürütürseniz ve ticaret anlaşmalarını seri bir biçimde yaparsanız paralı tek turluk ordu çıkartıp düşmanı yenmek basit bi hale geliyor.Yada iceni / atina / makedonya tarzı hemen oyun başlar başlamaz olan düşmanlarınızı paranın son damlasına kadar harcayıp yokedip orduları dağıtıp 20 tur para biriktirerek oyunu oynamak sanırım olabilecek en kolay taktik.Çok zor moda kadar işlettim bu taktiği.Ancak efsanevide sanırım 6-7 turda indirdiler.Daha da girmedim.

Tek beğendiğim yanı oyunun ekonominiz çok gelişince sürekli devletlerin sizden para koparma çabaları.Hoş aynını sizde rahatlıkla yapabilirsiniz kuvvetliyseniz ama oyunun yapay zekası ben taa britanya federasyonu iken rodoslu kronos gibi taaaa akdenizin doğusundaki ülkelerin sürekli benden para ve savunma müttefiki olma isteğini çözebilmiş değilim.Hayır biri savaş açsa adama bi ordu göndermem 15 turn çeker.2-3 seferde karlı vs havaya denk gelirsek etti 20 turn.20 turna kalırmısın sen bilader neyin kafası bu.Artık fixlenecek bi durummudur bilemedim ama beğenmediğim yanı bu.

• beyler 4 tane eyaletim var şuan ama 2 tane tebliğ yayımlayabiliyorum bunun nedeni ney acaba daha fazla tebliğ nasıl yayınlarım
  • beko843 B kullanıcısına yanıt
    ulusun orada imparatorluğun seviyesini gösteren bir bar var orası level atlayınca daha fazla ordu daha fazla donanma ve daha fazla mümessil ve daha fazla şampiyon alabilirsin ve tabliğ sayında yükselir :D
    o barda şehir fethettikçe yükselir yada başka bişi yaparak yani ben böle biliom :D
  • arkadaşlar benim denizde ordu kaldı Contested Sea Region türü birşeyler yazıyor kaç turn dür ne sağa ne sola hiçbir yere gönderemiyorum var mıdır nasıl düzeltileegini bilen
  • beyler nolur bilen adam cevap versin ne kadar kale savunduysam adamlar hep merdivenle geliyor hiç kapıya vurup girmiyor niye böyle oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: RiorraW

beyler nolur bilen adam cevap versin ne kadar kale savunduysam adamlar hep merdivenle geliyor hiç kapıya vurup girmiyor niye böyle oluyor

bütün adamlarını kapının önüne yığma diye :)
  • Orası iyi güzel düşünülmüş de,

Oyun ilk çıktığında kapıları yıkmak çocuk oyuncağıydı. Ellerindeki meşaleleri atarlardı, demir kapılar yerle bir olurdu. Basit piyadeler yeterdi bu işe...

Sonra düzeltildi mi bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

quote:

Orijinalden alıntı: RiorraW

beyler nolur bilen adam cevap versin ne kadar kale savunduysam adamlar hep merdivenle geliyor hiç kapıya vurup girmiyor niye böyle oluyor

bütün adamlarını kapının önüne yığma diye :)

Ya hocam tamam merdivenlede cıkacaklarda hepsi merdivenle cıkıyor 6 kere kale savunma muharebesi yaptım 1 tanesinde bile kapıyı kullanmadılar kale üstünlügüm olmuyor o zaman surları niye genişleteyim niye böyle oluyor ya
  • Abi kafayı yicem oyunu sildim tüm modları kaldırdım herşeyi kaldırdım kalıntılarla beraber yeniden kurdum hala aynı başlayacağım böyle işe ya oyundan sogudum yemin ediyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.