Şimdi Ara

Total War: SHOGUN 2 (2011) [ANA KONU] (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.550
Cevap
1
Favori
86.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun nete düştü malum yerlere. Kürek beklenmekte..
  • @M1A2Abrams hocam oyun gelmedi henüz.Sitesindede hala ödenmedi diye gözüküyor.Biraz kuşkulanmaya başladım.Arasammı sence?
  • Muazzam olmuş 10/10 helalossun C.A Sega
  • aral'dan ön sipariş veripte ürünü kargoya verilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FIRTINA

aral'dan ön sipariş veripte ürünü kargoya verilen var mı?

Havale ile ödeme yaptım hala ödenmedi gözüküyor...
  • Aral'dan cevap:

merhaba Arkadaşlar
    Total War Shogun 2 Oyunun satışa çıkma tarihi değişmiştir.bu firmamızla ilgili bir sorun olmadığını kültür bakanlığından dolayı bir geçikme olduğunu belirtmek isteriz.Ön sipariş yapan müşterilerimize siparişleri 16 mart'ta taraflarına kargolanacaktır.geçikmeden dolayı özür dileriz.

offffffffffffffffffffffffffffffffff
  • Arkadaşlar hızı iyi olan bildiğiniz torrent linki varsa pmden atabilirmisiniz.Çarşambaya kadar oynayalım bari..
  • CIKSIN ARTIK
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silverlight7

Arkadaşlar hızı iyi olan bildiğiniz torrent linki varsa pmden atabilirmisiniz.Çarşambaya kadar oynayalım bari..

En iyisi (z)mamunda
    Ama baktım oraya şuanlık yok. 17-18 martta anca düşer heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghost Knight

quote:

Arkadaşlar hızı iyi olan bildiğiniz torrent linki varsa pmden atabilirmisiniz.Çarşambaya kadar oynayalım bari..

En iyisi (z)mamunda

O zamana orjinali gelir
  • oyunu almayı düşünenlere steam total war paketini öneririm.
  • quote:

quote:

En iyisi (z)mamunda

CloneDVD mevcut. Oyun bugün gece çıkıyor. En erken yarın öğlen(15mart) yada akşama gelir. Malum oyun steamworks abilerimiz kolayca hallederler.

• Oyun Steam'de PRE-LOAD aşamasında.
  • quote:

Aral'dan cevap:

merhaba Arkadaşlar
    Total War Shogun 2 Oyunun satışa çıkma tarihi değişmiştir.bu firmamızla ilgili bir sorun olmadığını kültür bakanlığından dolayı bir geçikme olduğunu belirtmek isteriz.Ön sipariş yapan müşterilerimize siparişleri 16 mart'ta taraflarına kargolanacaktır.geçikmeden dolayı özür dileriz.

çok özür dileyerek mesaj atıyorum bugün foruma hiç girmeme fırsat olmadı bende şu anda eve yeni geldim ve ne görim ne oyun var ortalıkda nede başka bişe kültür bakanlığı sağolsun çok güzel numara çevirdi bize bravo !

• Oyunu orjinal alanlara imreniyorum açıkçası biz crackla bilmem neyle uğraşacağız çöküp duracak oyun adam gibi crack gelene kadar siz oynayacaksınız rahat rahat keşke biraz daha ucuz olsaydı fiyat.

%100 Türkçe Yama gelinceye kadar artık ucuzlar biraz umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M1A2Abrams

quote:

Aral'dan cevap:

merhaba Arkadaşlar

çok özür dileyerek mesaj atıyorum bugün foruma hiç girmeme fırsat olmadı bende şu anda eve yeni geldim ve ne görim ne oyun var ortalıkda nede başka bişe kültür bakanlığı sağolsun çok güzel numara çevirdi bize bravo !

Hoşgeldin.Bizde süprizi duyunca çok mutlu olduk.Hocam bu arada benim işlem hala ödenmedi diye gözüküyor.Arkadaş kredi kartıyla almıştı onda ürün bekliyor yazıyor.Acaba gönderdiğim para daha ellerine geçmedide o yüzdenmi hala aynı gözüküyor?Yoksa sizdede böylemi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Nike

Oyunu orjinal alanlara imreniyorum açıkçası biz crackla bilmem neyle uğraşacağız çöküp duracak oyun adam gibi crack gelene kadar siz oynayacaksınız rahat rahat keşke biraz daha ucuz olsaydı fiyat.

%100 Türkçe Yama gelinceye kadar artık ucuzlar biraz umarım.

forumda key satan arkadaşlar var, 35 liraya. almak isteyene fırsat çok

• Az kaldı. Online secenekleri var mi? Varsa lan ve coop destegi olacakmi?
  • quote:

Bir gün kaldı. Yarın ne zamana kadar düşer malum yerlere aceba?
    Bu arada yandaki paneldeki sistem le oynayabilirmiyim oyunu sizce

Benim sistemimle aynı hemen hemen, bende 4 GB Ram var. Demoyu ultraya yakın oynadım ama, aa(anti-aliasing) ve directx 11 işin içine girince medium'a doğru çekmemiz gerekecek ayarları sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.