Şimdi Ara

Total War: SHOGUN 2 (2011) [ANA KONU] (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.550
Cevap
1
Favori
86.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kısa bir video inceleme koyabilirim istiyorsanız sesli anlatımlı oyundaki yenilikleri anlatabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_imam912

arkadaşlar mamunda'ya ne zaman düşer :S

Tahminim 5-10 gün

@FIRTINA

Çok iyi olur kardeş.
  • Arkadaşlar DH üyeleri olarak multiyi pek iyi oynamadığımızdan eğlence amaçlı klan kurduk maksat klansız kalmayalım.Benim Steam id: dahin772 ekleyin davet atayım hemen.
  • Video kısa olcak dedik ama 1 saati, buldu iyi mi
  • İnternetten indirmeyi denedim de inmiyo arkadaş 10 kbs'de indirmeye çalışıyo güldüm geçtim
  • beyler bu steamde dosyaları doğruladığımda 5 dosya bulunamadı felan cıkıyor sürekli.ama oyunda bir sorun yok, sizde de var mı böyle bir durum ?
  • Arkadaşlar full'ünü daha indiremediğim için demoyu oynamaya karar verdim ama demo steam'den çok yavaş iniyor internet 8mbit olmasına rağmen. (3 saat 50dakika diyor tahmini.) başka bir yerden de bulamadım nerden indirebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRAGILE

beyler bu steamde dosyaları doğruladığımda 5 dosya bulunamadı felan cıkıyor sürekli.ama oyunda bir sorun yok, sizde de var mı böyle bir durum ?

Bende de 6 adet dosya bulunamadı.Belki DLC'ler için DX 11 için olan açıklardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghost Knight

Arkadaşlar full'ünü daha indiremediğim için demoyu oynamaya karar verdim ama demo steam'den çok yavaş iniyor internet 8mbit olmasına rağmen. (3 saat 50dakika diyor tahmini.) başka bir yerden de bulamadım nerden indirebilirim?

Steam'den indirme bölgesi olarak İtalya'yı seçmenizi öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahrasa

quote:

Arkadaşlar full'ünü daha indiremediğim için demoyu oynamaya karar verdim ama demo steam'den çok yavaş iniyor internet 8mbit olmasına rağmen. (3 saat 50dakika diyor tahmini.) başka bir yerden de bulamadım nerden indirebilirim?

Steam'den indirme bölgesi olarak İtalya'yı seçmenizi öneririm.

Hız daha da düştü. Önceki Almanya-Frankfurt'tu 300'le çekiyordu. İtalya yaptım, 150 oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Saşha

quote:

Orijinalden alıntı: FRAGILE

beyler bu steamde dosyaları doğruladığımda 5 dosya bulunamadı felan cıkıyor sürekli.ama oyunda bir sorun yok, sizde de var mı böyle bir durum ?

Bende de 6 adet dosya bulunamadı.Belki DLC'ler için DX 11 için olan açıklardır

klan daveti yollasana hacı steam id: dob3rman94

• Videoları hazırladım arkadaşlar ilk 4 partını izleyebilirsiniz merak edenler için:

http://forum.donanimhaber.com/m_47574727/mpage_1//tm.htm#47577362
  • beyler yarın D&R den alacağım sizce bu limited edition kalmış mıdır ilk gün bitmez değil mi?Bu arada capitol D&R den alacağım
  • bagımlı olmak ıcın beklıyorum satın alıcam yada ındırecem aklımın bır ucunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: mithrandil245

beyler yarın D&R den alacağım sizce bu limited edition kalmış mıdır ilk gün bitmez değil mi?Bu arada capitol D&R den alacağım

LE benim bildiğim mağazalara dağıtılmayacak sadece ön siparişle sipariş edenlere LE verildi mağazadakiler normal versiyon olacak.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: the_imam912

arkadaşlar mamunda'ya ne zaman düşer :S

Tahminim 5-10 gün

@FIRTINA

Çok iyi olur kardeş.

oha hacı niye o kadar drm falan mı var yine :D
  • mağazalarda limited edition bulamazsınız arkadaşlar.
  • steam niye le olarak da satmadı ki şu oyunu?
  • Not D&R de limited edition alanlar var twt de gördüm zaten D&R sitesinde de limited yazıyor ama kaç tane gelir bilemem yarın haber veririm size.
  • http://img84.imageshack.us/i/2011031900001.jpg/

buda benim ölümsüz ve yenilmez ninjam :) 20 yaşından beri eğitiyorum artık rakibi kalmadı gibi birşey :) 4 saatlik emek sonucu sol adanın tamamı ve üst tarafın bir kısmını ele geçirdim ilerlemek için biraz ara verim dedim :)
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.