Şimdi Ara

Total War: SHOGUN 2 (2011) [ANA KONU] (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.550
Cevap
1
Favori
86.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ghost Knight

quote:

Orijinalden alıntı: neczer

bende genelde 500 - 800 arasında... ayrıca dediğin gibi oyun rip bölümünde..

Alala neden öyle ya, benle 3 saattir 42 ile çekiyor maks. Yazdığına göre 4 güne bitermiş. Özel bir şey yaptınız mı hızı arttırmak için?

M1A2Abrams

Abi ne çabuk bitirdiniz ya, biz daha başlayamadık siz bitirmişsiniz bile. Bırak onu ben ne zamandır Total War oynuyorum daha hiç birini bitiremedim.
    M2TW var şuan onla ingiltere'yle avrupayı aldım sadece orta doğu kaldı yani.

herhangi bi ayar port açma vs ile uğraşmıyorum mamundadan ne zaman dosya çeksem hızlı bi şekilde iniyor
    durdurup yeniden başlatmayı deniyebilirsin.
    bit spirit yada bitcomet kullanmanı tavsiye ederim

• Sağol kardeş, uTorrent'le 40'la çekiyordu. BitSpirit'e geçtim 200-400 arası gidip geliyor. Çok sağol. Umarım kısa zamanda maks'a dayanır.
  • quote:

quote:

Alala neden öyle ya, benle 3 saattir 42 ile çekiyor maks. Yazdığına göre 4 güne bitermiş. Özel bir şey yaptınız mı hızı arttırmak için?

M1A2Abrams

Abi ne çabuk bitirdiniz ya, biz daha başlayamadık siz bitirmişsiniz bile. Bırak onu ben ne zamandır Total War oynuyorum daha hiç birini bitiremedim.

13 saatlik bir oynayışla bitirdim campaigni :)

• quote:

Sağol kardeş, uTorrent'le 40'la çekiyordu. BitSpirit'e geçtim 200-400 arası gidip geliyor. Çok sağol. Umarım kısa zamanda maks'a dayanır.

dostum bitspirit ayarlarına gir maximum download ve upload bölümü var uploadı 10 kb olarak ayarla.sınırsız olunca download miktarı düşüyo çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: M1A2Abrams

quote:

quote:

M1A2Abrams

13 saatlik bir oynayışla bitirdim campaigni :)

valla ben her oynadığım oyunu en zor ayarda oynarım bunu da öyle yapıcam ve bu sefer campaignden ziyade savaşları yöneticem. zaten oyun piyasasında kıtlık mevcut. bu oyunu bi an önce bitirmeyi düşünmüyorum tadını ala ala...

• bu torrent lere ne oldu ya heryede aynı şikayetleri görüyorum ama bende sorun yok 800 full hep
  • arkadaşlar bu hepimizin saldırdığı rip olanın iso olandan ne farkı olacak. bunu indirip bir de iso olanı indirmesek sonra? bi fark olur mu sizce?
  • Fairlight anladınız siz
  • quote:

Orijinalden alıntı: evohan

bu torrent lere ne oldu ya heryede aynı şikayetleri görüyorum ama bende sorun yok 800 full hep

Alala bende şuan 200 ya gerçi internet kaç gündür çok yavaş belki onla alakalıdır.
    Bu arada RIP sanırım oyunda var olan gereksiz dosyaların (intro gibi bazı videolar gibi) çıkartılarak oyunun boyutunun düşürülmesiydi. O yüzden 16 gb yani normalde 20 gb. Yani ben öyle biliyorum.
  • FLT sürümü 12.37 GB iken Ripli versiyonun 16 GB olması biraz saçma değil mi? Ripli sürüm hep daha küçük olurdu halbu ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingRoger

FLT sürümü 12.37 GB iken Ripli versiyonun 16 GB olması biraz saçma değil mi? Ripli sürüm hep daha küçük olurdu halbu ki.

Bilinen gruplardan şaşmamak lazım hocam.Bişeyleri silmişlerdir gereksiz olan bizim için.
  • flt 12 gb nası oluyo rip daha mı kapsamlı?
  • beyler korsan muhabbetiyle konuyu baltalamayalım. bunun için açılmış forumlar mevcut internette.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D3XTER

beyler korsan muhabbetiyle konuyu baltalamayalım. bunun için açılmış forumlar mevcut internette.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorseven

quote:

beyler korsan muhabbetiyle konuyu baltalamayalım. bunun için açılmış forumlar mevcut internette.

+1

+2
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silverlight7

quote:

quote:

+1

+2

+3
  • quote:

Orijinalden alıntı: FIRTINA

quote:

Orijinalden alıntı: Silverlight7

quote:

quote:

+1

+2

+3

+4
  • oyun bende hata verdi.oyundan attı. sorunlu bi sürüm sanırım benim edindiğim..
  • bu akşam maç yaptığımız tüm donanımhaber deki arkadaşlara teşekkürler birkaçının sonunu göremesekte (özellikle full atlı olan savaşı :)) güzel savaşlardı teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M1A2Abrams

bu akşam maç yaptığımız tüm donanımhaber deki arkadaşlara teşekkürler birkaçının sonunu göremesekte (özellikle full atlı olan savaşı :)) güzel savaşlardı teşekkürler.

Ssleri koyun abi
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.