Şimdi Ara

Total War: SHOGUN 2 (2011) [ANA KONU] (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.550
Cevap
1
Favori
86.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • crysis 2 ve bu oyun.deliler gibi bekliyorum.aslında 2 oyun daha var ama çıkma ihtimalleri belirsiz olanlar.(hl2 ep3 - diablo 3)
  • Duyduğuma en çok sevindiğim oyunlardan biri bizi fazla bekletmicekte.
  • adam gibi diplomasi isterük
  • Campaign videosu;

Ayrıca, Aral Game'de Limited Edition için ön siparişler başlamış.

• video harika
  • arkadaşlar bir kaç sorum var.
    campaig haritası sadece japonaymı ?
    ayrıca araldan havale ile satın aldığımda evime kargoylamı gönderilicek ve kargo ücretini benmi vericem ?
    oyun steam hesabı üzerindenmi çalışmakta?
    ayrıca arkadaşlar collector edition Türkiye'ye gelmeyecekmi
    teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M1A2Abrams -- 28 Ocak 2011; 17:03:52 >
  • Oyun iiyi güzelde harita bana küçük gibi geldi...Oyunda bence önemli olan bişey daha var oda diploması , diplomaside seçeneğimiz yüksek olur işallah

Birde beklentim Multiplayer oynabilirsik çok zevkli olur çünkü Single oynadığımız oyun bir yerden sonra çok sıkıcı oluyo multi olarak yapabilirsek harika üzerinden nasıl yaparlar bilmiyorum ama yapabilseler güzel olur
  • trailer güzele benziyor.valla en sevdigim strateji türü.kalabalık ortamlar felan total war iyi yapıyo bu işi
  • aral'dan bugün limited edition'a önsipariş verdim oyunu bence fiyatı gayet uygun kaçırmamanızı tavsiye ederim
  • valla böyle uzak doğuda geçen total war oynayacak kitlenin az olduğunu düşünüyorum.şöyle bi 1800-1920 arasında geçen bi oyun yapsalar 1.dünya savaşıda dahil olsa ne harika olurdu.neyse artık empire total war oynamaya devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: schumacher075

valla böyle uzak doğuda geçen total war oynayacak kitlenin az olduğunu düşünüyorum.şöyle bi 1800-1920 arasında geçen bi oyun yapsalar 1.dünya savaşıda dahil olsa ne harika olurdu.neyse artık empire total war oynamaya devam

ne diyorsunuz kardeşim eski shogun total war çok güzel bir oyundu hayran kitlesi de epey var en azından benim gibi belkide seçkin beğeni zevkleri olanlara hitap eden bir oyun diğer serileri oynamadım ama pek birşey kaybetmediğimi umuyorum .
  • Shogun 2 en çok beklenen oyunuydu serinin,bundan sonrada Rome 2 gelecek diye duymuştum..
  • quote:

valla böyle uzak doğuda geçen total war oynayacak kitlenin az olduğunu düşünüyorum.şöyle bi 1800-1920 arasında geçen bi oyun yapsalar 1.dünya savaşıda dahil olsa ne harika olurdu.neyse artık empire total war oynamaya devam

kendi adına konuş dersem kabalık etmiş olur muyum ?
    ama emin ol bu oyunun da hayran kitlesi rome veya medieval kadar fazladır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wrocław -- 1 Şubat 2011; 2:53:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorseven

quote:

TW serisi 1800ler ve ilerisinde çuvalladı. Bu formül tüfekler olmadığında geçerli anlaşılan Ben de Avrupa tarihini japon tarihine tercih ederim açıkçası, en azından işin içinde biz de olurduk fakat bu oyun ETW ve NTW'dan çok daha iyi olacaksa (ki olması gerek çünkü bu iki oyun serinin en kötüleri) buna da şükür der oyunu oynarım Gönül isterdi ki LotR:TW çıksın, ama o iş de yaş...

• quote:

Emin ol bu oyunun kitlesi rome total war ile beraber en büyük kitledir.Çünkü hiçbiri yokken bunlar vardı ve herkes shogun oynuyordu.
  • napoleon u oynuyorum hala en zorda hılesız oynuyoruum mısır seferıne anca geldım 1 yıl oldu
  • pc döküntü olmasa bütün hepsini alıcvağım ama şuan pcde yüklü olan ROME ve MEDİEVAL2 total war var pc yenilendiği zaman hepsinin orjinalini alıcağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: thereisno_spoon

quote:

quote:

TW serisi 1800ler ve ilerisinde çuvalladı. Bu formül tüfekler olmadığında geçerli anlaşılan Ben de Avrupa tarihini japon tarihine tercih ederim açıkçası, en azından işin içinde biz de olurduk fakat bu oyun ETW ve NTW'dan çok daha iyi olacaksa (ki olması gerek çünkü bu iki oyun serinin en kötüleri) buna da şükür der oyunu oynarım Gönül isterdi ki LotR:TW çıksın, ama o iş de yaş...

empire total war ve NTW bu oyunların neresi kötü ? grafik ve yenilikleri ile bence total war serisinin zirveye çıktığını bile söyleyebilirm en önemlisi 3d deniz savaşları mükemmel bir deneyimdi benim gibi total war sevenler için mtw oynarken hep deniz savaşı yönetmek istemiştim

• quote:

quote:

yani şimdi bakıyorum konu daha 2 sayfa ilerlemiş bu beni oyunun pek fazla ilgi görmeyeceği düşüncesine itti ayrıca TÜRKLER olarak işin için de olmayacağız belki bu yüzdendir.tabi diğer ülkelerde durum nedir bilmem

• Gametrailers'da birkaç gün önce 4 yeni video yayımlanmıştı. Gördüğüm kadarıyla burada paylaşılmamış. Buyrun:

http://www.gametrailers.com/video/maps-and-total-war/709938

http://www.gametrailers.com/video/land-battles-total-war/709940

http://www.gametrailers.com/video/naval-and-total-war/709942

http://www.gametrailers.com/video/multiplayer-walkthrough-total-war/709944

Ayrıca; oyun Aral Game'de, D&R gibi mağazalarda ön siparişle 70 TL. Havale ile 65 TL'ye geliyor. Henüz almadım ama, bugün yarın alacağım. Limited Edition için gayet uygun.

quote:

Orijinalden alıntı: M1A2Abrams

arkadaşlar bir kaç sorum var.
    campaig haritası sadece japonaymı ?
    ayrıca araldan havale ile satın aldığımda evime kargoylamı gönderilicek ve kargo ücretini benmi vericem ?
    oyun steam hesabı üzerindenmi çalışmakta?
    ayrıca arkadaşlar collector edition Türkiye'ye gelmeyecekmi
    teşekkürler

-Campaign haritası sadece Japonya'yı içeriyor. İleride neler olacak, bakalım.
    -Evinize kargo ile yollanacak ve 50 TL üzeri olduğu için kargo ücretsiz. Siteye üye olup adresinizi eksiksiz yazmanız gerekiyor, ayrıca bir de telefon numarası yazın.
    -"Oyun steam destekliyor" denildi. Sanırım, oyunun steam üzerinde aktive edileceği anlamına geliyor bu. Yani; sanırım evet.
    -Bunu bilemiyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: MyPLanet

Oyun iiyi güzelde harita bana küçük gibi geldi...Oyunda bence önemli olan bişey daha var oda diploması , diplomaside seçeneğimiz yüksek olur işallah

Birde beklentim Multiplayer oynabilirsik çok zevkli olur çünkü Single oynadığımız oyun bir yerden sonra çok sıkıcı oluyo multi olarak yapabilirsek harika üzerinden nasıl yaparlar bilmiyorum ama yapabilseler güzel olur

Oyunda 64-70 arası şehir olacak dendi. Eklenti paketiyle Kore'ye açılacak olursak; yeterli olacaktır. Diplomaside de seçenekler artırılmış. Multiplayer'ı orjinal oyunla yapabiliyorsunuz. Hatta savaşların yanında, co-op multiplayer campaignden bahsedildi. Ama; hamachi, xfire gibi promramlarla nasıl olur bilemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bögüalp -- 6 Şubat 2011; 11:49:00 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.