Şimdi Ara

Total War: Three Kingdoms (2019) [ANA KONU] (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
5
Favori
8.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Rome 2 ye ek olarak Empire Total Warı öneririm bende.
  • DeliKulaBey kullanıcısına yanıt
    Reis ben 3 gündür uğraşıyorum açamadım bi türlü. Nvidia kullanıyorum. Butün cracklari denedim olmuyor. Şimdi en son multi13 40gb olanı indirdim yine tık yok. ilk ekran geliyor sega falan sonra siyah ekran donuyor.Görev yöneticisinde yanıt vermiyor bir müddet sonra. senden ricam. Gizli klasörleri açtıktan sonra --C:--kullanıcılar --kullanıcı adın-- appdata --roaming --The Creative Assembly . içindeki dosyaları paylaşabilirmisin. belki işe yarar.
    Şimdiden Teşekkürler.
  • Akif161 A kullanıcısına yanıt
    özelden mesaj atıyorum. fitgirl sürümü bende işe yaramıştı.
  • DeliKulaBey kullanıcısına yanıt
    Buda olmadı . Hepsini denedim sonuç alamadım. Ekran kartım gtx560. İyi kötü açması lazım. Acaba Hdmi değilde Dvi den görüntü alıyorum ondan olabilir mi? En son bu geldi aklıma. Sen Hdmi mı kullanıyorsun?
    Birde bu sorun dünya genelinde bazı nvidia kullanıcılarında var. Forumları baya kurcaladım çözüm adına birşey bulamadım. Memleket meselesine döndü :D :D Bu kartla açıcam bu oyunu :))))
  • Selamlar, Total war serilerinden ilk defa bir oyun aldım ancak oyunu oynayamıyorum.Cao cao mudur ne zıkkımsa zaten kolay olarak o öneriliyor.Oyun başlıyor onumde bır adam dikiliyor.Savaş kısmı pasif, barış yap geçiş izni iste gibi secenekler cıkıyor.Savaş kısmına bır turlu gecemedım ,ilerlemiyorda oylece bırbırımıze bakıyoruz.Youtubedan vıdeo ızledım ancak adam savaş secenegını secıyor ve tek seferde giriyor bende ise bu kısım pasif , ne yapmam gerekıyor ?
  • Oyunda çok bulguya denk geldim. Kaç defa oyunuma giremez olup, baştan başlamak zorunda kaldım. Ama söylediğinizi hiç yaşamadım.
  • Başlık ve ilk mesaj güncellendi.
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler
  • Kutulu alınca steam key veriyor değilmi ?

• CaptainSon kullanıcısına yanıt

Kutulu almıştım, steam keyi veriyor evet.

• Oynayan var mı hala

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.