Şimdi Ara

Total War: Three Kingdoms (2019) [ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
5
Favori
8.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    https://store.steampowered.com/app/779340/

Yeni total war olan three kingdoms"un çıktı.Oyun Çin imparatorlugu üzerine kurulmuş olup bırcok yenılık getırmekte.Ozellıkle asker bırım sayılarında cıddı artıs(%50) olmus.Bunun dısında item sistemindeki değişimler göze çarpmakta.Her komutanın kullandıgı attan tutunda kılıcına kadar secme ımkanı verılmıs.Her bır saltanatın kendıne has ozellıklerı ve tutumu mevcut.Performans konusundada gelıstırmeler yapılmıs.Oyun motorundakı degısım 240 bırımlık asker sayıları ıle bırlıkte eskı totalwar oyunları kadar yavaslatmıyor sıstemlerı.TÜRKÇE dil desteği olarak çıkışını yapacak.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Oyun bana zerre hitap etmiyor, büyük ihtimalle almayacağım da ancak şu CA yı Rome 2 den beri her oyununu Türkçe çıkardığı için tebrik ediyorum. Paradox gibi Türk oyuncuyu umursamamazlık etmiyorlar. Herifler 1 gb lik oyuna dil desteği getiremiyor. Grafik yok, fizik yok, seslendirme yok, excel gibi oyunlarda TR yok şöyle büyük yapımlarda var. Helal CA
  • Oyun bana zerre hitap etmiyor, büyük ihtimalle almayacağım da ancak şu CA yı Rome 2 den beri her oyununu Türkçe çıkardığı için tebrik ediyorum. Paradox gibi Türk oyuncuyu umursamamazlık etmiyorlar. Herifler 1 gb lik oyuna dil desteği getiremiyor. Grafik yok, fizik yok, seslendirme yok, excel gibi oyunlarda TR yok şöyle büyük yapımlarda var. Helal CA
  • Sistemi sömüren optimizasyon özürlü motor değişmiştir umarım.
  • Şu oyundan istediğim tek şey optimizasyon sorunu olmaması. Umarım oyunu test edip çıkarırlar unuturlar belki bi açıp bakmayı. Aklınıza gelebilecek en pahalı sistemlerde bile diğer total war oyunları 20 fps de çalışıyor. Warhammer 1 yine iyi biraz. 4 sene önce Attila için bu oyun gelecekteki sistemler için yapılmış diyorlardı. Yine değişen bir şey olmadı.2019 yılında oyun kasmasın diye 720p de oynuyor insanlar attila’yı. Kafayı DLC çıkarmakla sıyırdıkları için oyunların 10 fps de çalışıyor olması pek umurlarında değil. Steam forumlarına bakarsanız ne kadar problemli olduğunu görebilirsiniz hepsinin. Başka alternatif olmadığı için mecbur satın alıyoruz napalım artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CANBUYUK06 C kullanıcısına yanıt
    Harbiden Warhammer 1 kadar optimize total war oyunu oynamadım. Tur süreleri fps değerleri falan muazzamdı. 2.cisini çıkardılar bir grand camping yapam dedim abooov her tur beş dakika Bu arada Attila Tw tarihinin en leş optimizasyonuna sahip olabilir hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MANGUTAY -- 17 Mayıs 2019; 3:41:34 >
  • MANGUTAY kullanıcısına yanıt
    Warhammer 1 o konuda çok iyi cidden Keşke hepsi öyle olsa. Tur süresi o kadar kısa ki oyunun başından kalkamıyor insan 2. Oyunu aldım ama daha oynamaya fırsatım olmadı.Warhammer 2 zaten ilk oyunla hemen hemen aynı nasıl olurda öyle oluyorsa. Three Kingdom içinde artık bu oyun gelecek sistemler için yapıldı derlerse attila gibi şaşırmam 2050 yılında artık asmadan oynarız. Ben en çok Attila’yı adam akıllı oynayamadığıma üzülüyorum. Rome 2 den sonra en sevdiğim o.

• quote:

Orijinalden alıntı: CANBUYUK06

Warhammer 1 o konuda çok iyi cidden Keşke hepsi öyle olsa. Tur süresi o kadar kısa ki oyunun başından kalkamıyor insan 2. Oyunu aldım ama daha oynamaya fırsatım olmadı.Warhammer 2 zaten ilk oyunla hemen hemen aynı nasıl olurda öyle oluyorsa. Three Kingdom içinde artık bu oyun gelecek sistemler için yapıldı derlerse attila gibi şaşırmam 2050 yılında artık asmadan oynarız. Ben en çok Attila’yı adam akıllı oynayamadığıma üzülüyorum. Rome 2 den sonra en sevdiğim o.
    Attila hem optimizasyon özürlü hem tur süreleri dehşet uzun. Ben performansı geçtim en azından tur süreleri makul olsa yine oynardım ama gel gör ki bir tur geçmesini beklerken ne yaptığımı unutuyorum oyunda Warhammer 2 yine biraz daha iyi Attilaya göre performans olarak ancak onda da grand campingde hem ilk oyunun haritası hem de ikinci oyununki birleşiyor haliyle daha fazla devlet oluyor harita üzerinde bu da tur sürelerini uzatıyor. CA orada batırmış. Önceden önlem alması gerekiyordu bir şekilde. Yine Attilanın da elden geçirilmesi lazımdı. Rome 2 ye bile yıllar sonra içerik çıkardılar, iyileştirmeler yaptılar ama Attila hala ilk çıktığı günkü gibi kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MANGUTAY -- 17 Mayıs 2019; 14:43:17 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Medieval III beklemekten kuruduk kaldık, bunlar da antin kuntin dönemler peşindeler.
  • Hala garip garip Total War oyunları çıkarıyorlar,yok Warhammer,yok Three Kingdoms,

Yav Allah aşkına artık adam gibi bir Empire veya Medival Total War oyunu çıkartın
  • total war ww2 cikmalidir artik

artik bunu tecrube etmemiz gerek.

map de butun dunya olmalidir.

• Oyun çıktı, satın alanlar tecrübelerini paylaşırlar umarım.
  • Yorumlar çok iyi.Özellikle optimizasyon konusunda iyi iş başarmış.
  • Oyun hakkında yorumlar çok iyi ama benana. Dönem hiç ilgimi çekmiyor. Shogun 2 yi bile çok sevmeme rağmen adam akıllı Shimazu klanıyla bir kere oynayıp attım kenara. Bana MTW 3 lazım.
  • Ancak yarın oynayabileceğim. Ama baya iyi görünüyor performans açısından. Başka bir şeye gerek yok yeter ki kasmasın . Çin benimde ilgimi pek çekmiyor aslında ama oynayacak başka strateji oyunu yok.

• bende aldım hadi bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: cs_adolf

bende aldım hadi bakalım

Kutulu sürümü görünce dayanamadım aral'dan sipariş verdim.

• Oyun cidden iyi olmuş. Kalabalık savaşlarda dahi epey sağlam çalışıyor. Onlarca yenilik eklenmiş. Düello özelliğini çok beğendim En güzel olanda birim sayısı 240'a çıkartılmış savaşlar film gibi geçiyor. Diplomasi önceki oyunlara göre aşırı detaylı paradox oyunlarındaki gibi olmuş aynı. Mesela ticaret sekmesinde farklı farklı özellikler var. Eski oyunlardaki gibi sadece ticaret antlaşması imzalamak yok.Nüfus özelliği daha detaylı halde ne kadar yüksekse o kadar iyi geliriniz ikmaliniz oluyor. Birde asker bastığınız zaman direkt olarak 240 kişi gelmiyor. Şuan 49 kişi orduya alınacak olarak görünüyor bir daha ki turda. Çok fazla değişiklik yapılmış zamanla öğrenmek lazım. Yarım saattir oynuyorum daha farklı şeyler gördükçe yazarım buraya
  • cs_adolf kullanıcısına yanıt
    Sarı sarıklılar DLC kodunu teslim aldınız mı?
  • göktürkler filan var mı acep? yada ek paketle gelir mi?
  • r_a_z_o_r kullanıcısına yanıt
    Bende d&r dan aldım dlc kodunu göndermemişler aradığımda üretici firmayla görüşün diyor nasıl alacağız ?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.