Şimdi Ara

Total War: Warhammer (2016) [ANA KONU] (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
558
Cevap
12
Favori
19.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gün içinde başlasa bari kutulu satışlar.
  • oyun biraz sorunlu çıktı ve ayarlar ne olursa olsun 20 fps nin üstüne çıkamadım bu nasıl iş anlamıyorum
  • sistemin nedir ?
  • Hydralisk kullanıcısına yanıt
    laptop gtx 765m i7 4700mq 8gb ram

bu kadarını beklemiyordum en kötü düşük çözünürlükte iyi olur diyordum ama çözünürlüğü düşürmek fps e etki etmiyor
    yukarda yazdığım fps değeri en baştaki battledaydı şimdi haritaya geçince 1080p her şey high da 50 fps nin altına inmiyor rome 2 de bile bu kadar iyi değildi

edit : her şeyi olabildiğince maxladım 60 fps alıyorum ama böyle hafif takılmalar var fps sayacımı bozuldu noldu

edit2 : evet fps sayacı bozukmuş şimdi düzeldi her şey max 1080p de 20-22 fps arası

ama şunu söylebilirim eski oyunlardaki gibi bir anda fps düşmeleri falan yok zoom yap sağa sola falan kaydır fps hep sabit kalıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shovel Knight -- 24 Mayıs 2016; 11:17:58 >

• Eh, optimizasyona biraz el atmış gibiler o zaman. Rome 2 felaketti çıktığında, Total War en azından o açıdan iyi gibi.
  • Akşama bende deneyip, yazarım.

gtx850m 2gb, 12gb ram, i5-4200H işlemci var. Medium'da akıcı çalışsın yeter :) herşey ultrada çalışmasada olur.
  • Hmm çok bug var diyorlar. AMD işlemci ile oynayan var mı aranızda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şuan için bir eksikliğini göremedim oyunun turları falan çok temiz yapmışlar yağ gibi akıyor birde şu oyuna hud ayarı koysalar çok güzel olacak 1080p de bile hud çok büyük geliyor
  • Sadece PC odaklı oyunlara koymuyorlar ayıp ediyorlar şu hud ayarlarını.
  • Türkçe oynayanlar, çeviri nasıl, beğendiniz mi? ^-^
  • cemreserpal C kullanıcısına yanıt
    siz mi çevirdiniz ? ona göre yorum atacam
  • Evet, çeviri ekibinde vardım ama eleştirilere de açığız, hiç çekinme
  • cemreserpal C kullanıcısına yanıt
    genel olarak güzel elinize sağlık ama kafama takılan bir kaç yerde var şimdi ben orklarla oynuyorum grimgorun altyazısında falan abdallar geberdelim en eeyisini gibisinden kelimeler var bunlar yanlış çevirimi yoksa ork olduğu için mi t leri d olarak söylüyor onu çözemedim bir de şuan olduğu gibi olması gerekiyor ama şahsi olarak birim isimlerinin özel isimlerin çevrilmemesini tercih ederdim türkçe olarak gaza gelemiyorum grimgor ironhide demek varken grimgor demirpost biraz garip hissettiriyor ork veletleri falan ^^ bari WAAARGH yerine HAAARP yada HAAARB miydi neydi o olmasaydı

• Orijinalinde olduğu gibi biz de bozuk dil kullanmayı tercih ettik, en doğrusu o olur diye. Sonuçta insan orklardan düzgün dil kullanımı bekleyemez... İşleri güçleri savaş...
    Özel isim çevirisinde de yanılmıyorsam diğer dillerde de kullanılan yöntem olan yerelleştirmeyi uygun bulduk. Bunlar bir anlık kararlar değildi tabii, uzun uzun tartıştık bunları hep.
    Alışınca insanın kulağına orijinali kadar güzel gelebiliyor, Mirkwood-Kuyutorman örneğinde olduğu gibi.
  • oyunun dilini nerden değiştiriyoruz bulamadım :)
    steamde oyunun ismine sağ tıkla özelliklerde orda dil var
  • oyun nasıl olmuş arkadaşlar keyifli mi?
  • Oyunun indirme boyutu kaç GB arkadaşlar? (Toplam kapladığı alan değil)
  • @Hasikomen ön yükleme yaparken 9 gb dı ama şuan biraz daha artmış olabilir

@In Isaac We Trust bence gayet keyifli özellikle de savaş alanları
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.