Elimde +7 iron bow war ama oda sarmadı Totamic bow diyorlar ama olimpiada yok dedi salam bi okçuya sordum hakkaten yokmu bide bi resim istiyorum bu bowun hiç görmedim
Olımpıda yoq b de cok
quote:
Orjinalden alıntı: __NeroN__
Olımpıda yoq b de cok
nerden vardın b de çok olduğpu kanısın ss varmı?
imzana göre LvL 50 de +7 iron sarmıyosa biraz sallıon gibi geldi
toto usko da yoq
areste amlın biri cıgırıodu totamıc bow satılır die yabancı ben de merak ettim gel gostereyım dedı uzun bi sure konustuktan sonra mal adam totamıc bow +7 yi pazara ban 999,999,999 koydu ama cekemedım o kadar para yoktu :( atagı yaklasık olarak tam net hatırlamıorum ama 146 yada 167 ole abartı bişidi bence en kral silahti bi de uniq o galıba :((
areste amlın biri cıgırıodu totamıc bow satılır die yabancı ben de merak ettim gel gostereyım dedı uzun bi sure konustuktan sonra mal adam totamıc bow +7 yi pazara ban 999,999,999 koydu ama cekemedım o kadar para yoktu :( atagı yaklasık olarak tam net hatırlamıorum ama 146 yada 167 ole abartı bişidi bence en kral silahti bi de uniq o galıba :((
pufff ares dediğin uskodaki ares sen iyi sallamışın usko da hen üz totamic bow yok bir kaç yüz patch sonra belki gelir
Ya bi resim bulun bea bana sağlam bow lazım
Ayrıca sallama deil bende war çünkü para kırmanın yöntemini biliyorum yani 50 lwl de 1 hafta uraşsam 10milyar yaparım hala inan mayan warsa resmimi koyucam buraya üstümde +8 half plate set war high clas oldu 2 tane +1 kekuri bide +7 yay tabi
S............_rogue
quote:
Orjinalden alıntı: wolworeyn
Ya bi resim bulun bea bana sağlam bow lazım
Ayrıca sallama deil bende war çünkü para kırmanın yöntemini biliyorum yani 50 lwl de 1 hafta uraşsam 10milyar yaparım hala inan mayan warsa resmimi koyucam buraya üstümde +8 half plate set war high clas oldu 2 tane +1 kekuri bide +7 yay tabi
S............_rogue
kardesım resım resım demıssın al sana bı resım bak bakalım
S............_rogue
ib +7 sağlam deil yane ?
Ya ne güsel resim de bi elde nasılduruyo nasıl yanıyo onuda kendim görürüm artık üstümde bide hangi serwerlerde kaç tane war ortalama bilen warmı weya bu istatislikleri weren bi kaynak
o taktiği bana pm olarak atarsan sana öyle bir minnettar kalırımki
YANİ ÖYLE BİR MİNNETTAR ÖYLE BİR MİNNETTAR KALIRIMKİ AKLIN DURUR YANİ
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme