Şimdi Ara

Totamic bow (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: l

800 usd ye satılıyordu ebayda cypher de vardı edit item sadece +9 u var o ıtemın ...

Satan kişiye halen ulaşabilirmiyiz acaba? Eğer halen satılıksa ben almayı düşünürüm ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ToTeM

quote:

800 usd ye satılıyordu ebayda cypher de vardı edit item sadece +9 u var o ıtemın ...

Satan kişiye halen ulaşabilirmiyiz acaba? Eğer halen satılıksa ben almayı düşünürüm ...

Bence sadece yalan haber olsa zaten ss si buralara düşerdi!
  • Ben onu 800$ a alır 3.000 YTL ye satarım ...
  • +0 cs 1000 dolara satılıyorken 9 toto 800 dolar sence mantıklımı arkadasım
  • Ulen biraz önce diyodun onu alırım hava yaparım şimdide satarım diyon bu forum da herkes pazarcı yaw
    ALLAH'tan totamic bow u ben satmıom
  • quote:

Orjinalden alıntı: vethakan

+0 cs 1000 dolara satılıyorken 9 toto 800 dolar sence mantıklımı arkadasım

Oha 1000$ mı? Ben 300 YTL ye geçen ay aldım sen 500$ vereceksen ben satayım sana kaç tane istersin? ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: vethakan

+0 cs 1000 dolara satılıyorken 9 toto 800 dolar sence mantıklımı arkadasım

Töbe töbe sen üşüttün heralde 1000$ a ne alıon sen yaw?
    Cs dediğin chitin shield yerine counter strike mode falan olmasın ko için?
  • valla ben bı forumda okudugumu soledım orda 800-1000 dolar dıyorlardı
  • Onlar demekki karaborsacı olsada böle bir item 1000$ etmez 1000 dolara kunt un charı alırsın bea!
  • cs nin +8 i 1000$ +0 250-300 ytl arası
  • benim bildigim usko da daa totamic bow cıkmadı ama... :S
  • gordugunuz gıbıarkadas benım yanlısımı duzelttı +0 degıl 8 i 1000 dolarmıs yanı sonucta cs nın bır versıyonunun 1000 dolar oldugunu bılıyordum sadece + kac oldugunu yanlıs yazmısım
    quote:

Orjinalden alıntı: ^^Nike_

cs nin +8 i 1000$ +0 250-300 ytl arası
  • quote:

Orjinalden alıntı: erowerlord

Onlar demekki karaborsacı olsada böle bir item 1000$ etmez 1000 dolara kunt un charı alırsın bea!

Yavaş al

Toto bencee bi hikaye
  • totomic bow ben görmüştüm yanıodu ama oyun ilk çıktında 4 sene mi 5 sene öncemi ne yani ama şimdi öle bişi kalmadı saten çıkamasın o zaman oyunu zwvki kalmazdı herkesin elinde bitane totmic olurdu oyunun hali harap millet dup dupe yapar piyasaya salardı k2 de bunu düşünmüştür heralde eskidendi oo aramak saçma olur
  • knight online da bu ok vardı.bunun yanında siege bow long bow gibi atakları 105 den buyuk oklarda vardı.olanlar silinmiştir buyuk ihtimalle knight empire geldigi zaman.o tarhiten itibaren hiç totemic bow siege bow long bow gormedim.su an için en yuksek ataklı bow exceptional iron bowdur 95ataklı.chitin bow 101 ataklı olmasına ragmen upgrade oranı farklı(nedense)fire drakede yeni silahlar eklenecegi soylenmişti umarım bunlar geri gelir.ekleyecekleri yeni silahlar chaotic generatordn gelen silahlarsa yapacak bişey yok.
    adaletsizlik var zaten
    en iyi warrior silahı exc. raptor 139 ap iken en iyi archer silahı exc ib 95 ap.şöyle desek ne kadar dogru olur bilmiorum.. warrir olsan bone axe +7 ile nasıl adam kesersin?bizde ib+7 ile adam kesmeye calısıyoruz.1vs1 yapmamız mumkun deil(kosp yoksa)
  • cs+7 150 -200 euro
    cs+8 cokk az kısıde var 250-400 euro
    cs+0 aresde 450-650 ytl ben ısıloon drop aldım 1 tane daha dogrusu hedıye ettıler ama 1 tanede ytl ıle almıstım duruyorlar hala ...
    fıyatlar bunlar ayrıca totamıc bow u herkesın cok ıyı bıldıgı her serverde ıtem saglayan bı arkadas satıyordu bora ısmı 800 usd ye satıyordu +9 cyhperde ama en son gm geldıgınde sılındıgı soylenıyor edit itemlerın ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuRaT -- 19 Ekim 2006; 13:44:01 >
  • Ben şimdi selling+10 raptor desem bede +10 raptor mu oluyor.Biraz mantıklı düşün...
  • bizde giga +9 var nasıl oldugunuda soleyım +8 gıga ve 2 char dolusu ıtem warrıor ıtemı hacklendı bug yuzunden hıc bısey kalmadı customere yazdık azıcık bı ıtem geldı yerıne bızde sıldık ıtemlerı yenıden ıstedık fax cektık 50 gun sonra ıtemlerın cogu geldı ama küpeler yerıne roc +1 dual vermışler raptor +8 vardı o yok totamıc spear yok giga +9 du shellerı yenı basmıs +8 ve str bıle basılmamıstı giga 9 ıcın pm attık ban yemeyelım dıye problem olmadıgını soyledıler dvm edıyoruz ...
  • quote:

bizde giga +9 var nasıl oldugunuda soleyım +8 gıga ve 2 char dolusu ıtem warrıor ıtemı hacklendı bug yuzunden hıc bısey kalmadı customere yazdık azıcık bı ıtem geldı yerıne bızde sıldık ıtemlerı yenıden ıstedık fax cektık 50 gun sonra ıtemlerın cogu geldı ama küpeler yerıne roc +1 dual vermışler raptor +8 vardı o yok totamıc spear yok giga +9 du shellerı yenı basmıs +8 ve str bıle basılmamıstı giga 9 ıcın pm attık ban yemeyelım dıye problem olmadıgını soyledıler dvm edıyoruz ...

iyi dupe yapmışsınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: Style_Of__The_ziiiiz

Totamic bow önceden beri wardı ki önceden dediğimde bayaaaaaa önceden yani yeni bişi deil...

adam o yüzden demedi ki

daha hiç görmemiş
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.