Arkadaşlar ben 10 levelim ve 4 tane totemım var.Sizce bu Totemları classlara göremi kullanıyım nasıl yapılıyım?1. totemım Earthbind Totem bunu hangi classlarda kulanıyım.2. olarak Stoneskin Totem bunu hangi classta kullanıyım.3 olarak Stoneclaw Totem bunu hangi classta kullanıyım.4. ve son olarakta Strength of Earth Totemı var bunu hangi classla kapışırken kullanıyım bana akıl verirmisiniz biraz birde grup olarak dungeon yaparsak hangi totemı genellikle kullanıyım?
mesela dün bir lwl 11 paladinle kapıştım ve çok rahat aldım mesela daha ilerideki lwllerde bir classla kapşırsam nerden biliyim mesela warrior gibi bir classla sizce hangi totemı kullanmam daha akılıca olur onu öğrenmek isitiyorum
daha ilerki level 'da zaten shaman 'ı çözeceğin için bizim söylememize gerek kalmayacak diye düşünüyorum, zira shaman hakkında bilgim olsaydı bişeyler sölerdim :)
İlerki lvllerde Sana Farklı Elementlerin Totemleri Ve Lvl 10 Sonra Seçim Yapıp Hangi Talente Gidecegine Göre Kullanacagın Toten Deişir Dengeunda Casterların Yanına Mana Springs Totem Bırakırsın Tankın Yanınada İstegine Göre Strength of Earth yada Stoneskin Totemi + Wf + Fire Dmg Vuran Vardı İsmi Aklımda Deil Atarsın Denguonda Yardımcı Olur Ama Daha 10 Lvl İçin Çok Erken Hangisini Kullanayım Demen