Şimdi Ara

Tottenham Hotspur FC Taraftarları | CONTE ! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.589
Cevap
10
Favori
129.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tottenham cok iyi oynuyor bence karsi rakip yeni oldgundan mi bilmiyorum ama iyi yukleniyoruz. Aaron Lennon umarim istikrar yakalar cok iyi bu mac onun sayesinde oldu penalti ve Bale giderse cok iyi transferler gelebilir o paraylada eksigi pek yok gibi Danny Rose okadarda siritmiyor Sol bekte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Macin tamamini dikkatle izledim, Tottenhamı sampiyonluk yolundaki rakiplerimizden biri olarak dusundugum icin, ama yanılmısım. Bale gercekten bu takımın herşeyiymiş daha net belli oldu bugun. Bale olmayınca Tottenham yaratıcılıktan cok cok uzakta, Walker-Lennon kanadının ayagına bakan bir takım halinde. Zaten tehlikeli olan nadir ataklarda bu kanattan gerçekleşti. Tottenhamın gerek 10 numara mevkisinde, gerekse merkez ortasahadan pozisyon yaratabilek oyuncu eksikligi hat safhada. Ne Paulinho ne Dembele ne Sigurdsson ne kendilerini, nede takım arkadaslarını pozisyona sokamıyorlar. Haliyle Soldadoda sahada ruh gibi dolasıyor beslenemeyince. Chadli zaten ust duzey bir isim degildi, onun etkisizligine hic deginmiyorum. Ozellikle Sigurdssona deginmek lazım, bu adamı yıllardır izlerim uzaktan iyi şut atar onun dısında pek bir numarası yok acıkcası. Tottenhamın yapacagi is belli, Baleyi 100 milyona falan Madride bir güzel iteleyecek, onun parasıyla üst düzey bir sol kanat, bir oyun kurucu alacak birazda klubeye yatırım yapacak o kadar. Bu soylediklerim zaten en fazla 60-70 tutuyor. Aksi taktirde bu Tottenham'ın sampiyonlugu kovalaması IMKANSIZ. İlk 3 girmesi bile hayli zor olur Bale oynamazsa yada satılıp soyledigim takviyeler alınmazsa. Tottenham adına Rose'un Ekottodan sonra sol beke ilac olacagını soylemekte lazım. Kumasının iyi oldugu belli oluyor. Aynı zamanda Capoueyide begendim az zamanda hem Paulinhodan hemde Dembeleden cok daha fazla katkı verdi. Defoede girdigi andan itibaren tehlikeler yarattı.

Crystal Palacenin bu ligin en zayıf takımlarından biri oldugunu goz onunde bulundurarak ve Tottenhamın Crystale karsı oynadıgı oyun uzerınden yapıyorum bu degerlendırmeyı. Daha ilk mac, uyum sorunları vs olabilir tabiki zamanla neler olacak gorecegiz.

• Defoe keske ilk 11 oynasaymis kisa surede iyi isler yapti. Ilk galibiyet hayirli olsun bu arada Adebayor duruyormu yedeklerdede goremedimde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maç bitti sezona 3 puanla başlamak güzel bunun dışında oyuna değincek olursak zaman zaman çok baskılı oynadık ataklar genelde lennon ve walkerın ayağına baktı ki walker a değinmek istiyorum burda gerçekten inanılmaz oynadı dünyanın en iyi 5 sağ bekinden biri bence onun dışında pauhlinho fena değildi soldado takıma yeni katılmasının etkisiyle çok etkili değildi bale holtby gibi isimlerde geldiğinde daha iyi olucaktır ofansif gücümüz capoue iyiydi defoe bildiğimiz gibi topu sürükler sürükler vururken istediği vuruşu yapamaz ama yedekte defoe gibi bi forvetimizin olması avantajımız adebayora gelirsek maaş yükünden dolayı yollar ayrılabilir ama ade giderse başka bi yedek olucak forvet gelir gelmeli danny rose ekotto dan daha iyi ama denge sorunumu var bu arkadaşın anlaamdım koşarken o fiziğe rağmen biraz savruk koşuyo ama potansiyel var bi walker olmasada ve tabiki kaboul yaklaşık 1 yıl sonra oyuna girdi umarım en kısa zamanda eski formuna kavuşurda vertonghen - kaboul ikilisiyle duvar öreriz oraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusei -- 18 Ağustos 2013; 17:42:06 >

• Lige galibiyetle başlamak Tottenham adına iyi oldu.Ama Bale olmadan işleri zor gözüküyor.Rakip takım maçı bile kazanabilirdi ama Teknik direktörleri gerçekten amatör gibi duruyor.
  • İlk maçtan konuşmak doğru olmaz ama takım hiç iyi sinyaller vermiyor, kadrodaki her isim belli bir kalitede ama buna rağmen ileride Walker-Lennon ikilisine muhtaçlar çoğu zaman, pozisyona girme ve yaratıcılık sorunu var. İlk 4'e girmenizde daha zor gözüküyor bu yıl, Liverpool Tottenham'dan çok daha hazır diye düşünüyorum. Bu arada Walker'a da değinmeden geçemeyeceğim. Mükemmel oynadı, hücumda çok aktifti, hızından ise bahsetmeye gerek yok zaten.
  • Willian Tottenham'da
    Parker Fulham'da

Willian'ın gelişiyle Balenin gidişi belli oldu sanırım...
  • dün avb willian için teklif yapmadık demişti willian evet iyi oyuncu ama bale ın yerini dolduramaz tek başına eğer bale giderse willian + 1 üst düzey hem solda hem ortada oynucak oyuncu daha almamız lazım (bkz. DRAXLER ) bu arada parker reyiz redknapp ın yanına gitcek diye biliyodum championship te oynamak istememiş demekki fulham adına iyi transfer onlarda iyi kadro kurdular taarabt berbatov parker bent

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusei -- 20 Ağustos 2013; 14:37:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusei

dün avb willian için teklif yapmadık demişti willian evet iyi oyuncu ama bale ın yerini dolduramaz tek başına eğer bale giderse willian + 1 üst düzey hem solda hem ortada oynucak oyuncu daha almamız lazım (bkz. DRAXLER ) bu arada parker reyiz redknapp ın yanına gitcek diye biliyodum championship te oynamak istememiş demekki fulham adına iyi transfer onlarda iyi kadro kurdular taarabt berbatov parker bent

Lamela ismi geçiyor sürekli de Roma bırakmaz gibime geliyor.

++

Tottenham target and Fiorentina forward Adem Ljajić has signed a pre-contract agreement with AC Milan. (Source: AS)
  • Görünen o ki Bale £93M'a gidiyor; yerine ise Willian, Lamela ve Coentrao geliyor. Harika iş. Bale'in yerine hücumlarına Willian ve Lamela'yı ekleyebilirlerse, ki Willian işi çok büyük ölçüde bitmişken Lamela'nın menajeri ise Londra'da imiş, bir de bu hamleler tutarsa yıllarca Real Madrid'i nasıl Bale'e 93 milyon gibi inanılmaz bir bedel ödeme konusunda ikna ettikleri hakkında gurur duyabilirler. Takımın yıldızını astronomik bir fiyata sattıktan sonraki kadroyu yeniden şekillendirme işte böyle oyuncularla yapılır; Napoli'nin Cavani'nin parasıyla yaptığından, paranın büyük kısmını Real'in ihtiyaç duymadıklarını başka kimseye satamayacakları fiyattan alarak onlara aktarmasından çok daha akıllıca davrandıkları kesin. Son olarak, Lamela büyük yetenek, Roma'nın yerinde olsam kesinlikle satmamakta diretirdim. Gerçi Roma'nın da Lamela özellikle istemediği sürece, eğer biraz akılları ve aynı ölçüde hedefleri varsa Ağustos'un 20'sinde Lamela'yı satmak isteyeceğini sanmam. En azından bir Serie A hayranı olarak, her ne kadar lig er ya da geç giden isimlerin yerine başka isimler koyuyor olabilse de Lamela da kaybedilsin istemem. Görmeyi isterdim; iki yaz evvel, Milan Lamela ile oldukça ilgilendiği ve El Shaarawy alındığı için ondan vazgeçtiği vakit onun yerine bir 10 milyon da Lamela'ya vermiş ve ikisi de alınmış olsun, bugün Milan'ın hücumunda ikisi de Balotelli ile beraber oynasın...

• Totthenam'a ''Yids'' demelerine şaşmamak lazım92/93 sezonundan beri 212m sterlin kar etmişler transferden oyuncuları kendi de yetiştirmiyor altın madenini buluyo biraz işliyor satıyor Bale'yi Southampton altyapısından alıyorlar parlatıp 93m'a satıp yerine ileride gene büyük paralara satabileceği özellikle Lamela Willian gibi iki oyuncu alıyorlar tam tüccar işi helal olsun pazarlıkta da üstelerine yok.Mesela Bent 16,5'a geliyor 43 maçta 17 gol atıp hayvani performans göstermemişine rağmen 16,5'a gene satılıyor adamlar gerçekten işi biliyor
  • Tottenham have agreed in principle to sign AS Roma forward Erik Lamela on a 6-year deal. (Source: Sky Italia)

Balenin gitmesi kesinleşti. Coentrao + 108 m euro felan konuşuluyor İtalya basınlarında o kadar olacağını sanmıyorum ama 90 dan aşağıda olacağını sanmam.
  • OHA

Tottenham's' Franco Baldini is currently in Spain to complete the transfer of Gareth Bale to Real Madrid for £93m. (Source: Sky Italia)
  • 110 + Coentrao uygundur o paraya eriksen + willian + lamela yı alırız (yada 1 i + draxler ama zor bu seçenek tabi eriksen gelmeyebilirde ama gelcek bence ) coentrao da sol bek pozisyonunu alır yedeği rose olur adebayor giderse belki bi yedek forvet alınabilir bilmiyorum o konuyu hiç

______________Lloris____________________
    Walker____Kaboul____Vertonghen___Coentrao
    _________Dembele_____Paulinho____________
    Lamela________Eriksen____________Willian__
    _______________R.Soldado________________

tabi eriksen gelmezse lamela solda willian ortada oynayabilir yada holtby oynar orda draxler gelirse(bu tamamen benim ümidim haber vs. yok ) de benzer olur lennon var sağ kanatta daha 11 i bilmem ama takım şuana kadar hep alternatif anlamında sınıfta kalmıştık bu sene eğer bu 2-3 transfer gerçekleşirse hiç böyle bi sorunumuz kalmıcak belki bi stoperde olur bide adebayor giderse forvet gerekebilir onlarda çok düşük ihtimal şampiyon olamayız bu kadroyla şuan ama aynı yapılanma içerisinde oyuncularda tecrübelendikçe seneye şampiyonluğa oynar sonraki sene şampiyon oluruz

• 110 + coentrao diye bir durum varsa Tottenham tarihin en buyuk kazıgını atmak uzere diyebiliriz. Bir Tottenham eksikti şampiyonluk yarışında, Madrid sayesinde oda olacak. Artık United,City,Chelsea,Tottenham kıyasıya kapışmasını izleriz. İşte Premier Lig bu .
  • Tottenham Todor Nedelev'e 5m paund teklif etmiş süper oyuncu bu sol ayağı feci Bulgarların yetiştirdiği oyunculardan başa oynar kalitede onuda alırsanız Barça Madrid gene 30-40 a satarsınız.
  • Erik Lamela 30 m euro + 5 m euro karşılığında Tottenham'a transfer oldu.

By By Bale ...
  • willian ı chelsea kapmış galiba umarım eriksen falan gelir oraya lamela solda oynayabiliyo mu? pek bilgim yok umarım bale yerine solda oynayabilen biri alınır sadece lamela alınmaz willian hem solda hem ortada oynadığı için iyiydide eriksen ortada oynar gelirse yada en iyisi draxler ı almak ya işte :D
  • ekleee
  • Benide ekle. 13/14 formam gelince konuda payalaşacağım.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.