Şimdi Ara

Tottenham Hotspur FC Taraftarları | CONTE ! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.589
Cevap
10
Favori
129.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • listeyi sildim valla boşa uğraş dışında bir işe yaramıyo listede bulunmak yerine konuda aktif bulunursanız ve imzayı kullanırsanız daha yararlı olur
  • Tottenham Hotspur FC Taraftarları | CONTE !

• Bu hafta takip edemedim mac varmi yani digiturk veriyormu maci bi bilginiz varmi yoksa hafta icimi mac ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuzi_35

Bu hafta takip edemedim mac varmi yani digiturk veriyormu maci bi bilginiz varmi yoksa hafta icimi mac ?

Bugün 18.00 da Ligtv 2 yayınlıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoName.

Tottenham Hotspur FC Taraftarları | CONTE !

İyiymiş.

• yine penaltı ve 1-0 bitti

lloris bu sene 270 dakikadır gol yemiyor
  • Soldado penaltilar ssyesinde gol krali olcak bu gidisle ve Aaron Lennon neden oynemafi m.Dembeleyi goremedim yani 2.yari actim maci gerci

• maçı yarım yamalakta olsa izledim geçen sene başı gibi 4-3-3 oynamaya çalışıyoruz topuda rakibe vererek oynuyoruz sanırım hiç beğenmedim takımı lloris çok iyiydi bu senenin şuana kadar ki en büyük artısı lloris şu bale ve diğer transferler gerçekleşsede önümüze baksak
  • Bana iyi sinyaller vermiyor Tottenham
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusei

maçı yarım yamalakta olsa izledim geçen sene başı gibi 4-3-3 oynamaya çalışıyoruz topuda rakibe vererek oynuyoruz sanırım hiç beğenmedim takımı lloris çok iyiydi bu senenin şuana kadar ki en büyük artısı lloris şu bale ve diğer transferler gerçekleşsede önümüze baksak

bence takımınız geçen seneye oranla daha az boş alan bırakıyor rakibe ama üretkenlik de o derece az

bmw yine aynı ama m3 değil 3.20 d
  • Tekne Kazıntısı kullanıcısına yanıt
    üretkenlik anlamında diyorum zaten redknapp varken bu takım dikine oynama konusunda dünyanın en iyisiydi ama şuan o halinen eser yok geçen sene başıda böyleydi 4-2-3-1 e dönünce toplamıştık ama bale bakıyodu herşey şimdi soldado gibi müthiş bi forvet aldık ama bale yok ki gidicek muhtemelen bari çabuk gitsede lamela eriksen ne varsa toplasak
  • bale maalesef takım için çok büyük bi güçtü..acaba sadece ona bağlı kalmak ya da onun eline bakmak avb nin hatası mı..avb geçen sezon işin kolayına mı kaçtı

tek + takım çok fazla gol şansı tanımıyor rakibe (gerçi bunun en iyi testi bu hafta arsenal karşısında olacak) ben defoe yu daha çok seviyorum soldadodan

geçen hafta oyuna girdikten sonra ortalığı epey karıştırmıştı gol de atıyordu az kalsın

redknapp reyiz bi çılgınlık yapsa da ülkemize gelse
  • Ekle hocam

Takimda en cok sevdigim oyuncular

Dembele
    Lennon

Peste full tottenham alirim

• Vlad Chiriches Tottenham'da.
  • Tekne Kazıntısı kullanıcısına yanıt
    kanatları güçlendirdiğimiz sürece büyük bi problem olmaz bide 4-3-3 ten vazgeçmemiz lazım tabi geçen sene en büyük sorunumuz forvetin olmayışı/yetersiz oluşuydu bu sene onu aştık soldado var arkasında da 2 adam bekliyo (gerçi adebayorun durumu net değil) ama bu senede bale oynamadığı için kanatlardan pozisyon bulamıyoruz chadli kötü oyuncu olmamasına rağmen orda 1. adam olucak adam değil oraya mutlaka biri şart sağda lennon 1. adam götürür her türlü ortayada eriksen tarzı bi adam alırsak tüm sorun çözülür bence erikseni almazsak lennon u da yedeklicek biri şart bide dembelenin kesinlikle mc oynaması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusei

kanatları güçlendirdiğimiz sürece büyük bi problem olmaz bide 4-3-3 ten vazgeçmemiz lazım tabi geçen sene en büyük sorunumuz forvetin olmayışı/yetersiz oluşuydu bu sene onu aştık soldado var arkasında da 2 adam bekliyo (gerçi adebayorun durumu net değil) ama bu senede bale oynamadığı için kanatlardan pozisyon bulamıyoruz chadli kötü oyuncu olmamasına rağmen orda 1. adam olucak adam değil oraya mutlaka biri şart sağda lennon 1. adam götürür her türlü ortayada eriksen tarzı bi adam alırsak tüm sorun çözülür bence erikseni almazsak lennon u da yedeklicek biri şart bide dembelenin kesinlikle mc oynaması lazım

Hocam Lennon bence sag tarafta cok iyi islere imza atiyor bu hafta niye oynamadi ? Sola biri sart chadji ya alisamadi yada EPL biraz agir geldi galiba

• yuzi_35 kullanıcısına yanıt
    neden oynamadığı konusunda en ufak fikrim yok valla da ufak bi sakatlığı olabilir lennon çok iyi oyuncuda rakip takım defansı kalabalık tutuyosa içerden kafa topu alamıyosak lennon un içeri girmesi lazım bunu hep yapamıyo lennon onun dışında bide istikrar ve sakatlık problemi var uzun süreli olmasada sakatlıkları böyle böyle çok maç kaçırabiliyo
  • Istikrar konusunda haklisin hocam mslesefki istikrar yok olsaydi zaten ilk yillarindaki gibi Dunyanin en iyi sag acik oyuncusu olurdu

• Tottenham Chelsea'den Juan Mata ile ilgileniyormuş Williana 1500 basar Mata alırlarsa
  • matayı alırsak çok sevinirim chelsea nin enayiliğinede çok gülerim de sanmıyorum
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.