Şimdi Ara

Tottenham Hotspur FC Taraftarları | CONTE ! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.589
Cevap
10
Favori
129.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tottenham Hotspur FC Taraftarları | CONTE !
  • hülüoğğğğ geriye kaldı coentrao belkide chicarito
  • alın alın ama sakın bale satılmasın
  • hocam bende galatasaray lıyım ama bale malesef gitti ufak pürüzler kaldı sadece ama tek tesellimiz ilk maçta büyük ihtimal oynayamıcak veya hazır olmucak çünkü bu sene hiç maça çıkmadı hazırlık maçı dahil yaz döneminde de sakattı bi ara
  • Bale sakat değil bro sakat bahanesiydi Tottenham'ın transferde para kırpmak için maç eksiği vardır .

Adebayor Schalke'ye yolcu 1 çöpte kurtulacak Tott, Assou Ekotto Bjk ve Roma istiyor kiralık
  • 1 gunde 3 transfer !

Vlad Chiriches Tottenham da

Steau Buchrest den 9 milyon euro

Biri Tottenham'i durdursun ! Tum Avrupayi satin aldi Tottenham

saka bi yana Bale den gelen parayi cok iyi degerlendirdiler.

gecen sezon AVB Bale serbest oynatiyordu. Bale kotu oldugu zaman Tottenham da kotu oynuyordu. Bale siz Tottenham daha iyi olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 30 Ağustos 2013; 23:35:26 >

• Oha transferlere bak Bale'den bir vazgeçsek haciz gelecek klube
  • sene başı ufak sakatlığı vardı orası doğru ama sakatlık söylendiği gibi uzun süreli değildi bu yüzden antrenmanlara çıkmadı maçlarada çıkmadı doğal oalrak hazır değil hazır olması 1 ayı bulur sanırım
    ----------------------------
    adebayor giderse hernandez gelicek haberleri çıktı bu gün şahsen çok isterim hernandezi adebayor gidicek zaten çok para alıyo 3. forvete göre ekotto romaya gider büyük ihtimal orayada coentrao gelir diye düşünüyorum

Lloris(Fridel)
    Walker(Naughton)-Kaboul(Chiriches)-Vertonghen(Dawson)-Coentrao(D.Rose)
    Paulinho(Sandro)-Dembele(Capoue)
    Lennon(Townsed)-Eriksen(Holtby)-Lamela(Chadli)
    Solado(Hernandez,Defoe)

Şampiyonluğa bile oynar bu takım yeterki kazanma alışkanlığı kazansın alternatiflerine kadar hepsi çok iyi

bu arada kulüp yönetiminin bildiğim kadarıyla yahudi bağlantıları var yani öyle takım fakir değil zaten borç olarak planlama olarak en iyi takımlardan biri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusei -- 30 Ağustos 2013; 23:36:25 >

• Yids diyorlar zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoName.

• Tottenham gerçekten şahane transferler yaptı. Şu kadro rahat ilk 3e oynar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eriksen'da gelmiş.Lamela ve Eriksen, ikisinide çok severim hiç aklıma gelmezdi Tottenham'a gelecekleri.Bale'in parasıyla yeni kadro oluşturdular ya Ayrıca Tottenham pazarlığı iyi beceriyor.Yalnız bence Eriksen Tottenham için çok gerekli bi transfer değildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusei

sene başı ufak sakatlığı vardı orası doğru ama sakatlık söylendiği gibi uzun süreli değildi bu yüzden antrenmanlara çıkmadı maçlarada çıkmadı doğal oalrak hazır değil hazır olması 1 ayı bulur sanırım
    ----------------------------
    adebayor giderse hernandez gelicek haberleri çıktı bu gün şahsen çok isterim hernandezi adebayor gidicek zaten çok para alıyo 3. forvete göre ekotto romaya gider büyük ihtimal orayada coentrao gelir diye düşünüyorum

Lloris(Fridel)
    Walker(Naughton)-Kaboul(Chiriches)-Vertonghen(Dawson)-Coentrao(D.Rose)
    Paulinho(Sandro)-Dembele(Capoue)
    Lennon(Townsed)-Eriksen(Holtby)-Lamela(Chadli)
    Solado(Hernandez,Defoe)

Şampiyonluğa bile oynar bu takım yeterki kazanma alışkanlığı kazansın alternatiflerine kadar hepsi çok iyi

bu arada kulüp yönetiminin bildiğim kadarıyla yahudi bağlantıları var yani öyle takım fakir değil zaten borç olarak planlama olarak en iyi takımlardan biri

Bir şey dikkatimi çekti o kadar geniş kaliteli kadro olmuşki sen bile Gylfi Sigurdsson unutmuşsun.

• tam tersi eriksen çok gerekliydi o noktada oynucak oyuncular dembele , sigurdsson ve holtby ama bu 3 oyuncuda modric ve van der vaart tan sonra oluşan yaratıcı oyuncu açıklığını gideremediki geçen sene bale bildiğin takımın herşeyi olması da buna bağlıydı ortada serbest oynadı bale gerektiğinde sola sağa deplase oldu oyun kurdu çünkü bu oyuncular belli eksiklerinden bunu yapamadılar dembele yaratıcılığı o bölgede çok yeterli değil zaten ortasaha ortasında çift yönlü oynayınca daha iyi oluyo bence çünkü gerektiğinde sert olabilcek bi isim , holtby çok yetenekli ama hem takıma uyum sağlayamamıştı hemde fazla yumuşak , sigurdsson çok ağır yaratıcılığı gene eriksen kadar iyi değil bi joker oyuncu gibi sigurdsson her yerde oynar bu bağlamda eriksenin ben takımın özellikle şu son 2 maçta görüldüğü üzere yaşadığı yaratıcılık sorununu aşma konusunda büyük bi adım olduğunu düşünüyorum @Gaston Ramirez Sigurdsson o ileri 3 lüde hep 3. tercih olabilir belki Townsed yerine olabilir dicem ama orayada çok ağır kalıyor oyun sıkıştığında oyunu çevirebilcek bi oyuncu ama maç 0-0 ken normal tempomuzda oynuyoken(rakip tamamen kapanmamışken yani) sigurdsson dan ziyade diğer oyuncuları tercih ederim

• simdi boyle mi olacak kadro ?

Dembele-Paulinho

Lamela-Eriksen-Lennon
    Soldado
  • valla benim kafamda bu var ama avb dembeleyi kesip sandro veya capoue yi oynatabilir ama gerisi kesin öyle başka ihtimal görmüyorum ben :D
  • Ben sizin saydığınız oyuncular olduğu için çok gerekli değil demiştim ama oyuncuların performanslarını ve karakterlerini tam bilmiyordum.Eriksen genç, yaratıcı, kabiliyetli çok iyi bir 10 numara futbolcu bakalım neler yapacak görücez.

• quote:

Orijinalden alıntı: yusei

ah ulan ah

Adamın attığı her gol muhteşem,R.madrid bütün frikik penaltıları gareth bale kullanır bir kornerleri ronaldo kullanır olağanüstü bir oyuncu bale.

• Tottenham Juan Mata için 35m euroluk teklif yaptı ama reddedildi.
  • Bu transferlerin oyun olarak sahaya yansıması lazım iki haftadır penaltıyla götürdü işi transferler harika AvB'nin en büyük sınavı şimdi başlıyor

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.