Şimdi Ara

Tottenham Hotspur FC Taraftarları | CONTE ! (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.589
Cevap
10
Favori
129.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rotasyon genişliliğinin faydasını gördük. Geçen senelerde en çok bunun sıkıntısını çekiyorduk..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusei

Evde olamamam sebebiyle maçı izleyemedim anca golleri izleyebildim şimdilik ligtv özeti koyunca ordan bide özeti izlicem gollere bakarsak aynen beklediğim gibi Eriksen takıma yaratıcılık anlamında çağ atlatmış ilk golün asistini yapıyo 2. golde asistin pasını atıyo 2 pozisyonun içinde de kilit adam çok önemliydi bizim için bu tarz bi oyuncu müthiş oldu bu açıdan bide Siggurdsson iyiki gitmemiş

Tottenham Hotspur FC Taraftarları | CONTE !

Maçı bulup izleyin derim, sadece gol veya atak pozisyonlarında değil, genel olarak oyun içinde Eriksen çok göze çarpıyor. Resmen 3. 4. gözü var gibi adamın..

Ben geleceğe ışıkla değil bildiğin İskkenderiye Feneriyle bakıyorum. Bu kadro en geç 2 yıla Premier Ligi kazanacak.

3-4 sezon genel hatlarını koruyalım şu kadronun; Arsenal, Chelsea kalmayacak Londra'da..

3 yıl sonra alıntılayacağım bu mesajımıda.

• tomthejeer kullanıcısına yanıt
    izledim şimdi özeti bulursam tamamınada bi göz atarım eriksen gerçekten çok iyi oynamış çok hızlı düşünüp doğru kararlar alıyo takımda 3 maç sonra ilk defa beklenen oyunu sergilemiş bu sayede daha kenarlara lennon ve lamela gelecek bu arada danny rose ve townsed in gösterdikleri gelişimde bizim adımıza çok olumlu şahsen benim iki oyuncudan da bi beklentim yoktu özellikle rose un bindirmeleri çok etkili townsed te lennon olmadığı zaman iş görüyor geçen sene o konuda özellikle büyük sıkıntı çektik malum lennon genelde sakat oluyo
  • GOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLL
  • müthişiz müthiş her sene kaybettiğimiz arsenal deplasmanını saymazsak tüm maçlarımızı kazandık ilk 3 e gireriz hatta şampiyon bile olabiliriz takım yeni yeni oturuyor
  • lloris 5. dakikada iyi çıkarmış topu

seviyorum bu adamı
  • Nasıl 2-0 bitti maç 90+2 de 1-0 dı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o bi önceki maç başlığı güncelememişim
  • totenham istatistik tarihine geçecek galiba,
    5 maç 5 gol 4 galibiyet.
    tek gol yiyor o maçtada yeniliyor. ilginç
  • uranus kullanıcısına yanıt
    iyi defans yapıyoruz o yüzden öyle az gol yiyoruz lloris te bu sene beklediğim performansı gösteriyo ki kendisinden iyi bi tek neuer ve cech var bence gol atma konusuna gelirsek tüm hücum opsiyonlarımız geçen sene bale üzerine kuruluydu bale ayrıldı hücumda oynucak yaklaşık 4 yeni isim var hatta paulinho yu da sayarsak 5 lennon da yok sakat bu yüzden gol konusunda sıkıntı çekiyoruz şimdilik ama ona rağmen 12 puan topladık 5 maçta ki geçen sene bu süreçte çok daha kötüydük takım sonradan açılmıştı bale olmadığında da duraksamıştı bu yüzden zaten rekor puan almamıza rağmen 5. olduk
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusei

iyi defans yapıyoruz o yüzden öyle az gol yiyoruz lloris te bu sene beklediğim performansı gösteriyo ki kendisinden iyi bi tek neuer ve cech var bence gol atma konusuna gelirsek tüm hücum opsiyonlarımız geçen sene bale üzerine kuruluydu bale ayrıldı hücumda oynucak yaklaşık 4 yeni isim var hatta paulinho yu da sayarsak 5 lennon da yok sakat bu yüzden gol konusunda sıkıntı çekiyoruz şimdilik ama ona rağmen 12 puan topladık 5 maçta ki geçen sene bu süreçte çok daha kötüydük takım sonradan açılmıştı bale olmadığında da duraksamıştı bu yüzden zaten rekor puan almamıza rağmen 5. olduk

Aynen Lloris'te bence Neuer, Casillas'ın olduğu 1. sınıftan sonra Hart, Muslera, gibi kalecilerle 2. sınıfta.

Bu sene az gol atıyoruz gibi görünebilir ama, hücum da geçen sezondan kat be kat iyiyiz. Sadece Bale'ın ayağına bakmıyoruz, ki daha Lamela, Soldado vs. %50'leriyle oynuyorlar. Eriksen bile daha hazır değilim diyor.

Bu seneyi bilmem ama önümüzde ki sene şampiyonluk bekliyorum ben.

• #Saldır
  • Sigurdsson attı
  • 2 maçtırç açılmış gibi totthenam lig başladığında çok durağan oynuyorlardı savunmayı önde kurmuş gibi biraz bu maç.AvB çok başarılı bu maç tabi karşıda Mou var devre arası mutlaka bi karşılık verecektir AvB'nin cevabı ne olacak bakalım

Sigurddson'u iyi bi şekilde kullanıyor bu maç golcülüğü dışında fazla fark yaratan özelliği yok bana göre ama iyi pozisyon hazırlandığında her yerden gol atabilen bi oyuncu Totthenam 1 gol daha atacaksa gene Siggurdson'dan bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Regista -- 28 Eylül 2013; 15:41:30 >
  • Tottenham zirveyi zorlar bu sene fark kaçtı chelsea'ye karşı. Her alanı etkili kullanma potansiyeli var defansif ve ofansif anlamda taş gibi takım. tottenham'ın hocası da karizmaymış ha yeni görüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Tottenham zirveyi zorlar bu sene fark kaçtı chelsea'ye karşı. Her alanı etkili kullanma potansiyeli var defansif ve ofansif anlamda taş gibi takım. tottenham'ın hocası da karizmaymış ha yeni görüyorum.

yok artık
  • 2.yarı Mata hamlesini karşılayamadı Mata'nın da etkisiyle Torres stoperlerle önünde boşlukla baş başa kaldı Dawson'a sarı göstertti pozisyonlara girdi gol de geliyordu Schürrle'ye attığı pasta ama kırmızı gördü maç dengelendi

• Kazanabilirdik ama kötü sonuç değil. Özellikle ilk yarı harika oynadık.

• Tottenham 0-3 West Ham ;

Lamela: £30mil
    Eriksen: £14mil
    Soldado: £26mil
    Paulinho: £17mil
    Capoue: £9mil
    Chadli: £8mil

The moment West Ham beat Spurs 0-3. Priceless
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.