Şimdi Ara

Tottenham Hotspur FC Taraftarları | CONTE ! (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.589
Cevap
10
Favori
129.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok ağır oldu. Bu hafta Liverpool ve Chelsea'ye yaradı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SOLDADOOOOOOOOOOOO

0-2 Maç Biter. Zirve takibine devam.
  • bu senenin bizim için en büyük artısı townsend ten beklenmeyen gelişim hiç beklemediğim kadar iyi oynuyor tam gaz devam eder umarım lennon dönüp lamela ve eriksen takıma tam uyum sağladığında çok daha iyi olucaz
  • çok az kişiyiz taraftar sayısı olarak bide konuşcak konu pek yok oldukça konuşuyoruz
  • Topçular'ın kalecisi olmasa fark yiyeceklerdi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomthejeer -- 26 Ekim 2013; 16:21:29 >
  • rakiplerimiz bu hafta kazanmış yarın kazanmamış şart
  • Durum :

Tottenham Hotspur FC Taraftarları | CONTE !
  • daha ilk yarıda 3 tane yedik city den gerçekten üzülüyorum bu paraların bu takımın hakkı bu değildi lamela ve soldado benim açımdan büyük fiyasko oldu eriksende bi giremedi takıma sakatlıklar vs. umarım sezonun 2. yarısı toplanır oyuncular yoksa yine ilk 4 dışında kalıcaz
  • 6-0'dan sonra buralara pek uğrayan olmamış.

Şu an United maçı 1-1 devam ediyor. Tottenham yine defansa çekilip kontratak arıyor. Golü de frikikten attılar zaten.

Eriksen ve Lamela niye kadroda yok ?
  • @solert

eriksen sakat lamelayı bende bilmiyorum

dershanedeydim anca geldim son 15 dk sını izliyorum 2-2 lik eşitlik var umarım gol bulup yeneriz
  • Beyler Tottenham atkısı-bardağı vs alabileceğim bir yer var mı?(Kart var ama Paypal hesabım yok o yüzden yurtiçi olursa daha iyi olur)
  • Napoleonfd kullanıcısına yanıt
    yurtiçinde alabilceğin bi yer yok sanırım under armour sponsor olduğu için yurtdışında resmi siteye veya aliexpress e bakabilirsin
  • Lennon hayrani olarak bilmedigim icin soruyorum lennon neyi var neden oynamiyor yine 2 mac oynuyor 4 mac yok cok umutluydum leeds united transfer edildiginde hizina driblinglerine hayran kalmistim bundan biseyler olur superstar olur diyordum milli takima kadar yukseldi ama bir turlu o patlamayi yapamadi

• quote:

Orijinalden alıntı: yuzi_35

Lennon hayrani olarak bilmedigim icin soruyorum lennon neyi var neden oynamiyor yine 2 mac oynuyor 4 mac yok cok umutluydum leeds united transfer edildiginde hizina driblinglerine hayran kalmistim bundan biseyler olur superstar olur diyordum milli takima kadar yukseldi ama bir turlu o patlamayi yapamadi

Sezon başında oynadı, sonra sakatlandı. Son 2-3 maçtır tekrar oynamaya başladı. Sakatlıklar bence o patlamayı yapamamasının sebebi. Yoksa oynadığı maçlarda hala döktürüyor Walker ile birlikte. Zaten artık kötü oynama lüksü de pek yok, Townsend forma için savaşıyor.
  • yuzi_35 kullanıcısına yanıt
    arkadaş açıklamış gerçi ama bende bi yazayım lennon gerçekten dribling yeteneği olsun patlayıcılığı olsun çok iyi bi kanat oyuncusu ancak devamlılığı hiç yok 1 maç oynuyor 1 maç sakat sezonun yarısını hep kaçırıyor yoksa şuan ingilterenin en iyi kanat oyuncusuydu
  • Uzuluyorum durumuna gercekten kronik sakat falan mi yoksa istikrarsizlik bu sizce cunku gercekten cogu kanat oyuncusundan kat kat iyi ilk yillarinda bir ronaldo dahami geliyor demistim ama sadece demekle kaldim kendisini daha iyi yerlerde gormek isterim hayrani olarak. Yanlis anlamayin Tottenham cok cok iyi bir klup milli takim olarak kisisel yetenek beceri basari olarak dedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Gareth Bale 11

Bu hafta Liverpoolla oynuyoruz. Yenecegiz gibi geliyor,dengeleri bozabiliriz.

#coys.

banada öyle geliyor hazır gerrard sakat zaten ondan sonra fikstürümüz rahat diğer tüm takımlar birbiriyle yapıcak
  • Beyler bugün sizin durum ne sizce.

Kadro nasıl maçı alırmısınız yoksa kasmazmı çok takım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Real Madrid

Beyler bugün sizin durum ne sizce.

Kadro nasıl maçı alırmısınız yoksa kasmazmı çok takım.

Dostum iki takimda cikmayi garantiledi hatta biz lider cikiyoruz. Fazla kasmayacaktir bence takim,tabiki kadrolari gorunce daha net konusabiliriz.

• grubu tüm maçları kazanarak tamamladıkta keşke elensek hiç umrumda değil ne prestij var ne para boşu boşuna yoruluyo oyuncular
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.