Şimdi Ara

TOUCH PRO 7' TABLET Y-B07 YAZILIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
13.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• OS4 ICS mi oluyor ?

yükleyip deneyen varmı ? çalışmayan sensör aksam vs oluyor mu acaba ?

kendi kendime cevap vereyim :)

zahmetli bir şekilde uğraşarak , virüs uyarılarına kulak tıkayarak romu kurdum.

evet os4 calışan tabletim oldu , bayağı değişik hoş olmuş. sensörleri çalışıyor , ses tuşu düzelmiş iş görüyor.
    ancak tablet yavaşladı az biraz yavaş çalışıyor , çok sevdiğim bir oyunumu maalesef marketten yükleyemiyorum cihazınıza uyumlu değil diyor. apk arıyorum bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrinkCoke -- 10 Nisan 2012; 9:14:28 >
  • Drink Cokebu romu garipkenin verdiği linkten mi nerden temin ettiniz? yani resmi ithalatçısından mı? bir de şunu sormak isterim bahsettiğiniz yavaşlık çok mu? yüklesek pişman olurmuyuz?
  • ben ithalatçıdan temin ettim ben kullanıyorum. on yıldız :) :) Tekniğinde Mehmet bey var Androidi yalamış yutmuş adam konusunda deneyimli..
    Market içinse ayarlar > uygulamar> market işlemi sonlandırın düzelecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garpike -- 13 Nisan 2012; 0:25:11 >
  • gerekli bütün dosya ve programları garpikenin verdiği linkten çektim , yavaşlık çok değil hatta anlaması bile zor.

rom yükselttikten sonra cihaz tipi M711 olarak gözüküyor , markette bu yüzden bazı programlar hatta facebook programı bile cihazınızla uyumlu değil diyor. (gerçi faceye tarayıcıdan da giriliyor o sorun değil) .
  • Arkadaslar ilginiz için tşk ederim, kurdum ve kullaniyorum, cok da memnunum .bu arada forumdaki diger baslikta millet rom güncellemesi için yırtınıyor.bu bilgileri orada da payllaşanız çok işe yarayacaktır. Hani ben payaşayım diyeceğim ama emek veren sizsiniz'
  • Ya şimdi bunun yükledimizde tablet ne oluyo ne bitiyo android kaç oluyo biri anlatsın yaw cahil adamlaraa :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruk-okur -- 17 Nisan 2012; 10:21:02 >
  • drvinstaller_IA64
    drvinstaller_X64
    drvinstaller_X86
    LiveSuitPack_version_1.07_2011026 LiveSuitPack_Version1.06_20100708
    LiveSuitPack105_english
    LiveSuitPack105_ex

bu dosyaları tablete mi atıyoz bi düzgün açıklama getirilmemiş ve usb yi taktıktan sonra makine aygıtı tanımıyo işletim sistemim win 7 biri yardıcı ola bilirmi lütfen... :(
  • Biri nasıl yapılır şu anlatsın düzgünce lütfen çok dua alır benden :)
  • hayır o dosyalar bilgisayarınıza atılıp çift tıklanarak çalıştırılacak dosyalardır. ben windows vista ile yapabildim.
  • livesuit yanıt vermiyo kitleniyo program volume+ power yapınca ayrıca tablete atacagımız dosya filan varmıdır
  • live suit kitlendi kaldı arkadaşlar tekrarlıyorum işlemi aynı şeyi yine yapıyo ben nerdeee yanlış yaptım :D
  • biri resimli yada video lu anlatsın lütfen ya sinirden kırcam makineyi walla.....
  • bu romu kendimiz yüklediğimizde alet garanti dışı kalırmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: recnut91

bu romu kendimiz yüklediğimizde alet garanti dışı kalırmı?

yükliye bilirsen kalır ben yapamadım da :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruk-okur

quote:

Orijinalden alıntı: recnut91

bu romu kendimiz yüklediğimizde alet garanti dışı kalırmı?

yükliye bilirsen kalır ben yapamadım da :)

Bu güncelleme touchpro nun kendi güncellemesi zaten kalmaz bence adamlara göndersen onlarda bunu yükliycek ;)
  • initial failed (769) hatasını veriyor sorun nedir..??? ayrıca donup kalıyo usb den çıkardıgımda bunu yazıyo initial failed (769)
  • peki orjinal romu nasıl yedekleyebiliriz?
  • yükleme talimatı telif hakkıyla silinmiştir diyor. mümkünse linki yenileyebilirmisiniz?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.