Şimdi Ara

TOUCH PRO 7' TABLET Y-B07 YAZILIM (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
13.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lütfen daha ayrıntılı yükleme talimati da ekliye bilirmisiniz..!!! Programsal olarak bi arıza var sanırım livesuit de donup kalıyo filan....
  • su pdf i yenileme imkanınız varmı link ölü. veya yukleyenler nasıl yukledı mobee s1200 deki gibi mi? o sekılde denıyorum olmuyor.

Acil yardım lutfene. bende s1200 un 4.0.3 unu yukledım ancak g sensor yuzunden suan bunu kullanmak ıstıyorum tesekkurler.
  • pdf içinde şunlar yazıyor :

PEGASUS B LG TEKNOLOJ LER SANAY VE DIS T CARET A.S.
    TOUCH PRO Y-B07 7” TABLET B LG SAYAR
    YAZILIM YÜKLEME VE GÜNCELLEME TAL MATLARI
    (Not : Yeni bir sistem kurulacagı için bütün verileriniz silinecektir. yedek almayı unutmayınız. )

1. Download ettiginiz. LiveSuit.rar dosyasını rar dosyasının içinden çıkarın.

2. Sırası ile sürücüleri bilgisayarınza aktarın. (Dosyalara çıft tıklamanız yeterli olacaktır.)
    drvinstaller_IA64
    drvinstaller_X64
    drvinstaller_X86
    LiveSuitPack_version_1.07_2011026 LiveSuitPack_Version1.06_20100708
    LiveSuitPack105_english
    LiveSuitPack105_ex

3. Live Suit dosyasını çalıstırın.

4. Select IMG butonuna tıklayıp. Internetten indirdiginiz 97F1-D2-H2-H01-W402.20120210.img dosyasını gösterin.

5. Tablet bilgisayarınızı kapatın ve yan bölümünde bulunan ses kontrol butonunun Ses açma Volume + tusunda basılı tutun.

6. Volume + basılı konumdayken bilgisayarınızla baglantılı olan USB kablosunu tabletinize takın.

7.Volume + basılı ve USB kablosu takılı konumdayken Power Swich (Kapatıp Açma Butonu) üst üste asagıdaki uyarı gelene
    kadar basın ve çekin. Gelen uyarıyı evet diyerek geçin.

8. Ikinci gelen uyarı ise sisteminizdeki bütün verilerin kaybolacagına dair olandır. Cihazınız sıfırlanacagı için bu uyarıya evet diyerek
    geçin.

9. Sistem yüklenmeye baslayacaktır.

10. Update Success uyarısını aldıktan sonra Tamam butonuna tıklayın tabletiniz kapanıp açılacaktır.
    (Not : Yüklemeden sonra cihazın açılması bir kaç dakikayı bulabilir.)
    PEGASUS B LG TEKNOLOJ LER SANAY VE DIS T CARET A.S
    Meclis Mah. Teraziler Cad. Karacaoglan Sok. No.7 SANCAKTEPE / STANBUL
    0216 645 92 90
    teknik@pegasusteknoloji.com.tr

----------------
    o pdf doyanın içinde ayrıca bu işlemlerin bilgisayardaki ekran görüntüleri verilmiş.

• usta teşekkür ederiz içeriğini yazmışsın ancak ekran görüntüleride önemli örneğin;
    7.Volume + basılı ve USB kablosu takılı konumdayken Power Swich (Kapatıp Açma Butonu) üst üste asagıdaki uyarı gelene

gelen uyarı ne acaba yanlış bişey yapmayalım. eğer mümkünse link koysan çok hora geçecek.
  • Orjinal romunda kalsın mı yoksa bu romu mu yükleyeyim arkadaşlar yardımcı olur musunuz? Bunu yüklersem pişman falan olucak şeyler çıkmasın karşıma. Neler değişiyo bunu yapınca?? 2.3'den daya iyi midir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetcalisan -- 21 Nisan 2012; 10:52:20 >
  • hmet çalışan ics 2.3 den daha sonra çıkan güncel versiyondur, aradaki fark winxp ile win7 arasındaki gibidir diyebilirim.daha görsel daha fonksiyonel.ben hicbir problem yaşamadan kullanıyorum.sonuçta bu da prjinal rom.
  • Artik birisi sunu duzgun aciklasin resimlerle filan lutfen ya... ;) Güncellemkbistiyoruz liveasuit beni oldurdu ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrinkCoke

pdf içinde şunlar yazıyor :

(Not : Yeni bir sistem kurulacagı için bütün verileriniz silinecektir. yedek almayı unutmayınız. )

2. Sırası ile sürücüleri bilgisayarınza aktarın. (Dosyalara çıft tıklamanız yeterli olacaktır.)
    drvinstaller_IA64
    drvinstaller_X64
    drvinstaller_X86
    LiveSuitPack105_english
    LiveSuitPack105_ex

4. Select IMG butonuna tıklayıp. Internetten indirdiginiz 97F1-D2-H2-H01-W402.20120210.img dosyasını gösterin.

5. Tablet bilgisayarınızı kapatın ve yan bölümünde bulunan ses kontrol butonunun Ses açma Volume + tusunda basılı tutun.

6. Volume + basılı konumdayken bilgisayarınızla baglantılı olan USB kablosunu tabletinize takın.

8. Ikinci gelen uyarı ise sisteminizdeki bütün verilerin kaybolacagına dair olandır. Cihazınız sıfırlanacagı için bu uyarıya evet diyerek
    geçin.

10. Update Success uyarısını aldıktan sonra Tamam butonuna tıklayın tabletiniz kapanıp açılacaktır.
    0216 645 92 90

----------------
    o pdf doyanın içinde ayrıca bu işlemlerin bilgisayardaki ekran görüntüleri verilmiş.

DrinkCoke bu ilk baştaki linkte verilen pdf dosyasını herhangi bir sunucuya yükleyebilir misin acaba ?

Ben şu anda bir kaç rom ile uğraşıyorum rom yedekleme vs hepsini derleyip birşeyler anlatmaya çalışacağım forumda.

• quote:

Orijinalden alıntı: DrinkCoke

pdf içinde şunlar yazıyor :

drvinstaller_IA64
    drvinstaller_X64
    drvinstaller_X86
    LiveSuitPack105_english
    LiveSuitPack105_ex

geçin.

0216 645 92 90

----------------

çok teşşekür ederim.şimdi hemen deniyorum.

• şuan denedım g sensor de çalışıyor ama birazcık yavasladı sıstem bana oyle gelmedıyse.bende 2.3 vardı eskıden o daha hızlıydı.ama bunda gorsellık ıyı.herkese kolay gelsin.sorunlarımızı paylaşalım.bu site bu yönden çok iyi.her türlü bilgiyi burdan bulabiliyoruz.
  • arkadaşlar merhaba , hafta sonu nete girmedim ,

linke yükledim , inşallah doğru becermişimdir :)

https://hotfile.com/dl/153890668/b1605bb/TOUCH_PRO_YAZILIM_GUNCELLEME__Y-B07_.pdf.html

bu arada bende yavaşlığı farkediyorum , görsellik istemiyorsanız aslında 2.3 de kalmak daha iyi .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrinkCoke -- 24 Nisan 2012; 9:25:02 >
  • teşekkürler üstad.. yanlız affınıza sığınarak birşey sormak istiyorum. diyelim bunu yükledim yavaşladı ben tekrar 2.3 e dönmek istiyorum. onu nerden bulabilirim? veya şuan yüklü olan romun yedeğini almam mümkünmü? mümkünse nasıl? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recnut91 -- 25 Nisan 2012; 1:36:16 >
  • geri dönüşü bilmiyorum maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ataberke

hmet çalışan ics 2.3 den daha sonra çıkan güncel versiyondur, aradaki fark winxp ile win7 arasındaki gibidir diyebilirim.daha görsel daha fonksiyonel.ben hicbir problem yaşamadan kullanıyorum.sonuçta bu da prjinal rom.

bazı arkadaşlar cihaz yavaş çalışmaya başladı falan demiş de ben o yüzden sormuştum
  • arkadaşlar cihazı yeni aldım bugun kipadan markete pc den birşeyler atamıyorum elinde uygulamaları olan varmıdır bu cihaza göre not (4.03) sürüm yüklü şekilde aldım
  • daha doğrusu şöyle :) usb bağlantısını yapıyorum onda sorun yok ancak pc'den markete bağlanmak istediğimde cihazı tanımıyor uyumsuz görüyor market
  • arkadaşlar bende bu 4.0.3 yazılımını kurdum ama wifi bağlantı kuramıyorum .lütfen yardım.
  • cihaza güvenlik şifresi koyuldu ve şifre unutuldu izlememiz gereken
    yol nedir acaba kipadan aldım kaldı ole cihaz..

bu yazılım güncellemesimidir çözüm yoksa başka önerebileceğiniz bir yöntem varmıdır?

ilginize şimdiden teşekkür ederim ..

cvplarınızı bekliyorum . .
  • yokmu aydınlatabilecek biri...
  • quote:

Orijinalden alıntı: utopiautopia

yokmu aydınlatabilecek biri...

malesef yok kardeş ben 1 aydır detaylı açıklamalı bişey bekliyorumda malesef :(
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.