Şimdi Ara

TOUCHPAD SAYFAYI YUKARU AŞAĞIYA KAYDIRMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
30.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lenovo Y560 touchpad normal çalııyor ama sağdan sayfayı yukarı aşağı kaydırma bölümü işlemiyor nereden nasıl ayar yapabilirim?

• ben de z580 var ama y560la aynıdır ayarları heralde. Sen de suan büyük ihtimalle iki parmakla kaydırma etkin. Eğer iki parmağını touchpadin herhangi bi yerinde aşağı yukarı hareket ettirirsen sayfayı kaydırabilirsin . Yok ben tek parmakla en sağdan kullanıcam diyosan illa:

Denetim Masası > Fare'de Aygıt ayarları sekmesinde synaptics clickpad zımbırtısını seçip ayarlar butonuna tıkla. açılan yeni pencerede kaydırma'nın altında tek parmakla kaydırma var. Tek parmaklı kaydırmayı seçip sağ taraftaki panelden dikey kaydırmayı etkinleştirirsen tek parmakla touchpadin en sağından sayfa kaydırabilirsin artık.

Eğer synaptics zımbırtısını o ekranda bulamadıysan driverın yüklü değildir uygun synaptic driverını indirip yüklersin sonra bu adımları tekrar uygularsın
  • Bende de lenovo Z580 var eskiden 2 parmakla tıklayınca sağ tık yapılıyodu şimdi olmuyor varsayılanlara falan döndüm fayda
    etmiyor win 8 den win 8.1 e yükseltince oldu heralde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.