Şimdi Ara

touchpad virüsü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Dell inspiron n serisi laptopum var bikaçgündür sorun yaşıyorum;
    taçpedin mouse kısmını kullandığımda sanki tıklayıp tutuyosunda taratıyo , bilgisayarıma çift tıklayınca sanki sağ tuşla tıklamışsın gibi özellikleri açıyo, masaüstünü tek tıkladığında sağa tıklamışsın gibi tepki veriyo
    gelelim yaptıklarıma esetle combofixle panda 2011 globalle tarattım sadece panda 4 virüs buldu onuda sildim ama sonuç aynı bugün format attım win 7 32 bit kurdum hala aynı virüsmü var yoksa başka bi sıkıntı lütfen yardım...

• Yokmu bi yardım edecek
  • Sorunun kaynağı adaptorun arkadaşım. Farklı bir adaptor tak dene ya da adaptor takmadan çalıştır pilde.
  • O sorun benim kendi pcm dede mevcut. güncellemeleri yaptıktan sonra başıma geldi sonrasında güncellemeleri kaldırdım eski haline geri döndü ;) güncelleme yaptıysanız kaldırmanızı öneririm
  • Cevaplar için teşekkürler ama adaptörsüz çalıştırdım hala aynı sorun devam ediyor, güncellemeleri ise format attım zaten güncelleme bile yapmadan oldu bu iş ben virüsten şüpheleniyorum ama hangi antivirüs temizler bilmiyorum.
    Bu arada mouse kullanmıyorum usb takılı bişeyde yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi praoh -- 5 Mayıs 2011; 11:57:20 >
  • O zaman anakartında sorun ola bilir virusten olmaz
  • Ben Normalde virüs proramı kullanmıyorum çünkü para parayı çeker hesabı :) virüs programı virüsü çeker gibi bir düşünceye sahibim :P ben nod 32 kurarak halletim bu sorunu tavsiye ederim sana..
  • merhaba bende benzeri sorun yaşıyorum benimde laptopum dell n serisi acaba sorunu düzelttiniz mi ??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.