Şimdi Ara

Town of Salem Türkiye (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
15
Favori
36.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Var mıdır gelecek?
  • Face'de gördüm şimdi, Town of Salem'in kart oyunu yapılmış sanırım hem de Türkçe. Var mıdır deneyen bilen eden duyan?

http://www.saklikumanda.com/town-of-salemin-kart-oyununu-deneyin-gulyabani/
  • Veteranda ilk gün ben docum sheriff kim taktiği ile maf ve skyı çekmeye çalışınca ( başarısız bir taktik, ama oynadığım en keyifli oyundu)

merhumlar
     Town of Salem Türkiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Survival -- 1 Eylül 2016; 1:01:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunu türkler yapsa herşey türkçe olsa nede iyi olur :)
  • Bir gün türkçe oynayabilsem hiç de fena olmazdı. Ekleyebilirsiniz; abenes07
  • Eror connecting to server hatası alıyorum.Foruma yazdım GM lerin dedikleri de işe yaramadı.. Bu güzel oyunu 1 aya yakındır oynayamıyorum...
  • Merhaba arkadaşlar Türk arkadaşlara yardımcı olması için kısa zamanda Android için uygulamamız bitecektir.
    Buradan Ufak bir trailer size: TOWN OF SALEM turkce rehber
  • Of biz bunu hep sınıfta oynardık ne şikeler yapardık be

• quote:

Orijinalden alıntı: abenes

Bir gün türkçe oynayabilsem hiç de fena olmazdı. Ekleyebilirsiniz; abenes07

İngilizce basit seviyede ama oyunda
    Yani bazı terimleri öğrendikten sonra rahat oynarsın

• Bir ara forumdan 7-8 kişi oynamıştık, 2-3 ay önceydi heralde ama güzel oyundu.

• Bir kere 2 hesap açıp oynamaya çalışınca hile yapmanın ne kadar kolay olduğunu görüp oynamayı bıraktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burstforce -- 3 Ekim 2016; 21:13:29 >
  • Arkadaşlar sadece denemek için türkiye kısmına geçeyim dedim şimdi nasıl geri dönücem. Ben böyle mal insanlar görmedim arkadaş. Kesinlikle geri dönmek istiyorum. Türkiye için ayrı server açmak istemeleri çok normal. Herkes ayrı toplama kafa. Ayarlardan geri dönme kısmını bulamadım ticket falanmı atmamız lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lithium

Arkadaşlar sadece denemek için türkiye kısmına geçeyim dedim şimdi nasıl geri dönücem. Ben böyle mal insanlar görmedim arkadaş. Kesinlikle geri dönmek istiyorum. Türkiye için ayrı server açmak istemeleri çok normal. Herkes ayrı toplama kafa. Ayarlardan geri dönme kısmını bulamadım ticket falanmı atmamız lazım.

Neredeyse 2 aydır girmiyorum Türkiye server mı açıldı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Requizm

quote:

Orijinalden alıntı: ~Lithium

Arkadaşlar sadece denemek için türkiye kısmına geçeyim dedim şimdi nasıl geri dönücem. Ben böyle mal insanlar görmedim arkadaş. Kesinlikle geri dönmek istiyorum. Türkiye için ayrı server açmak istemeleri çok normal. Herkes ayrı toplama kafa. Ayarlardan geri dönme kısmını bulamadım ticket falanmı atmamız lazım.

Neredeyse 2 aydır girmiyorum Türkiye server mı açıldı?

Muhtemelen açıldı hocam ama tam emin değilim. Türkçe dil seçeneği var seçerseniz hep Türkler geliyor karşısınıza.

Bu arada yeni başlayacak arkadaşlardan bir ricam var üye olurken tavsiye eden arkadaş kısmına nickimi yazarlarsa sevinirim. Nickim: anan93 Arkadaş olarak da eklesinler oyun atarız birlikte.

• vaporx5454 ekleyin oynariz

• Türkiye serverında çok hileci(skype türü şeyler) ve oyun satıcı var. Geçen gün biri 6 kişi girdik reportlarız ban yersin dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ejihov -- 26 Ocak 2017; 13:49:3 >
  • Türkiye serverine girmeyin. Yabancılara girin. Türkiye sunucusu tamamen saçmalık. Bazen inglizce saçmalıyorum direk are you turki diyip Lynch diyorlar.

Edit: az önce bir şans daha vermek için girdim. Veteran olduğumu bile bile 2.günden astılar. 8-10 hesapla girip oyunun içine ediyor hayvan hatta hayvan oğlu hayvanlar. İlk günden kendini reval eden
    Mayorlar konusuna girmiyorum bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Survival -- 13 Şubat 2017; 15:50:27 >
  • Beni de ekleyebilirsiniz.

ID: selfrespect
  • Jester olmanın tadını hiçbişeyden alamıyorum

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.